- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Защо имате против закръглените момичета ???
не е до т'ва че си дебела, а до т'ва че си тъпа... защото храненето е нещо, което трябва да се приеме като лайфстайл, не като нещо което се следва 5 дни и след това ревем, че имало йо-йо ефект, сякаш въпросния ефект е няква константа, която идва без значение кво правиш. Ако започнеш да си следиш калориите и да спортуваш, не говорим за някакви космически тренировки от инстаграма на Скалата. Говорим за "дневния ти фитнес" както го нарече Бареков. Отиваш до фитнеса разцъкваш малко кардио, малко тежести, прибираш се, храниш се адекватно, излизаш с приятелки, социализираш, спиш 8-10 часа и готово. Като се замислиш не е толкова трудно. Е, верно че за да стане трябва старание, на което явно не си способна...
Смисл то няма проблем човек да е дебел, е като изключим проблема за здравето ти. Смисл аз лично не бих искал "болна" жена някой ден да е майка на децата ми. Смисл замисли се, това пречи на смисъла на живота ти, а именно репродукция, има хора които си падат по по-пълни, ама не са мнозинство, така че мисли за себе си в по-голям мащаб. И промени нещо, щом не ти харесва.
Бях ти написала сериозен отговор, който някак не успя да се постне, канех се да го напиша втори път, ама след тоя коментар няма да си правя труда да завоалирам казаното от Ракши. Проблемът ти не е, че си дебела, а че си тъпа.
То само две породи на тоя свят има - бедните дебели момиченца, които, разбира се, са болни от нещо сериозно, и кльощави завиждащи/злобни мухли.
не говоря за ходещи скелети, глупаво лайно такова. Наричам те така, защото в началото на темата искаш чуждото мнение, след това се обиждаш от аргументите и превръщаш темата в твой кенеф, в който да можеш да излееш "нараненото си его" примесено с голямо количество комплекси.
@Дота говоря за нормални жени братле, не за ходещи скелети, също така не говоря и за топки сланина, които се задъхват докато говорят. Вярно е, че в историята има безброй много примери как дебелите жени са били на почит, най-ранния пример, за който се сещам са онези статуетки от траки, шумери или някакъв друг изчезнал народ /знам че има голям времеви период между народите, но и двете вече ги няма, so yeah/. Стандартите от тогава са се променили значително и вече дебелите жени не са някак на почит. Всеки иска нещо по-естетически приятно за него и мнозинството не се кефят на дебели. А пък и избора на половинка не винаги е до това как изглежда, а какъв човек е, в случая на авторката моето виждане е, че и тоя аспект не е мнол развит, i dunno tho.
А и като майката е мързеливо лайно е доста голям шанса децата да са пълни боклуци, just sayin.
много голям rant се получи, ама толкова..
Последното, което бих искала е да бъда съдница на когото и да е. Коментара ти, а именно да твърдиш, че жена с определено тегло не може да има рожба е повече от грозен и ми е напълно достатъчно да си позволя да ти дам тази оценка. Бъди жива и здрава и дано някога помъдрееш достатъчно, за да осъзнаеш колко грозота има в изказването ти.
Мисля, че логиката е повече от ясна. Ако говорим за екстремна кльощавост, в 90% от случаите тя не е резултат от много ядене, а от ядене на една ябълка на ден, с която ще износи бебе с голям зор, да. Само глупавите не трябва да раждат. Никой не е казал, че който е кльощав, няма право да ражда.
Грозно е пренебрежителното умалително за хората със здравословни проблеми. Сякаш не е ясно с колко шит в храните ни тровят. Ако дебела девойка ми каже 'не мога да отслабна, а полагам усилия, сигурно имам някякви нарушения', не бих ѝ се изсмяла от раз.
Аз лично се дразня само когато някой с мн надномерно тегло реши, че трябва да седне на двойната седалка в автобуса, примерно до мен, а не заема само половината от нея или в тесен асансьор сме се качили вече трима и някой твърде пълен реши да се бута непременно да се качи. Т.е. не ми пречат стига да не нарушават личното ми пространство, което ценя
твърде тъпа си, за да имаш "маска" за във форума, а всъщност да си едно прекрасно пълно същество, нистаа
има едно село в Индия, ако не се лъжа където целенасочено тъпчат момичетата от малки, за да са огромни крави като пораснат, защото колкото по-голяма си на размери толкова по-голям е шанса да се омъжиш за някой богат индиец, който да те почита кат' крава. Постави си го за цел да отидеш там. Там никой няма против дебелите => идеално е за счупени личности като твоята.