.
Затворена тема
Страница 269 от 354 ПървиПърви ... 169219259265266267268269270271272273279319 ... ПоследнаПърви
Резултати от 6 701 до 6 725 от общо 8834
    Супер фен
    това обяснява всичко

Мега фен Аватара на Dagichka
    абе я се гръмнете

Супер фен Аватара на Rafa7a
    Защо го хейтите? Смятам, че Кал си е интересна личност, с която можеш да говориш на всяка тема.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Rafa7a Виж мнението
    Защо го хейтите? Смятам, че Кал си е интересна личност, с която можеш да говориш на всяка тема.
    Аз също.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Супер фен Аватара на tireheb
    Цитирай Първоначално написано от Кал Виж мнението
    lol

Повече от фен Аватара на Кал
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Ще разкажеш ли нещо за UWC /подробно/? В едно от тях си учил, нали?
    Уаааа... Още някой знае за КОС! Йессс!

Колежите на обединения свят: Представете си, че прекарвате две години от живота си – 18-ата и 19-ата, да кажем – сред още 200 като вас (и СЪВСЕМ различни) от 70 държави. Наблюдавате как латиноамериканците налитат на китайците за приветствена прегръдка, махайки с ръце като вятърни мелници, а китайците, махайки с ръце като майстори на кунг-фу, ловко я отбягват. Слушате как палестинецът и израелката, инак първи дружки, изведнъж се превръщат в „те“ и „ние“, докато обсъждат кой е виновен за поредния терористичен акт в Йерусалим, в поредната седмична сбирка „Горещите точки на планетата“. Скривате се в руините на Кастело векио, стария замък, за да се спасите от традиционния леден душ за рождения ви ден. (Някои идиотски традиции са международни...) Другарите ви – тия верни и лоялни същества, с които живеете 24/7 и сте готови да се хвърлите и в морето (Адриатическо) за тях – първо ви накапват с капкомер, понеже традициите обединявали, после, докато не гледате, ви люсват и с кофата вода, която са крили зад гърба си. Гоните в два през нощта приятелката си по безлюдните улички на селото, за да не се хвърли тя в морето. (След като е разбрала, че ракът на майка ѝ пак се е явил.) Държите ѝ ръката (и ѝ биете шамарчета), за да не заспива преди изпита си, тъй като е полуупоена от успокоителни, тъй като предната нощ се е подула и е вдигнала четиресет, тъй като са я нахапали комари (алергична е), тъй като предния следобед сте били на помирителна разходка из горичката, тъй като преди това сте се скарали, тъй като...

Не знам откъде да почна, нито как да свърша. :/// Знам обаче, че ония две години си остават най-наситените от живота ми. И каквото съм сега, от желанието за активно слушане до желанието въобще да съм активен, до голяма степен е заради тях.

Ако догодина ще сте в 10. клас или познавате някой, който ще е: ВИЖТЕ КАК ДА КАНДИДАТСТВАТЕ. Ще оправим датите и условията, като наближи; сега само си го скътайте като възможност. Наистина си заслужава.

(Ако СУПЕР много се интересувате – супер! – оставяйте въпроси в тая тема. Само да имам сили, ще им отговарям с преогромен кеф. Мога и да ви запозная с други бг КОС-овари.)

(следва)

Град
    Dreamland
    А Николай Недков съученик ли ти е бил (съмнявам се), как се запознахте с него?

П.П. Повече хора ще знаят за КОС, ако се направи нужната реклама.
    Последно редактирано от dreamwalker : 06-04-2015 на 03:18
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Първо имам молба: да освободя стола в неделя. Тоест, като си гледам „продуктивността“ досега, ще мога да отговоря на още 6-7 въпроса освен тия долу.

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    А Николай Недков съученик ли ти е бил (съмнявам се), как се запознахте с него?
    Николай е човекът, завършил КОС най-отдавна от всички българи (освен още един, на когото сме му изгубили дирите... мисля). И един от малцината КОС-овари, които живеят (предимно) в България. Преди година той запали останалите от нас да направим национална мрежа и да помагаме с разгласата на конкурса и подготовката на учениците за кошм... ахъм, катарзиса, който ги чака в Колежите.

Цитирай Първоначално написано от Dagichka
    какво мислиш за абитуриентските балове, ти кога беше абитуриент, как прекара този ден?
    Беше ме страх от тях, като от всяко пищно-показно събитие. Ироничното е, че съм бил абитуриент четири пъти: със съучениците си от ЕГ „Пловдив“, с другарчетата от италианския КОС и два пъти като кавалер на приятелката си (две различни ). Всичките минаха ненадейно красиво : първия път осъмнахме на върха на Бунарджика, втория – в оня замък, дето го споменах горе, третия – във влака за Бургас. Четвъртият не е за тук, а за съседния форум... ^..^

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa
    какво е любовта? намерил/намирал ли си я?
    какви любови съществуват?
    Иииик! На тая тема не мога да говоря...

Добре де, добре, ще кажа още мъничко. Ексклузивно. Аз никога не съм влюбвал. Поне така, както ми описват влюбването приятели, книги, филми – мълниите, пърхащите пеперуди, сляпата неделя... Колкото по' се приближава другият човек към мен, толкова по-внимателно го гледам. (И, ъх, взискателно. Това понякога не е честно. ) И докато го гледам, откривам нови и нови работи, които да обикна. (Да де, не само да критикувам. Тоя период го израснах. Надявам се. ) Помня например с каква изненада открих колко изящни са миглите на първата ми любов... Преди това изобщо не се бях вглеждал.

Цитирай Първоначално написано от Dreamwalker
    колко езика знаеш?
    Много гаден въпрос. Чувствам се уверен в два – нашия и английския. (И то невинаги, и за двата.) Мога да говоря, все по-слабо, и на италиански. Уча се да чета на шведски и на руски. Припомням си да чета на немски.

Аз ще се окажа преводач-дислексик, да му се не знае...

Цитирай Първоначално написано от Dreamwalker
    Чел ли си нещо на Pamela Sargent? Earthseed?
    Не. Препоръчваш ли?

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa
    уил ю мери ми?
    Хахаха! *blush*

Ако разбере Слънцето – моето домашно Слънце – гъза ще ми подпали...

(следва?)

Супер фен Аватара на skate
    Не си ли малко нахален ? вече 11 дни си на тоя стол и освен това искаш още няколко?Съобразявай се с хората....като нямаш много време за отговаряне,да беше казал преди да седнеш

Мега фен Аватара на LoadRunner
    на стола си единствено и само защото никой друг не е поискал да седне или никой не е поискал някой друг за момента да бъде вместо теб
    както виждаш 2ма човека (едното даже не е човек а мърша) те питат по 2 въпроса на 2 дни

Мега фен Аватара на galaxy29
    дам а пък и ако не станеш аз ще те изритам насила

Супер фен Аватара на Vanchhh
    ^днес си враждебна нещо или съм останал с грешно впечатление?

Супер фен Аватара на skate
    галакси ти навита ли си да седнеш ?
    Последно редактирано от skate : 06-04-2015 на 17:30

Мега фен Аватара на LoadRunner
    сто пъти по-добре щеше да е ако М** беше на стола
    пипалометричните проучвания сочат че темите му са актуални

Супер фен
    предлагам дрим4ока парадозо и джър-пър

мне, притеснявам се да седна, но съм поласкана... ;/

Супер фен Аватара на fanton1
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    мне, притеснявам се да седна
    Не искаш да си разваляш репутацията си на зла жена ?

къде е Andjyy? :/

Град
    Dreamland
    Кал е интересен, нападките ви са безпочвени.

Цитирай Първоначално написано от Кал Виж мнението
    Не. Препоръчваш ли?
    Не съм чела нищо от нея, надявах се, че ти си.

откъде да я знам пък аз.. ;/
    и не съм зла ... ;/
    и стига толкова внимание към мен, че ще инфарктна от притеснение ;//

Супер фен Аватара на Vanchhh
    Значи мразиш да си център на вниманието?

Мега фен Аватара на Dagichka
    представих си те като тая мацка на аватара ти :дд седни деее! :с

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Пипи, колко са ти дълги чорапите ?

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    седни деее! :с
    мда де, хайде дее

(Подозирах, че един предлог може да оплеска работите. )

Имах предвид да освободя стола най-късно в неделя. Ако няма още въпроси, и по-рано. Затова добавих питанката на „следва“.

Dreamwalker, описанието на Earthseed ми напомня на „Повелителят на мухите“ – една книга, с която имам ГОЛЯМ спор. (Макар и задочен: не съм чел „Повелителя“, но съм чел достатъчно за него и за автора му, за да знам, че ще се мразим. ) Та се колебая да пробвам Earthseed.

П.П. В списъка, който съм си копирал, няма повече въпроси-с-нееднодумни-отговори. Ако съм изтървал някого в калабалъка, моля го за извинение – към калабалъците. (М, това не звучи добре. Калабалъкчиите? Калабалалайките? :P )
    Последно редактирано от Кал : 06-04-2015 на 19:09

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си