не само защото след като в продължение на месеци търсих/призовавах Онзи, Който наистина е истинският Бог, без да съм сигурен/да зная Кой е Той, ми се яви самият Исус Христос и ми изяви, че само библейските писания са официалните автентични Св. писания за тази планета, но и защото съм изследвал и другите древни писания, а именно ведите, авеста, корана, ади-грантх, и др., и там не намерих такава съвършена любов и правда каквато намерих в Библията, но съзрях, че другите са някак си "мътни" в сравнение с библейските, като преди мен е имало много праведни, които са потвърдили автентичността на библейските писания, обаче, като казвам това, нямам предвид, че съм търсил и намерил истинския Бог в библейските писания, защото Той ми се яви едва когато започнах да Го търся чрез вяра без да чета и да се водя от написаното в Библията и въобще книгите, и оттогава насам (вече) не се занимавам с четене на писания, включително и на библейските, но се основавам единствено на вяра(та) в това отношение...
Последно редактирано от npp : 07-05-2015 на 20:09
нпп, по логиката на Метх и ти ще се пържиш в ада.
херувим в ада, а.
Какво ще отговориш на предизвикателството на метх.
Питам, защото и една моя приятелка християнка ми каза, че е чувала Бог да й говори....Пък като я питаха какво е Бог всъщтност, тя нищо не можа да отговори и се оказа, че не е никаква християнка (за каквато се е мислeше), че чак щеше да се разплаче...до такава степен беше разочарована...
И ти да не би да си от ония ?
Какво да те оборвам митко, великия генетичен свръхчовек Иисуската е казал, защо искаш да вадиш сламката в окото на брата си, а не извадиш гредата в твоето око, така че аз ще се боря с греховете в себе си, и тази битка никой не може да ми я отнеме или да я профанизира.
За всеки християнин ЛГТБ ще си остане поведение извън нормата, но не за да водим насилствена физическа битка срещу тях с извивани на ръце и пищяли, а в битката с греха в себе си и затова никой не може да ни каже как да приемаме тяхното поведение.
Да цитираш Словото на гей наистина е подтискащо както за него така и за мене, защо да го правя. Така, че живейте си как си искате, но пък и моята битка в себе си никой не може да ми я отнеме и да ми казва как да я водя и как да наричам нещата.
Последно редактирано от defender : 07-05-2015 на 20:42
на мен истинският Господ Бог ми е говорил повече в "сърцето" (ако въобще разбираш какво означава библейското понятие "сърце"), докато като глас такъв какъвто може да се чуе от устата на някой човек например, съм го чувал много по-малко пъти, а що се отнася до сектите, въобще не е учудващо за мен, че там има объркани хора, макар и вярващи там от дълги години
сами показвате, че не сте никакви истински вярващи, защото ако бяхте, нямаше да се подигравате с Господ, Исус Христос, но ето че все едно сте дошли тук за да се лигавите, а по-страшно е да похулиш Св. дух отколкото бесовски
Последно редактирано от npp : 07-06-2015 на 09:29
^ кажи и за батко си, кажи на метх колко ме уважаваш
така и не разбрах какъв е гласът на спящия бог, опиши го малко - тънък, дебел, напушен, стерео
Последно редактирано от defender : 07-06-2015 на 13:13
Изпълняват ли желания?
Нещо такова ли? - https://www.youtube.com/watch?v=aUy9oElFlts
защо бързаш да намесваш джинове(те) във вярата?!, в Библията се говори за неодушевени духове/явления на "тъмнината", не на истинския Бог, които Исус и Неговите истински ученици са изгонвали от обладаните, ти говориш за джинове?!, срещал съм пакистански мюсюлманин, който изпитва всичко за да е сигурен за всяко нещо, и чак след това се кланя на Бог(Аллах), а не като теб приемащ/следващ всякакви непроверени неща само защото и други правят така...
Какво толкова съм те питал, казваш, че богът ти ти е говорил и те питам как звучи гласът му, отделно ми стана интересно как едновременно спи и говори, тава май не е много нормално. Как би звуча гласът на бог дето спи и говори (нещо завалено като пиянка на 3 ракии ли).
Напълно нормални въпроси, особено за такива неща, дето разказваш, че ти се случват, кво искаш?
Последно редактирано от defender : 07-06-2015 на 19:38