.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2365

Hybrid View

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Ми тогава гей връзката всъщност по какво се различава от едно интелектуално приятелство между приятел, защо трябва да се намесва и секса, излишно ми се вижда, още повече, че природно мъжете нямат специален орган като жените.
    напротив, имаме - простата е G точка и доставя същото удоволствие като "специалния орган" на жените
    по тази логика защо трябва да има секс в разнополовите връзки, когато не е за разплод?
    може би, защото имаш нужди, искаш да консумираш връзката си и да опознаеш партньора си

различава се по романтичното и сексуално привличане, което изпитваш към човека до себе си. иначе да, много по-лесно е връзката ви да е и на интелектуално ниво, когато няма жена вътре

само, че за разлика от кутията, тялото е живо и има нужди, които често влияят на мозъка.
    ако ти например имаш едно поведение, с което не можеш да задоволиш "кутията", няма ли да си смениш поведението под натиска на "кутията".
    в случая караш хората не да задоволяват своята кутия, а системата от хетеронормирани кутийки, като също така проектираш нагло собствените си желания и възгледи върху тях

вярващите също се сблъскват с негативни мнения на атеисти за вярата, това означава ли, че атеистите също са арогантни моралисти.

никога в живота си не съм се подигравал на човек, че е гей, или да го обиждам и бия.
    това че изказвам мнение за хомосексуалността като явление, не означава, че мразя човека.
    ако заявяват, че религията е нелечима "болест" и нещо нередно, както ти - да
    в случая те не са прави, тъй като от нея има лечение

да, но означава, че си готов да потъпчеш правата му (еднополови бракове и отглеждане на деца), както и да го дискриминираш по други начини

никога в живота си не съм се подигравал на човек, че е негър, или да го обиждам и бия.
    това че изказвам мнение за черната раса като явление, не означава, че мразя човека.
    никога в живота си не съм се подигравал на човек, че е синеок, или да го обиждам и бия.
    това че изказвам мнение за синеоките като явление, не означава, че мразя човека.
    така как ти звучи? неетично? да

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    ако заявяват, че религията е нелечима "болест" и нещо нередно,
    А ако ти кажа, че това човек да е религиозен е нещо генетично вродено, както ти казваш за обратните.

За мен човек да е вярващ това е избор. Може цял живот да си бил атеист, но ако някой те накара да повярваш, че е правилно да си религиозен ще почнеш да се стремиш към вярата.

Мисля, че така е и при обратните, ако повярват, че да си обратен не е правилно, ще почнат да се стремят да не са, дори и пак да се подават по навик, но ще го осъзнават вече като неправилно.

Въпрос на вяра.
    Последно редактирано от defender : 05-28-2015 на 14:53

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си