- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Снимки на потребителите от раздел Козметика и диети
^Ауууу <3
Аз мн искам пиле, ама с коте ще е трудно... :Д
бтв онзи ден един дядо поиска да седне на моето място ("момиче, седни малко по-натам, та аз да седна тук"), може би защото беше най-близко до изхода (беше почти празно метрото, както и второто място до мен). По принцип май наистина си го болеше човека, ама супер нагло ми го каза. Тези хора смятат, че щом сме млади и жизнени и нищо не ни боли, значи не заслужаваме и моля, благодаря, ако обичате, етц
^ Ще стоиш права! Като войник! Никакъв ред не знаете младите, ей.
Ако не бяхме в тийн форум, щях да помисля, че няколко баби обсъждат как някое дете не им е станало в автобуса.
Изглежда забавно, извадено от контекста и с презумпция за сериозност. Добре, че нахлу в темата, да ме заклеймиш.
Хаяши, при теб ли е птицата? Т.е. разрешават ли ви?
Последно редактирано от therichbitch : 05-21-2015 на 20:21
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Привет и от мен:
http://www.img-share.eu/f/images/81/1TZtnHTA.jpg
Вече окончателно не съм блонди
Защото кожата на главата ми ставаше в някакви червени кратери от боядисване, и сега изчаках 2-3 месеца да ми покарат корени и тях не ги мазах директно, но и те са се оцветили. ( преди това се направих светлокафява, ама и тя падна )
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net...9c&oe=55FE7ACA
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Аааааа, кооолко повече ти отива!!
Мерси ^ обаче прическата ми е ужасна, защото просто чакам да расте, и заради това съм вързана.
И аз все пак винаги ще искам да съм си руса :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Намеси се в плановете ми, едвам те накарах да се върнеш на естествения цвят, а тя тръгнала да пише, че русо си била по-добре.