Първоначално написано от
PinkPan7her
Хахахаха, и аз!
Тъкмо гледах серията, на тая сцена приятелят ми каза нещо от сорта, че това е толкова грешно етц, викам, ее, споко де, той татко й ей сега ще я оправи, и той: "добре, че не си писала ти книгата".
Коментар:
Не знам дали Джон Сноу в книгите умира или не, сцената беше интересно замислена и никога не съм го харесвала, но не разбирам какво целят - да успеят в 15-ти сезон да развият действието дотам, че White Walkers да се прекатерят през стената и да стигнат до столицата ли?
По повод коментара на Дрейд: То остава и да оживее след като го наръгаха поне 5 пъти в корема, това пък ще е жалка маневра за задържане на вниманието на зрителите. А Бриен нещо ме съмнява да не си е свършила работата, ама мн рано умря Станис, исках първо да свети масълцето на тая червенокоса пача, дето му проми мозъка, бавно и мъчително, пък после Рамзи да си поиграе с него.
Бтв, каква беше идеята зад сцената със Санса, когато тя каза "Знам какво е Рамзи и знам какво ще направи с мен", при положение, че ситуацията не се беше променила особено откакто той уби оная бабка и изнасили Санса? В смисъл, нещо изпускам ли?
Убийството на Мирсела също беше супертъп ход, пак не знам дали умира в книгите, а и не ме интересува особено, но можеше около нея да се изиграе нещо интересно. Цялата идея с тия малоумници с татуировки по челата, които са се взели за съдници на грешниците, ми е супертъпа.
Може би от цялата картинка ми е интересно какво ще стане с Денерис и дали бедното драконче ще оживее, иначе като цяло сезонът беше покъртително безмислен, може да се обобщи с две-три важни събития и това е. Да ни карат да чакаме по 11 месеца за сезон с такова потресаващо качество, е просто нагло.