А грехът може да се прости чрез изповед и покаяние, така че не е толкова страшно.
нарочно да злоупотребяваш с това е страшно, това не е покаяние
Последно редактирано от LoveInfect : 07-08-2015 на 21:27
ти ако за секса се жениш, спукана ти е работата, щото брачния живот не е секс, даже често и хич няма и да ти до секс и тогава кво, развод ли
баси консуматорството, тва да не ти е плюшено мече от магазина да го захвърлиш.
аз ако се женя за една жена за секса ми като се сбръчка и си взема нова, младичка тогава.
па ти вече като си лелка оправяй се и с две деца.
Последно редактирано от defender : 07-08-2015 на 21:37
![]()
![]()
Добре сори, не знаех че някой мъж ще седи при жена която не му пуска, но ок щом казвате...
И никога не съм казвала или имала впредвид да се жениш зареди секса. Но искам да кажа, че за един щастлив, пълноценен брак без изневери, се изисква секс на ниво, аз поне така мисля. Може пък да не съм права, вие защо не мислите така? И бъдете реалистични моля
Последно редактирано от defender : 07-08-2015 на 21:49
Не казвам, винаги и постоянно, това няма как да стане! Исках да кажа никога, т.е. почти никога (само на нова година)
Все едно, каквото и да кажа го обръщате.. по начин по който да изглеждам, елементарно, безчувствнно и безкултурно същество.
Ти ми обясни, как една жена ще гледа, че мъжа и прави секс с други жени. Това е все едно да си имам жена и да си водя вкъщи още 3 любовници, да правя секс с тях, а жена ми да им сготви.
Тва е гавра човек, постави се на мястото на жената.
Всъщност, чакайте, май знам защо мъжът може да има по няколко жени!
Нали в исляма, сексът по време на цикъл е забранен, е на едната като и дойде мъжът да има резервен план ...
Да, между др, мюсюлманите точно за това трябва да се покриват, за да нямат нищо за гледане, май това ги било предпазвало от изнасилване май
В исляма изпълняват заповедите на Аллах като някакви автомати.
А при християнството какво се казва: "Отнасяй се с ближния така като искаш да се отнасят към тебе". Точно, кратко, ясно и човешко. Няма жена, няма мъж, важи за всички.
даже дори само с тия 5 думи християнството бие исляма по всякакви параграфи.
ПП: А исляма уж по-късно се появява, но нищо повече не носи, дори връща ни назад.
Последно редактирано от defender : 07-08-2015 на 22:37
Последно редактирано от npp : 07-08-2015 на 23:47
в Библията се изтъква духовната девственост, не физическата, но от друга страна, поради разни причини няма как да се препоръча отнемане на физическата девственост, може да се даде сходен пример с консумиране(то) на определена храна, примерно някаква, която е представена като вредна за здравето от страна на науката за природосъобразен начин на живот и хранене, някои хора са яли от тази храна дори без да претърпят влошаване на здравето и без живота им да се съкрати вследствие на това, други пък са се чувствали омърсени/осквернени/съсипани вследствие на приемането на тази храна, макар и това да не е навредило на здравето им и да не е съкратило живота им, трети били/останали по-ощетени дори откъм здраве и дълголетие вследствие на консумирането на тази храна, и т.н...