https://yourlogicalfallacyis.com/tu-quoque
ПП: И какво точно целиш да покажеш с тия латински цитати? Че знаеш латински? Поздравления, знаеш език които е мъртъв отдавна и няма никакво приложение, освен да си правиш мистериозни татуси и да изглеждаш мистериозно пред разни аутисти в тийн форум.
И аз съм учил латински, на кой му пука?
Последно редактирано от DoctorSatan666 : 07-03-2015 на 11:42
Наистина ли си толкова малоумен? Никой не е твърдял че теорията за големия взрив е единствената и неоспорима истина за космическия генезис. То затова е теория - защото подлежи на оборване и заменяне с друга, по-адекватна теория, която да отговаря на фактите. А дори и теорията за големия взрив да се потвърди че е напълно невярна, това съвсем не дискредитира науката като цяло, нито пък е някакво доказателство за интелигентен дизайн във вселената.
Страдаш от тежка форма на когнитивен дисонанс.
Не засегнах темата с теорията за Големия взрив за да доказвам, че Бог е създал Вселената, а защото е най- разпространената научна теория за възникването на Вселената и за да покажа, че на тази теория е също толкова абсурдно да се вярва, колкото и на Бог.
P.S. Не съм от хората, които искат да дискредитират науката. Придържам се повече към науката, отколкото към религията.
Последно редактирано от inewton : 07-03-2015 на 12:08
Ми тя науката не противоречи на религията, противоречи само в някакви неща дето няма абсолютно никакво пряко значение за реалния ти живот.
Например, че си бил маймуна, грам значение няма за живота ми, но закона за гравитацията има значение да съм жив, но той не противоречи на Библията (освен за неща свързана пряко с Бог, но не и за обикновените хора).