- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Снимки на потребителите от раздел [Спорт и здраве] и други грижещи се за тялото сиV2
reverse hyper, bubs Това ти трябва. + нещата които вече правиш, u feel me ?
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
в Надежда
You are everything baby ! ol baby !
ahahehha ;*
не точно![]()
ahahehha ;*
Можеш и на скрипец с въже да го правиш, смисл идеята е в движението. В Бг не знам дори да имаме такъв уред, щото е леко скъп и доставката е леко 200+ лева. Идвай в Люлин ;д
къде в Люлин , то ми е под носа![]()
ahahehha ;*
мислих ,че ме следиш в facebook ? :/ как си пропуснал това![]()
ahahehha ;*
Там не си си написала адреса, а че си необвързана, на мен това ми стига
Топки си правих, там където ходя аз не е за нежни съществаА иначе можеш да ходиш в този на Западен парк, не му помня името дето е до ОМВ-то или има във Люлин 2 мисля един голям, в 40 СОУ отвориха миналата година мисля един, който е по-годен за жени, смисл има кардио уреди и т.н.
![]()
Тоя в 40то не е скъп, смисл 35 май беше картата, докато др 2 са по-скъпи.
бахти рекламата
В 6-и било най-модерната зала в София, с най-модерните уреди ли я водят, не знам точно, аз не ходя да тренирам, а да забивам
Тва е трик да карат тъпи минети да ходят там, за да могат да се тагват и да разказват на приятелки колко е готин еди си кой уред, въпреки че няма представа какво всъщност прави, so yeah... Трябва ти един squat rack или няква стойка просто, една лежанка, някви дъмбели и лост, аре и 1 скрипец и можеш да бъдеш успешен, всичко друго са изгъзици.
Tрябва ти само лост и GoodEnough, той може да го превърне във всичко
Ако говорите за Titanium в ж.к. Люлин 6 до Domino's Pizza - Залата е уникална, ходя там още от отварянето на залата. Само ме нервират дъмбелите, че не пише, кой колко е и трябва да смятам всеки път, щом започна серия. Картата за жени е 30лв. за мъже 40лв. сега има ПРОМОЦИЯ 80лв. за ТРИ месеца неограничени тренировки. Също така картата за двойки е 60лв.
Неволна рекламаНо прекалено много фитнеси се наложиха на пазара, особено в Люлин.. като започнем от старите зали като Фанатик и минем на новите като: Арес, Titanium, Top Fit, сега отварят и Pulse на мястото на R5 (има и още, но не се сещам в момента)
Азис - Хоп [music]
Тази до Омв е гадна бе, не ми харесаИма много кардио и малко уреди за крака :/
tonique , в този Titanium има ли тази машина , за която говори rakshy ? reverse hyper
papugai , то във фб много неща може да пише, ма си много сладък![]()
ahahehha ;*
Предложете ми някоя зала в Студентски град. По възможност ако има такава в която картата да не скача двойно, ако тренирам вечер, както е в момента при мен.
ЗАБРАВИ ХЕРКУЛЕЕЕЕЕЕЕС![]()
![]()
Бубс, казах ти, че тая машина нашите фитнеси не могат да си я позволят, защото 1. е скъпа, 2. хората ще я гледат и няма да знаят кво да я правят, 3. никой освен шепа хора няма да я ползва. Ползвай едно от ония нещата, които се слагат на скрипец, за да си го сложиш на глезена и "симулирай" същото движение.
да да , аз това го правя - викам им donkey kicks на машина![]()
ahahehha ;*