- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [2]
мисля, че остана неприятно изненадан от мен след стола
като стане на 35 ще е вече за пенсия
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
сляпата му баба го сбъркала с шейкър като бебе и затова сега мозъкът му е такава каша ;/
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Мне, за слънчо и го мисля сериозно.
Ном. Ном. Ном.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
повтарячка
ставате г-д.. освен харитов, той има нужда от мозъчна трансплантация, но не иска да го приеме.. ;/
Мисля, че сме на едно мнение за астрологията ;д. Скоро не се беше случвало.
и какво ако сме на едно мнение, не си як, колкото мен и не ми се мазни ;/
Не ти се мазня. Дадох го като пример, че медузоподобните имате своите проблясъци, макар и рядко.
В някои ситуации е доста агресивна и емоционална, в други е добричка. Можеш да разбереш кога е на кеф един вид. Лошото е, че си го изкарва на невинни хора във форума като мен, вика им "льольовци" и всякакви такива обидни думи. Харесвам я де, въпреки всичко това ;д.
умна и много приятна за четене : )
cuz I swear, I don't care ... ;]]