.
Отговор в тема
Страница 65 от 204 ПървиПърви ... 155561626364656667686975115165 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 601 до 1 625 от общо 5085

Тема: Ислям

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    А грехът може да се прости чрез изповед и покаяние, така че не е толкова страшно.

Мега фен
    нарочно да злоупотребяваш с това е страшно, това не е покаяние

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    А ти защо питаш? Защото ще го правиш за пръв път и тъй като (най- вероятно) не си женена се страхуваш от Божия гняв или защото ти е интересно какво казват религиите по въпроса?
    Интересно ми е какво казват религиите по въпроса, защото аз така и не разбрах за какво е това правило!?
    Щом една двойка го искат, защо да не го направят, на кой вредят, а пък ако сексът не се получава между тях да не се женят

Ти пък защо реши че съм девствена?
    Последно редактирано от LoveInfect : 07-08-2015 на 21:27

А грехът може да се прости чрез изповед и покаяние, така че не е толкова страшно.
    Само дето си е още по голям грях ако питаш мен, да си кажеш, абе щом ми се прави секс, ще правя, пък после ще се покая и айде

А наистина ли има гей ложи в Втикана? уау

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от LoveInfect Виж мнението
    а пък ако сексът не се получава между тях да не се женят
    ти па заради секса ли се жениш за един човек, баси обидата, ми купи си вибратор.

Мега фен
    ти ако за секса се жениш, спукана ти е работата, щото брачния живот не е секс, даже често и хич няма и да ти до секс и тогава кво, развод ли

баси консуматорството, тва да не ти е плюшено мече от магазина да го захвърлиш.

аз ако се женя за една жена за секса ми като се сбръчка и си взема нова, младичка тогава.

па ти вече като си лелка оправяй се и с две деца.
    Последно редактирано от defender : 07-08-2015 на 21:37

Добре сори, не знаех че някой мъж ще седи при жена която не му пуска, но ок щом казвате...
    И никога не съм казвала или имала впредвид да се жениш зареди секса. Но искам да кажа, че за един щастлив, пълноценен брак без изневери, се изисква секс на ниво, аз поне така мисля. Може пък да не съм права, вие защо не мислите така? И бъдете реалистични моля

Мега фен

Добре сори, не знаех че някой мъж ще седи при жена която не му пуска, но ок щом казвате...
    ми като си има причина, няма да ми пуска, кво, тя да не е задължена винаги да ми пуска по желание на клиента, като перфоратор в автобус, братче.

научи се да гледаш на хората не като вещи за консумация, а като хора, с нужди, желания и проблеми.
    Последно редактирано от defender : 07-08-2015 на 21:49

Не казвам, винаги и постоянно, това няма как да стане! Исках да кажа никога, т.е. почти никога (само на нова година)
    Все едно, каквото и да кажа го обръщате.. по начин по който да изглеждам, елементарно, безчувствнно и безкултурно същество.

Супер фен Аватара на Meth
    Имам въпрос:
    Християните девствени ли трябва да се женят, а мюсюлманите това да се женят девствени и за двата пола ли се отнася??
    И в исляма половете не са равни защото от къде накъде мъжете ще имат по няколколко жени а жените си имат един мъж??
    Да и двата пола трябва да са девствени.
    Мъжът може да има четири жени, само и само ако може да ги издържа (всячески).

Супер фен Аватара на Meth
    А аз имам и друг въпрос, библията и/или корана забраняват ли хомосексуалните?

https://www.youtube.com/watch?v=MYSVMgRr6pw
    гледайте и клипа
    В Исляма е забранен.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Meth Виж мнението
    .
    Мъжът може да има четири жени, само и само ако може да ги издържа (всячески).
    Ако на едната жена не и харесва друга от жените кво правим.
    Ако мъжа се влюби в една жена повече от другите кво правим.
    Последно редактирано от defender : 07-08-2015 на 22:13

А ако жената иска още 2 мъжа кво правим?

Мега фен
    Ти ми обясни, как една жена ще гледа, че мъжа и прави секс с други жени. Това е все едно да си имам жена и да си водя вкъщи още 3 любовници, да правя секс с тях, а жена ми да им сготви.

Тва е гавра човек, постави се на мястото на жената.

Всъщност, чакайте, май знам защо мъжът може да има по няколко жени!
    Нали в исляма, сексът по време на цикъл е забранен, е на едната като и дойде мъжът да има резервен план ...

Мега фен
    А ако жената иска още 2 мъжа кво правим?
    обезглавяване, елементарно просто.

Трябва ни dreamwalker

Да, между др, мюсюлманите точно за това трябва да се покриват, за да нямат нищо за гледане, май това ги било предпазвало от изнасилване май

Мега фен
    В исляма изпълняват заповедите на Аллах като някакви автомати.

А при християнството какво се казва: "Отнасяй се с ближния така като искаш да се отнасят към тебе". Точно, кратко, ясно и човешко. Няма жена, няма мъж, важи за всички.

даже дори само с тия 5 думи християнството бие исляма по всякакви параграфи.

ПП: А исляма уж по-късно се появява, но нищо повече не носи, дори връща ни назад.
    Последно редактирано от defender : 07-08-2015 на 22:37

Мега фен
    Кой ти казва, че е станала безформена, говоря ти за някакъв много мощен катаклизъм (падението на Луцифер), който е опустошил Земята.
    от началото на настоящата вечност досега не е имало такова падение, което да опустоши земята така както е представена в Битие 1:2, имало е всемирен "потоп", но това е било векове след сътворението, по времето на Ной, десетият от Адам (Битие 6-9)

Мега фен
    Имах предвид самото име.
    дори и името е свързано с това, защото посочва този преход, душата е била като херувим на небето, после се е озовала под греха, някои (повече/по-скоро) като извършители, други - като жертви...

Мега фен
    Точно това е посочено в Битие 1:1, но в Битие 1:2 тя вече е пуста, а как е станала пуста не е обяснено.
    обяснено е, просто в първия ден Бог е създал "земята" като основна структура, и по-нататък(през останалите дни на сътворението) е (до)оформил(довършил/завършил) земното творение

"В началото Ти, Господи, си основал земята, И дело на Твоите ръце е небето;" Евреи 1: 10
    Последно редактирано от npp : 07-08-2015 на 23:47

Мега фен
    Имам въпрос:
    Християните девствени ли трябва да се женят, а мюсюлманите това да се женят девствени и за двата пола ли се отнася??
    И в исляма половете не са равни защото от къде накъде мъжете ще имат по няколколко жени а жените си имат един мъж??
    в Библията се изтъква духовната девственост, не физическата, но от друга страна, поради разни причини няма как да се препоръча отнемане на физическата девственост, може да се даде сходен пример с консумиране(то) на определена храна, примерно някаква, която е представена като вредна за здравето от страна на науката за природосъобразен начин на живот и хранене, някои хора са яли от тази храна дори без да претърпят влошаване на здравето и без живота им да се съкрати вследствие на това, други пък са се чувствали омърсени/осквернени/съсипани вследствие на приемането на тази храна, макар и това да не е навредило на здравето им и да не е съкратило живота им, трети били/останали по-ощетени дори откъм здраве и дълголетие вследствие на консумирането на тази храна, и т.н...

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Ти пък защо реши че съм девствена?
    Не съм решил нищо само питах.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си