- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
След като в съседната тема бойно ме убедихте, че има нулево значение кое даскало си завършил, се оттеглям невпечатлена вместо засрамена. Такъв патос в последните страници, а то какво било. Нях
Аз не мога да разбера защо недоволствате от Кал, с удоволствие ще му се зачета в блога... ама то желанието да четете отговори на изтъркани до безобразие въпроси си показва нещо.
не ми пука кво ше четеш
то и няма защо да ти пука,
има значение какво искаш ти да четеш.
искам да чета аргументи
Потребителите, които скачаха срещу елитните училища.
Такава съм си аз, леко послушна, лесно е да ме убедишИ вече съзнанието ми е друго, Бръшляновата лига не ме впечатлява.
Може да се ебавате, ама верно няма аргументи :Д Няма лошо, обича да си разтяга локуми, аз за друго дойдох.
П.П. Мисля, че повечето недоволстват не заради естеството на отговорите, а заради това, че стои прекалено дълго спрямо другите потребители, които искат да сядат.
Ех, като ви чета постченцата за аргументите, ми става весело, сещам се, че в 6-7-ми клас ми скачаха със същите приказки... Същите лапенца, които се подиграваха, че си нося храна от вкъщи.
Носталгия.
Само на мен ли ми хареса историята му с колата и момичето, аз с радост бих прочел цялата, иначе останалото от постовете му не съм го поглеждал.
скумрия с марка аргумент
Това пак ли не беше заяждане, щото, с ръка на сърцето, на такова ми прилича.
Не съм носила нищо, което причинява на околните дискомфорт, даже варени яйца. Номер 1 правило ми е "аз не ти преча и не ти намилам какво ядеш, не ми пречи и ти".
Един път си носих салата с риба тон, тя не мирише... поне не миришеше до момента, в който не се изсипа в чантата ми, ама и тогава миришеше само на мен. След това се научих да си подбирам кутиите за обяд![]()
ето тва е коментар![]()