.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 80

Тема: Проблеми.

Hybrid View

Мега фен Аватара на Rakshy
    Колко смисъла на "начин на живот" знаеш? Пишки ли си правиш бе пичага...

Аз викам, че е на психична основа, иди на лекар. Смисл има няколко болести, които предизвикват аритмия на сърцето, което е мега стряскащо като го усетиш. Ама едва ли ти е нещо на сърцето, по-скоро или нещо хормонално, или психично. Изследванията, които ти правят като си болен не показват нещата, от които може да ти става лошо, затова сега е началото на месеца, спокойно можеш да отидеш при личния да ти даде направление за невролог, може и психолог. Параноята е много тегаво нещо.

Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    Колко смисъла на "начин на живот" знаеш? Пишки ли си правиш бе пичага...

Аз викам, че е на психична основа, иди на лекар. Смисл има няколко болести, които предизвикват аритмия на сърцето, което е мега стряскащо като го усетиш. Ама едва ли ти е нещо на сърцето, по-скоро или нещо хормонално, или психично. Изследванията, които ти правят като си болен не показват нещата, от които може да ти става лошо, затова сега е началото на месеца, спокойно можеш да отидеш при личния да ти даде направление за невролог, може и психолог. Параноята е много тегаво нещо.
    Сърцето ми бие яко защото тогава много се уплаших ще ида и ще споделя всичко да видим ама ще си мине само ще забравя за тези глупости надявам се ще ида да и разкажа. на 14 години съм.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си