- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Снимки на потребителите от раздел Козметика и диети
Абе ей, изпуснала съм :д
Само се опитвам да пея, не пея + от няколко месеца дори и клавира не съм пипала :/
Но, благодаря ви много, мили сте.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
По отношение цвета на косата - както ти писах long long time ago (преди няколко месеца):
А ти как само се опитваше да ме убедиш, че така са ти се изостряли чертите на лицето...
По отношение на пеенето - наистина пееш много добре. Подкрепям написаното от останалите тук. (:
Кристина, на тва казвам аз красота ;р. С тъмна коса ми харесваш даже още повече, само веждите не ми се вписват - изкуствени изглеждат.
NomNomNom, да знаеш грозна си. Не струваш. Имаш познати, но не и приятели. Ще си останеш самотна, во веки.*
*Забележка: това горното е мнението на papugai за теб.
А аз мисля, че си яка и превъзхождаш повечето тук (като мозъчен капацитет)! И както ти писах long long time ago (преди няколко месеца) - приятелят ти е късметлия с момиче/жена като теб! (:
da, bih te wzel
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Каква Кристина - това е Angelina Jolie като млада. Просто Кристина й е откраднала снимка от Google.
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net...2d&oe=55C19984
цунки,котки...
maDamn
ебати скръндзите сте, заклевам се... един линк не могат да пратят, пха
Сори, брат, но NomNomNom е подписала договор със Саня Армутлиева, та...
страх ни е да не ни съдят за пиратство. :Д
на номном не и е останало нищо свято на тоя свят
всичко си е изтипосала на показ и после пускай пак теми за столкърите и защо те дебнат
По принцип си прав, но...
аз виждам един по-черен и пъклен план, създаден от самата NomNomNom. План, чрез който тя цели да бъде последвана от цялата мъжка популация по планетата + половината женска, след което те - хората, които са я последвали или адд-нали за френд, да бъдат шпионирани от зоркото й око! (:
М, щях да ти давам съвет (назидателен), но след последното ти мнение, вече не виждам смисъл. Някои неща трябва сам да ги осъзнаеш (ако можеш).
аз тия с хора не ги слушах
хаха, между другото и аз си представях гласа ѝ дрезгав,
интересно е да четеш мнения на даден потребител и да си изградиш представа и в един момент да се развали и да допълниш образа първо със снимка, после с глас и т.н.
Номи, ще се събскрайбна, ако извадиш ново парче, да го чуя
(Беше намек да намериш време и да се запишеш и с други песни )
За човек, който поставя на пиедестал личното си пространство, трудно ще ме видиш чрез събскрайбване![]()
Аз пък се събскрайбнах и грам не ми пука ;д. Но също искам нова песничка! Бих се зарадвал на Within Temptation, примерно това:
https://www.youtube.com/watch?v=2GxU2JOkQsk
Номи, не знам дали Шарън няма да ти дойде височка, ама може по-ниско да я вземеш.