.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 5085

Тема: Ислям

Hybrid View

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan666 Виж мнението
    Всеки така или иначе сам задава смисъла на съществуването си.
    Това имах предвид под цел в живота. Добре, какъв е тогава смисълът на съществуването ти?

Супер фен Аватара на DoctorSatan666
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Това имах предвид под цел в живота. Добре, какъв е тогава смисълът на съществуването ти?
    Не, наистина не знам, тоя въпрос е несъстоятелен за мен. Предвид че аз съм единствения източик и носител на всеки възможен смисъл, как може да бъде един и само един смисъл?
    Последно редактирано от DoctorSatan666 : 06-16-2015 на 14:49

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan666 Виж мнението
    Не, наистина не знам, тоя въпрос е несъстоятелен за мен. Предвид че аз съм единствения източик и носител на всеки възможен смисъл, как може да бъде един и само един смисъл?
    ОК, повече няма да те занимавам с това. Вижда се, че не искаш да отговориш като нормален човек, а само извърташ нещата, като мислиш, че се правиш на умен (не че не си, ама в случая ми се вижда малко пресилено).

Супер фен Аватара на DoctorSatan666
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    ОК, повече няма да те занимавам с това. Вижда се, че не искаш да отговориш като нормален човек, а само извърташ нещата, като мислиш, че се правиш на умен (не че не си, ама в случая ми се вижда малко пресилено).
    Ама аз не съм "нормален" човек, каквото и да значи това. Как бих могъл да ти отговоря като такъв? Ако ме питаш какъв е смисълът на живеенето само по себе си, бих казал промяна и развитие, но това е излишно, понеже живота по дефолт включва промяна и развитие в себе си. Само че човешкия живот винаги върви ръка за ръка с живеещия го. Оттук и един, универсален смисъл не може да се изведе. Всеки смисъл е еднакво валиден, защото единствен критерий за тази валидност е самото отдаване на смисъл. Ако ме питаш дали съм си избрал някой конкретно - не, не съм. Нямам нужда от това.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си