Никога не съм имал фейк акаунти - правил съм си нови акаунти, единствено и само защото са ми баннвали старите. Защо си мислиш че бих паднал толкова ниско, та да се преструвам на малоумник като Meth? Аз тролвам само като ви казвам истината, и то дори не троля умишлено - просто така реагирате.
ПП: Не е нещо кой знае какво де, в смисъл не съм изненадан, че си го помисли... предвид че цялата ти доктрина е базирана на извадени от гъза предположения.
Последно редактирано от DoctorSatan666 : 07-07-2015 на 15:55
Последно редактирано от npp : 07-07-2015 на 21:44
я виж тук какво е казал Господ: "който дойде при Мене никак няма да го изпъдя;"(Йоан 6:37)
как така си представяш истинският Бог просто ей така да изпъди своите създания, които е направил по Свой образ и подобие?!, затова те попитах дали някой те е гонил, било то от ресторант, или от друго място, след като си ял там, макар и храна от вън/от друго място
Последно редактирано от npp : 07-08-2015 на 09:44
не видя ли какво пише в Битие 1?!, "тъмнината" и "водите" ги е имало още преди Бог да започне да сътворява, защото пише, че първите две неща, които е създал са били "небето" и "земята"(Битие 1:1), след това пише, че "тъмнината" се е намирала в "долната" част на вселената, и че Божият Дух се е носил над "водите"(Битие 1:2), след това третото нещо, което Той сътворил е било "светлината"(Битие 1:3)...
''И Господ Бог каза: Ето, човекът стана като един от Нас, да познава доброто и злото; и сега, за да не простре ръката си да вземе и от дървото на живота, да яде и да живее вечно, -
затова Господ Бог го изпъди от Едемската градина да обработва земята, от която бе взет.
Така Той изпъди Адама; и постави на изток от Едемската градина херувимите и пламенния меч, който се въртеше, за да пазят пътя към дървото на живота.'' Битие 3:22-24