- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
Вече знам истинското име на Галаксина. Тя се казва...Наталия ( Симеонова)![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Нещо сте много скучни тази вечер/сутрин...
Хайде лека ви нощ.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Как хубаво си бях заспал,докато не ме събудиха и то за някаква глупост "Горкия Аз"
Последно редактирано от Bomber : 05-12-2015 на 07:37
Сесията свърши, взех си изпитите, и официално приключих с 1ва година в университета.Сега се отдавам на релакс и партита.
ехехехеееее , честито ^ ;д
ще ходиш ли и към бг ?
Иначе в момента ни обучава ( новите и мен ) човек с 42г. стаж в компанията :д Лошо ми е, защото софтуерът е по-стар от майка ми ( който ще използваме ), а възрастовата ( и културната, канадец ) бариера е нямам думи :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
до края на първата седмица на сесията ще сме минали всички изпити. не ми се мисли. като знам колко имам да уча и почва да ме мързи.
Мда, за какво ли ще ми пише. Защо да се сеща за мен изобщо, като може просто ей така да спре да ми говори и да изчезне. Супер, много зряло. Браво. Поне като иска да ме заебава, да не се държи като пълен олигофрен, ами да си каже, а не някакви супер малоумните оправдания, които вече се изчерпаха много брутално. Ебаси, такова чудо не бях виждала.
Просто от 2 седмици ще се побъркам. Просто...какво да кажа. Не знам. Не мога повече. Ако знаех, че ще се държи така..
Не ми се говори. Искам да се заровя някъде и това да е.
друг път да не се занимаваш с батковци
Четох за някъв паднал от 8-ия етаж, може да не те е заебал нарочно
бяхме на практика групата ии спахме в хотел в хисаря и момчетата се натресоха в нашата стая вечерта, ама нямах против до един момент в който изпиха шише ракия и много бира и ги изгоних от стаята, щото почнаха да ми дърпат завивката и да ме тормозят нещо и да вадят ножове (трябваха ни заа практиката) и да пеят дива чалга ;д след тва се преместиха в съседната стая и най-пияният, който явно съм ядосала, през 5минути ми блъскаше по стената и ми крещеше да ставам и да идвам да пия и пуша с тях, да не се правя, че спя и тн, звънеше ми и по тела и се пробва и да влезе в стаята пак, но аз бях заключила ;д и тва продължи до 4 сутринта
добре съм иначе, макар да ми е стресирано как бързо се изниза и тоя семестър и какво ме чака до средата на юли просто.. ще е тежко ;д но пък с всеки ден се убеждавам, че направих правилния избор и се кефя, че не избрах лесното, а промених малко нещата. и докато си чаках рейса на орлов дойде линейка, добре че не отидох да погледна, после дочух от някакви, че някой си е срязал вените и бил зле.. направо настръхнах, нещо за което и аз съм се замисляла в депресарските периоди като стане реално макар и на съвсем непознат човек.. не не, просто не.
скейтчо, послушай малко може да ти помогне https://www.youtube.com/watch?v=zkTx1ismTes ^^
ти между паляци и пиячи май не правиш разлика ;д
ми не знам, отдавам го на алкохола, щото иначе са си пичове колегите и нямам проблеми с тях, ама тогава просто се стресирах, те след това на сутринта ми се извиняваха де :д
после било лошо да се пие от малък
тези са срам за 'професията'
тестостерон - агресия
естроген - драми
лесно е да се предположи как действа алкохолът при хормонобушуващите индивиди
ей Едит
ем затва постоянно има злополучни инциденти - архитектите пият от малки, строителите мангала с диплома за незавършен 9 клас
нищо не пият щом елементарни неща като че не бива бира след твърдо да се пие
най-самодоволната усмивка бях изкарала през цялото време, докато четох темата ;pПървоначално написано от papugai
Да се върнем в спам темата, искам да споделя, че не одобрявам жените в европа, които се оплакват от дискриминация и квотите, които се въвеждат/са въведени за мъже/жени, и крайните феминистически движения. Пак повтарям, за Европа само говоря.
Писна ми всички да са различни и да се борят срещу незнам си какво - вегани, вегетарианци, лгтб, майки - всичко супер много се преекспонира, и те агресират в глупичките си срещу всичко, дето е по-широко разпространено също, не знам защо винаги белият мъж трябва да е виновен за всичко.
Нещо всички мн се разлигавиха, включително случаи като клетата кърмачка в мола.
Колкото и закони да прекарат, повечето компоненти от отношения мъже/жени са биологически заложени, и ако някои върли феминистки не погледнат истината в очите, ще се разочароват - да, интелигентни същества сме, и в бизнеса няма място за дискриминация, като опира до умения, или вършиш работа, но пък ако жените като цяло сме по-емоционални, за някои позиции това е недопустимо и няма как да има много жени назначени там и квотите ще са нещо неприятно.
//енд ъф драма
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
глупички глупави групички ли трябва да значи