- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Менюто ви за днес? (vol.10)
1. омлет от 2 яйца
2. банан
3. сьомга на грил тигана + картофено пюре - честно, ако трябваше да избирам на кои 10 неща да си прекарам целия живот, това щеше да е в списъка
4. нектарини
6. хумус с чушка, морков, краставица + няколко маслини. Чаша вино.
Шшшшт, не с лошо. :д
смешки
днес ядох наай-прекрасните мъфини червено кадифе, които един колега ми донесе <3
спаначена супа
препечена филийка с кашкавал
студен чай праскова
- печено пилешко и варен картоф стоплени на тиган + къри сос; салата домат краставица чушка лук
- три бонбона линдор
- нектарина
- парче пица; почти две бири
некъв кекс
кфц
бири
пържени картофи
трябва да спра да пия толкова бира :/
2 кюфета
Закуска: 2 мини банички (домашно приготвени)
Обяд: Пъпеш
-Праскови
-2 Салати с риба и още хиляда неща
- капучино, пак 2
- мини сандвич
http://www.neowin.net/forum/topic/11...s-pic-warning/
http://abc7.com/food/kfc-refutes-cus...enders/790292/
Да ти е вкусно.
По темата: повече от три фурми.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
4 банана, десетина банички, в тая жега ме мързи и да ям
хД
обичам като ме мислиш за симпатичничка с дислексия ;/ ... действа ми на либидото
и ви благодаря за отзивчивостта, мили форумни другарчета.. малко със закъснение.. и нямах предвид, че буквално си лягам след това....... а знаете ли ко, преди пък абсолютно нищо не хапвах след тренировка вечер.. ;//
мхмм ;/
и знаете ли ко щях да забравя да ви кажа.. значи тичах към вилната зона........ отдавна не бях оттам, щото мин година като си тичах там редовно и един скапаняк си беше седнал на пейката пред къщата и ми каза нещо неадекватно и аз наивната се приближих да го помоля да повтори.. мислех си, че е добър човечец и тоя ми каза, че ме е сънувал как ми докарва оргазми и ми предложи пари, за да му изпълня болните фантазии и аз си тръгнах и се разплаках хД даже май не успях да му кажа боклук .. че се травмирах и ме хвана шубето -.- и спрях да минавам оттам и тъкмо бях позабравила и тоя взе, че почина и после пък се чувствах виновна, щото си бях казала 'дано колабира..', но ме успокоиха, че е просто съвпадение и го преживях в крайна сметка, та сега пак ми беше гадно като минах, но поне не толкова.. ;////
бяха ми подарили, обаче като бях на общежитие, тръгнах да излизам пияна до магазина и имаше и някви от съвета там в стаята и единия вика 'аз ше дойда с теб, че да не напръскаш някой невинен в тва състояние' и ми го конфискуваха........ после мислех да си го взема, ама не ми се занимаваше.. ;/
и си беше съвпадение -.- на мен често ми се случват такива и понякога се филмирам, че съдбата ми намеква, че трябва да почна в езото....