- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Обителта на M**** - първият форумен отшелник
С какво/кое да се шегувам?
Че имам един официален (за родата, приятелите и хората, с които съм се виждал на живо) и един неофициален - за хората, с които съм се запознал през Интернет и с които 99% никога няма да се видя ирл?
Какво странно виждаш в това? Разликата между "преди" и "сега" е, че изгубих възможност да си влизам в стария неофициален скайп профил и известно време след това си създадох друг неофициален (който ми е активен и до днес, и от вчера имам 0 добавени потребители в него). :Д
С официалния си профил съм нямал/нямам проблеми. (:
Ако pandabear вече не е с име на победа и изненадващо вече не е от София, а от провинцията + новото й име да е Бояна, то има вероятност да е била тя. Ама едва ли.
Сега сериозно - не, не бе тя. С нея загубих връзка в момента, в който загубих достъп до стария си неофициален скайп профил (т.е. преди около 2 години и малко).
просто да имаш два скайпа му звучи като да си в relationship с fake акаунта си във фб.
Има хора с по 20 скайпа, дори и с много повече, преди години това беше основния начин за спам.
А фейк регистрация във фейса предполага да е във връзка с друга такава, иначе някой роднина може да попита за кой си женен и да стане фал.
И аз имам още един фейс, не съм го правил аз, взех го от един регистриран мейл, който също не е правен от мен, който пък взех от сегашния ми профил във вибокса, който отново не е правен от мен.
е що бе аз имам няколко скайпа за ташакединия е chuck_norr1s в момента съм в него
Последно редактирано от pe6oskeiborda : 06-18-2015 на 21:28 Причина: бях сгрешил скайп името
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
опа грешка бях написал скайп името неправилно![]()
Може би защо той ми поиска снимка?
Отговорът - едно мое признание към него, което му дължах.
Всичко започна около март месец, когато той публикува тук една снимка на неговото куче, стоящо до прозорец, в неговото жилище, и гледащо навън. Е, аз разпознах района - много добре познат ми е (хиляди пъти съм преминавал оттам). Съответно се досетих за приблизителния адрес на skatew.
И в желанието си да разбера кой се крие зад един всеизвестен ни нам профил (който не бива да се обсъжда в тази тема, защото е включен в т. 3 от Правилата за достойно поведение в темата), реших да сключа сделка с този потребител. Тогава все още не знаех, че продавам душата си на Дявола. Е, не разбрах нищо за отсрещната страна, но същата ловко ме изигра и се възползва от откритата от мен информация. В допълнение ме помоли да си мълча и да не разкривам, че аз съм разбрал адреса му. Мина се около месец. Видях, че нещата излизат от контрол (по мое мнение), при което желанието ми да бъда открит и честен надделя над чувството за дълг и обещание. Признах си пред skatew за всичко. А той пожела да види моя снимка, за да може да ме разпознае някой ден, ако се видим на живо.
След всичките каши, които бях надробил с това, че споделих адреса му с непознат човек + че си мълчах близо месец, реших, че е честно да уважа желанието му и му изпратих моя снимка.
Това е историята - искрена и лична. (:
миро ако искаш може да сме скайп приятелиобещавам че няма да те трия ако ми добавиш скайпа който написах горе
него не го ползвам много често но в момента съм на линия
брат май нещо ме хвъзгаш щото аз нищо не получих
пише се така
забележи с единица и с подчертаващаchuck_norr1s
това е профила ми https://secure.skype.com/portal/over..._-menu.account
всъщност поправка на по-ранното ми съобщение
сега ми писаха и ми напомниха за четвърта на която съм й казвал директно
не се бях сетил защото й го казах онлайн и не знам доколко се брои тва но пак я споменавам![]()
Изчетох цялата тема, вече мога да спя спокойно, че не съм 1 от ДВАМАТА, а един от ЧЕТИРИМАТА забранени в тази тема. Сега отивам да пиша от другия си профил - pe6oskeiborda.
Благодарско за офертата, но учтиво ще я отклоня. Със Skype си дадохме неопределена почивка един от друг. :Д
Когато реша, някой ден, да възобновя връзката си с тази програма - ще те имам предвид.
@ всички: ядрената реакция започна. Телесната ми температура чувствително почна да се покачва...
Нека изгарянето на храната почне... сега! :Д
Здравей!
След последната редакция на Правилата за достойно поведение на тази тема старата т. 3 бе премахната и бе заменена със старата т. 4 (която вече е т. 3).
След редакцията на правилата вече няма персони нон грата в тази тема. Има 4-ри потребителя, за които не следва да се пише (да се обсъждат) и това е така, поради отправена тяхна лична молба към мен - да не ги обсъждам повече, където и да е било.
Edit: добавен линк към последното изменение на Правилата за достойно поведение в Обителта. (:
Последно редактирано от M**** : 06-18-2015 на 22:15
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
сънювървячке писах ти по имейла да знаеш
аз си лягам сега