- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Снимки на потребителите от раздел Козметика и диети
Много плюсчета, Номи, в пъти си по-добре така. Не че преди ти е имало нещо де ;д.
Благодаря, Корб :д ^ преди, като бях тъмна, просто не осъзнавах, че лицето ми е дебело и заради това не съм се харесвала :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
най-добре си на снимката в гръб
и нямам предвид че не ти се вижда лицето
а за косата
можеш да ми се довериш
аз винаги съм прав
на мен пък повече ми харесваш така. не че и с русото не беше добре, но така си ми още по-симпатична даже ;д
http://i.imgur.com/KmWDiEK.jpg
С достатъчно алкохол, ще харесаш всяко място. Преди няколко дни се оплаква, че ти липсва пиенето, а сега с повод и пак си трезва, много си несериозна.
изпълнявам лекарски 'заповеди' относно алкохола. да съм приятно замаяна също е добър вариант за момента.
ГриП ли имаш, аз от години не съм боледувал, може тези да са прави
http://www.blitz.bg/news/article/338289
Тъкмо да си оправя поста и да ти кажа лека нощ
Последно редактирано от papugai : 05-23-2015 на 23:17
Статиите ми дават идеи и ми доказват, че има и много по-глупави от мен.
Пиши на номном, тя ще ти го даде, аз не искам, защото не е правилно да се дават профили на хора, които присъстват и могат сами да го направят.
Номи прави видеа? ЯЯЯЯ???
За какво са? И на мен ми стана интересно :Д
за как да си съсипеш косата и прическата
Според мен е нещо свързано с пеене. Не съм чувал как пее Номито, но се носят легенди ;д.
Яко, искам да ги чуя
102, с тъмна коса й е по-яко мисля![]()
Добре, че съм наблюдателен и се сетих, че съм мяркал името на Номито тук из форума ;д. И сега й намерих и фейса, и youtube канала. Жестока ееее, уникално пее ;3! Но нищо повече няма да издам ;д.
stalker ;D
fb й и аз съм го мяркала, но канала -не
Издаде достатъчно, като каза , че по иимето си я намерил. Хареса ми изпълнението на Glory box
Последно редактирано от therichbitch : 05-24-2015 на 12:36