.
Затворена тема
Страница 75 от 186 ПървиПърви ... 256571727374757677787985125175 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 851 до 1 875 от общо 4649
    Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    галаксино, пияните хора ме отвращават и плашат съвсем сериозно, чувствам се в несигурност и опасност около такива, предпочитам да са дрогирани.
    просто си се филмирала... иначе то и алкохолът за мен е такава субстанция, ама ок за теб може и да съм на друго.. ;/

Цитирай Първоначално написано от skate Виж мнението
    И ми се иска да си взема куче,ама няма как да се справям сам с разходките,храненията и тн...аре някой да идва да живее с мен;д
    защо не поканиш дагичка ;о

Цитирай Първоначално написано от 102thedream Виж мнението
    да
    даже доста
    чак пък доста... има изобилие от педалски сцени, мн са изнервящи ии тая дебелата пубертетка е отврат, и разни други неприятни работи... т.е. става само
    м/у др не знаех, че има и друг шеймлес ;/

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Вече знам истинското име на Галаксина. Тя се казва...Наталия ( Симеонова)
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Нещо сте много скучни тази вечер/сутрин...
    Хайде лека ви нощ.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Повече от фен
    Как хубаво си бях заспал,докато не ме събудиха и то за някаква глупост "Горкия Аз"
    Последно редактирано от Bomber : 05-12-2015 на 07:37

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Сесията свърши, взех си изпитите, и официално приключих с 1ва година в университета. Сега се отдавам на релакс и партита.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    ехехехеееее , честито ^ ;д
    ще ходиш ли и към бг ?

Иначе в момента ни обучава ( новите и мен ) човек с 42г. стаж в компанията :д Лошо ми е, защото софтуерът е по-стар от майка ми ( който ще използваме ), а възрастовата ( и културната, канадец ) бариера е нямам думи :д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    ехехехеееее , честито ^ ;д
    ще ходиш ли и към бг ?
    на 24-ти този месец си летя обратно :Д

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    до края на първата седмица на сесията ще сме минали всички изпити. не ми се мисли. като знам колко имам да уча и почва да ме мързи.

Мда, за какво ли ще ми пише. Защо да се сеща за мен изобщо, като може просто ей така да спре да ми говори и да изчезне. Супер, много зряло. Браво. Поне като иска да ме заебава, да не се държи като пълен олигофрен, ами да си каже, а не някакви супер малоумните оправдания, които вече се изчерпаха много брутално. Ебаси, такова чудо не бях виждала.
    Просто от 2 седмици ще се побъркам. Просто...какво да кажа. Не знам. Не мога повече. Ако знаех, че ще се държи така..
    Не ми се говори. Искам да се заровя някъде и това да е.

Супер фен
    друг път да не се занимаваш с батковци

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Четох за някъв паднал от 8-ия етаж, може да не те е заебал нарочно

Мега фен Аватара на Dagichka
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    просто си се филмирала...
    бяхме на практика групата ии спахме в хотел в хисаря и момчетата се натресоха в нашата стая вечерта, ама нямах против до един момент в който изпиха шише ракия и много бира и ги изгоних от стаята, щото почнаха да ми дърпат завивката и да ме тормозят нещо и да вадят ножове (трябваха ни заа практиката) и да пеят дива чалга ;д след тва се преместиха в съседната стая и най-пияният, който явно съм ядосала, през 5минути ми блъскаше по стената и ми крещеше да ставам и да идвам да пия и пуша с тях, да не се правя, че спя и тн, звънеше ми и по тела и се пробва и да влезе в стаята пак, но аз бях заключила ;д и тва продължи до 4 сутринта

добре съм иначе, макар да ми е стресирано как бързо се изниза и тоя семестър и какво ме чака до средата на юли просто.. ще е тежко ;д но пък с всеки ден се убеждавам, че направих правилния избор и се кефя, че не избрах лесното, а промених малко нещата. и докато си чаках рейса на орлов дойде линейка, добре че не отидох да погледна, после дочух от някакви, че някой си е срязал вените и бил зле.. направо настръхнах, нещо за което и аз съм се замисляла в депресарските периоди като стане реално макар и на съвсем непознат човек.. не не, просто не.

скейтчо, послушай малко може да ти помогне https://www.youtube.com/watch?v=zkTx1ismTes ^^

Супер фен
    ти между паляци и пиячи май не правиш разлика ;д

Мега фен Аватара на Dagichka
    ми не знам, отдавам го на алкохола, щото иначе са си пичове колегите и нямам проблеми с тях, ама тогава просто се стресирах, те след това на сутринта ми се извиняваха де :д

Супер фен
    после било лошо да се пие от малък
    тези са срам за 'професията'

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    тестостерон - агресия
    естроген - драми
    лесно е да се предположи как действа алкохолът при хормонобушуващите индивиди

Супер фен
    ей Едит

ем затва постоянно има злополучни инциденти - архитектите пият от малки, строителите мангала с диплома за незавършен 9 клас

Супер фен
    нищо не пият щом елементарни неща като че не бива бира след твърдо да се пие

Мега фен Аватара на pandabear
    Цитирай Първоначално написано от papugai
    Пандата може да чете, haritov искам да пише.
    най-самодоволната усмивка бях изкарала през цялото време, докато четох темата ;p

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Да се върнем в спам темата, искам да споделя, че не одобрявам жените в европа, които се оплакват от дискриминация и квотите, които се въвеждат/са въведени за мъже/жени, и крайните феминистически движения. Пак повтарям, за Европа само говоря.

Писна ми всички да са различни и да се борят срещу незнам си какво - вегани, вегетарианци, лгтб, майки - всичко супер много се преекспонира, и те агресират в глупичките си срещу всичко, дето е по-широко разпространено също, не знам защо винаги белият мъж трябва да е виновен за всичко.

Нещо всички мн се разлигавиха, включително случаи като клетата кърмачка в мола.
    Колкото и закони да прекарат, повечето компоненти от отношения мъже/жени са биологически заложени, и ако някои върли феминистки не погледнат истината в очите, ще се разочароват - да, интелигентни същества сме, и в бизнеса няма място за дискриминация, като опира до умения, или вършиш работа, но пък ако жените като цяло сме по-емоционални, за някои позиции това е недопустимо и няма как да има много жени назначени там и квотите ще са нещо неприятно.

//енд ъф драма
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен
    глупички глупави групички ли трябва да значи

Правила за публикуване