.
Отговор в тема
Страница 58 от 204 ПървиПърви ... 84854555657585960616268108158 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 426 до 1 450 от общо 5085

Тема: Ислям

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Meth Виж мнението
    Тогава защо цитираш от една единствена книга ? Да не би да си Го намерил чрез тази книга ?
    Защо не се поразровиш и в други книги ?
    не само защото след като в продължение на месеци търсих/призовавах Онзи, Който наистина е истинският Бог, без да съм сигурен/да зная Кой е Той, ми се яви самият Исус Христос и ми изяви, че само библейските писания са официалните автентични Св. писания за тази планета, но и защото съм изследвал и другите древни писания, а именно ведите, авеста, корана, ади-грантх, и др., и там не намерих такава съвършена любов и правда каквато намерих в Библията, но съзрях, че другите са някак си "мътни" в сравнение с библейските, като преди мен е имало много праведни, които са потвърдили автентичността на библейските писания, обаче, като казвам това, нямам предвид, че съм търсил и намерил истинския Бог в библейските писания, защото Той ми се яви едва когато започнах да Го търся чрез вяра без да чета и да се водя от написаното в Библията и въобще книгите, и оттогава насам (вече) не се занимавам с четене на писания, включително и на библейските, но се основавам единствено на вяра(та) в това отношение...
    Последно редактирано от npp : 07-05-2015 на 20:09

Супер фен Аватара на Meth
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    не само защото след като в продължение на месеци търсих/призовавах Онзи, Който наистина е истинският Бог, без да съм сигурен/да зная Кой е Той, ми се яви самият Исус Христос и ми изяви, че само библейските писания са официалните автентични Св. писания за тази планета, но и защото съм изследвал и другите древни писания, а именно ведите, авеста, корана, ади-грантх, и др., и там не намерих такава съвършена любов и правда каквато намерих в Библията, но съзрях, че другите са някак си "мътни" в сравнение с библейските, като преди мен е имало много праведни, които са потвърдили автентичността на библейските писания, обаче, като казвам това, нямам предвид, че съм търсил и намерил истинския Бог в библейските писания, защото Той ми се яви едва когато започнах да Го търся чрез вяра без да чета и да се водя от написаното в Библията и въобще книгите, и оттогава насам (вече) не се занимавам с четене на писания, включително и на библейските, но се основавам единствено на вяра(та) в това отношение...
    Ти да не си адвентист ? Или протестант ?

Мега фен
    Ти да не си адвентист ? Или протестант ?
    не

Мега фен
    нпп, по логиката на Метх и ти ще се пържиш в ада.

херувим в ада, а.

Какво ще отговориш на предизвикателството на метх.

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    нпп, по логиката на Метх и ти ще се пържиш в ада.

херувим в ада, а.

Какво ще отговориш на предизвикателството на метх.
    Тихо там.

не
    Питам, защото и една моя приятелка християнка ми каза, че е чувала Бог да й говори....Пък като я питаха какво е Бог всъщтност, тя нищо не можа да отговори и се оказа, че не е никаква християнка (за каквато се е мислeше), че чак щеше да се разплаче...до такава степен беше разочарована...

И ти да не би да си от ония ?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    дифендър, справяш се супер с реториката и даването на примери, които да ни накарат да направим разни традуктивни заключения по аналогия и инстинктивно да решим, че в примера с туземците и ламборджинито нерелигиозните хора сме първите (защо ли? защото имало възможност това да е така), ама хайде да седнеш и да обориш онзи мой дълъг пост - параграф по параграф. от научния метод през достойнството, та чак до етиката. три, четири
    Какво да те оборвам митко, великия генетичен свръхчовек Иисуската е казал, защо искаш да вадиш сламката в окото на брата си, а не извадиш гредата в твоето око, така че аз ще се боря с греховете в себе си, и тази битка никой не може да ми я отнеме или да я профанизира.

За всеки християнин ЛГТБ ще си остане поведение извън нормата, но не за да водим насилствена физическа битка срещу тях с извивани на ръце и пищяли, а в битката с греха в себе си и затова никой не може да ни каже как да приемаме тяхното поведение.

Да цитираш Словото на гей наистина е подтискащо както за него така и за мене, защо да го правя. Така, че живейте си как си искате, но пък и моята битка в себе си никой не може да ми я отнеме и да ми казва как да я водя и как да наричам нещата.
    Последно редактирано от defender : 07-05-2015 на 20:42

Мега фен
    Питам, защото и една моя приятелка християнка ми каза, че е чувала Бог да й говори....Пък като я питаха какво е Бог всъщтност, тя нищо не можа да отговори и се оказа, че не е никаква християнка (за каквато се е мислeше), че чак щеше да се разплаче...до такава степен беше разочарована...

И ти да не би да си от ония ?
    на мен истинският Господ Бог ми е говорил повече в "сърцето" (ако въобще разбираш какво означава библейското понятие "сърце"), докато като глас такъв какъвто може да се чуе от устата на някой човек например, съм го чувал много по-малко пъти, а що се отнася до сектите, въобще не е учудващо за мен, че там има объркани хора, макар и вярващи там от дълги години

Мега фен
    докато като глас такъв какъвто може да се чуе от устата на някой човек например, съм го чувал много по-малко пъти,
    Как го чуваш, гласът Му dolbisaround ли е, с басов тембър и идва от всяка посока, както на филмите?

Как се обръща към тебе, с херувиме или по малко име.

или пък с чадо мое, небесно ненагледно, херувимско
    Последно редактирано от defender : 07-05-2015 на 20:59

на мен истинският Господ Бог ми е говорил повече в "сърцето" (ако въобще разбираш какво означава библейското понятие "сърце"), докато като глас такъв какъвто може да се чуе от устата на някой човек например, съм го чувал много по-малко пъти, а що се отнася до сектите, въобще не е учудващо за мен, че там има объркани хора, макар и вярващи там от дълги години
    Разбирам. Или се базикаш, или джинове се базикат с тебе.

Как го чуваш, гласът Му dolbisaround ли е, с басов тембър и идва от всяка посока, както на филмите?

Сигурно е голям кеф да го слушаш.

Мега фен

Разбирам. Или се базикаш, или джинове се базикат с тебе.
    Сигурно е голям кеф да го слушаш.
    сами показвате, че не сте никакви истински вярващи, защото ако бяхте, нямаше да се подигравате с Господ, Исус Христос, но ето че все едно сте дошли тук за да се лигавите, а по-страшно е да похулиш Св. дух отколкото бесовски
    Последно редактирано от npp : 07-06-2015 на 09:29

сами показвате, че не сте никакви истински вярващи, защото ако бяхте, нямаше да се подигравате с Господ, Исус Христос, но ето че все едно сте дошли тук за да се лигавите, а по-страшно е да похулиш Св. дух отколкото бесовски
    Не се базикам. Не сериозно....или ти се базикаш с нас или джинове се базикат с тебе.
    Занеш ли колко хора са подлудили по тоя начин ? Сего сигурно има хиляди хора чакащи в психиатрята, мислейки, че имат психичен проблем....но в някои случаи не е така...

Мега фен
    Не се базикам. Не сериозно....или ти се базикаш с нас или джинове се базикат с тебе.
    Занеш ли колко хора са подлудили по тоя начин ? Сего сигурно има хиляди хора чакащи в психиатрята, мислейки, че имат психичен проблем....но в някои случаи не е така...
    срещал съм и съм познавал праведни мюсюлмани, дори и от пакистан, обаче ти си мъгла, и тоя твой така наречен "ислям" не струва и пет пари...

Мега фен
    ^ кажи и за батко си, кажи на метх колко ме уважаваш

така и не разбрах какъв е гласът на спящия бог, опиши го малко - тънък, дебел, напушен, стерео
    Последно редактирано от defender : 07-06-2015 на 13:13

срещал съм и съм познавал праведни мюсюлмани, дори и от пакистан, обаче ти си мъгла, и тоя твой така наречен "ислям" не струва и пет пари...
    Питай оня ''праведния''
    от Пакистан, да ти разкаже за джиновете в Исляма.

Супер фен Аватара на DoctorSatan666
    Питай оня ''праведния''
    Изпълняват ли желания?
    Нещо такова ли? - https://www.youtube.com/watch?v=aUy9oElFlts

Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan666 Виж мнението
    Изпълняват ли желания?
    Нещо такова ли? - https://www.youtube.com/watch?v=aUy9oElFlts
    Да, точно така.
    Да изпълняват, ако знаеш как да искаш (има си процедура)...но е голям грях да искаш желания от тях, вместо от Него, тъй че забрави.

Мега фен
    ^ кажи и за батко си, кажи на метх колко ме уважаваш

така и не разбрах какъв е гласът на спящия бог, опиши го малко - тънък, дебел, напушен, стерео
    като се интересуваш от звуци, тонове, гласове, тембри, октави и пр. търси в youtube и по другите сайтове където може да се намерят такива аудио или видео клипове, Бог не ти е тон генератор, богохулнико...

Мега фен
    Питай оня ''праведния''
    защо бързаш да намесваш джинове(те) във вярата?!, в Библията се говори за неодушевени духове/явления на "тъмнината", не на истинския Бог, които Исус и Неговите истински ученици са изгонвали от обладаните, ти говориш за джинове?!, срещал съм пакистански мюсюлманин, който изпитва всичко за да е сигурен за всяко нещо, и чак след това се кланя на Бог(Аллах), а не като теб приемащ/следващ всякакви непроверени неща само защото и други правят така...

защо бързаш да намесваш джинове(те) във вярата?!, в Библията се говори за неодушевени духове/явления на "тъмнината", не на истинския Бог, които Исус и Неговите истински ученици са изгонвали от обладаните, ти говориш за джинове?!, срещал съм пакистански мюсюлманин, който изпитва всичко за да е сигурен за всяко нещо, и чак след това се кланя на Бог(Аллах), а не като теб приемащ/следващ всякакви непроверени неща само защото и други правят така...
    Джиновете са еквивалент на демоните...и те обладават хората и ред други неща могат да правят. ( по-интересни са )
    Кой ти каза, че приемам/следвам сляпо ?
    Я прегледай предните ми постове....

Мега фен
    като се интересуваш от звуци, тонове, гласове, тембри, октави и пр. търси в youtube и по другите сайтове където може да се намерят такива аудио или видео клипове, Бог не ти е тон генератор, богохулнико...
    Какво толкова съм те питал, казваш, че богът ти ти е говорил и те питам как звучи гласът му, отделно ми стана интересно как едновременно спи и говори, тава май не е много нормално. Как би звуча гласът на бог дето спи и говори (нещо завалено като пиянка на 3 ракии ли).

Напълно нормални въпроси, особено за такива неща, дето разказваш, че ти се случват, кво искаш?
    Последно редактирано от defender : 07-06-2015 на 19:38

дето спи и говори
    Чудя се, как си върши работите докато спи ?

Мега фен
    Чудя се, как си върши работите докато спи ?
    сега сигурно ще ти каже, че си богохулник

до колкото знам богът на нпп е в някакво странно състояние на полусън

и нпп с молитвата трябва да го събуди.
    Последно редактирано от defender : 07-06-2015 на 20:11

сега сигурно ще ти каже, че си богохулник

до колкото знам богът на нпп е в някакво странно състояние на полусън

и нпп с молитвата трябва да го събуди.
    То ако и Аллах спеше тъй, досега джиновете щяха да ни се нахвърлят.
    Представи си каква каша щеше да е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си