.
Затворена тема
Страница 28 от 95 ПървиПърви ... 182425262728293031323878 ... ПоследнаПърви
Резултати от 676 до 700 от общо 2365
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    тука има две деца дето пускат само лични нападки

няма да споменавам че това са ауриса и търнала искам всички сами да се досетят
    Гениално. Говори доста за интелектуалното ти ниво.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Откога броят висшисти говори за някаква грамотност? Бъркаш количество с качество. Почти всички в тоя форум сме висшисти, има хора, които пишат "немога", в постовете на Харитов няма една калпава запетайка. Колко висшисти пък не могат да напишат "висше" правилно...

Е, че сега и във форума ли да се стягаме, ти пък какво толкова следиш.
    Аз не мисля, че писането във форума отговаря на истинските възможности на хората.
    Едни се шлевят, други ползват жаргон, трети бързат с писането, четвърти объркват бутоните на клавиатурата и какви ли не.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Е, че сега и във форума ли да се стягаме, ти пък какво толкова следиш.
    Аз не мисля, че писането във форума отговаря на истинските възможности на хората.
    Едни се шлевят, други ползват жаргон, трети бързат с писането, четвърти объркват бутоните на клавиатурата и какви ли не.
    Ми да дупенди, съгласен съм.
    Не не всички им плащат за да пишат. ;/

Мега фен
    За кое точно плащат, за лигнята ли?

Кажи, какво съм направил в тоя форум, за което някой да тръгне да ми плаща?

Веднага му давам ибана на банковата си сметка.

Мега фен
    Според мен, един истински капиталист, като ауриса, трябва да взима вход на децата си за кенеф и баня в апартамента, какви са тия социални детски правомощия.

Може и на терасата да им взима такса изглед.

Мега фен
    тука е пълно с менте капиталисти, защото за най-важните неща в живота си за най-важните си хора те се държат като соц мекотели.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Почти всички в тоя форум сме висшисти
    Бъдещето на нацията е събрано тук, чак ме е срам да пиша с вас.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Гениално. Говори доста за интелектуалното ти ниво.
    даже няма смисъл да се занимавам с вас двамата говорите прекалено много и винаги се намира кой да ви го връща

просто ще гледам и ще смея се на вашата война коя няма край
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен
    Ауриса от как ги изговори ония простотии на харитов, сега се срамува от себе си и го е срам да се покаже, и той не е очаквал какво леке може да се окаже, когато се отпусне и подсъзнателните му мисловни процеси го разкрият.
    Последно редактирано от defender : 07-08-2015 на 20:03

Мега фен
    даже няма смисъл да се занимавам с вас двамата говорите прекалено много и винаги се намира кой да ви го връща

просто ще гледам и ще смея се на вашата война коя няма край
    Докато си затънал в кравешки лайна.
    Щом ти е утеха, забавлявай се.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Докато си затънал в кравешки лайна.
    Щом ти е утеха, забавлявай се.
    и тебе жегата те е напекла, оди и ти на терасата на чист въздух, че се усра

Мега фен
    Точно ти, ауриса и димитър възхвалявахте аналната любов, а сега на "гъз" обиждате.

Ама изглежда като сте си прониквали анално, прекалено ви се е стимулирала връзката на гъза ви с мозъка.
    Последно редактирано от defender : 07-08-2015 на 20:14

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Аз съм за анархията Не вярвам някога да стгнем на достатъчен левъл за каквато и да е друга система. Не бъдете оптимисти, а реалисти

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от LoveInfect Виж мнението
    Аз съм за анархията Не вярвам някога да стгнем на достатъчен левъл за каквато и да е друга система. Не бъдете оптимисти, а реалисти
    за анархията трябва ред
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

за анархията трябва ред
    Именно, не трябва

Мега фен
    Именно, не трябва
    тогава как ще стана богат, като няма ред. С калашници ли ше се тепаме.

който има ще трепи, ще рухнат болници, училища , всичко

Мега фен
    http://www.blitz.bg/index.php?news=347783
    Capital.gr: Гърция е последният съветски режим, който ще рухне в Европа
    Страната има много по-висок стандарт от това, което съответства на състоянието на икономиката й

Вземете си.

Щом искаш да си богат, помоли се на Бог, нали испълняваш желанията му, да се ожениш девствен и т.н

Супер фен Аватара на Corb1225
    http://hashtag-bg.com/articles/21877...80%D0%BF%D0%B8

Браво, падре! Много точно казано.

Град
    системата дегоба
    Щом искаш да си богат, помоли се на Бог, нали испълняваш желанията му, да се ожениш девствен и т.н

уаул

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Corb1225 Виж мнението
    http://hashtag-bg.com/articles/21877...80%D0%BF%D0%B8

Браво, падре! Много точно казано.
    Точно казано, ама виж как Търнала и Ауриса мълчат като насрани.
    Сигурно папата е рубладжия

Супер фен
    кво ме намесваш пък мен ?

Do we realise that something is wrong in a world where there are many farm workers without land, so many families without a home, so many labourers without rights, so many persons whose dignity is not respected?"
    не знам за света, ама в Б-я почти всеки има я нивичка някъде на село, я някой имот - просто никой не му се копат картофи :}}
    пък апартаменти май 97% от населението в Б-я имаше.
    За болднатото съм съгласен, а за това в червено - за добро или за лошо, ЕС е най-добрият ти шанс да живееш в общество, в което достойнството ти се зачита -> сравнено с Азия, Америките и Африка, ест.

"Do we realise that system has imposed the mentality of profit at any price, with no concern for social exclusion or the destruction of nature?
    В момента, в който западните корпорации спрат да 'експлоатират' труда на служителите си, ще ги изядат азиатските такива и ще живеем в китайска колония. Няма едното или другото. Това, против което 'падрето' лае, действително е надпревара към дъното, но който се откаже - губи войната. Видяхме какво се случи с СССР след като загуби една такава.

Ако ще търсиш виновник за корпоратизма - посочи с пръстче Китай и Индия. От там идват проблемите на средностатистическия европеец. Ако производството и търговията бяха единствено в САЩ, ЕС и Русия, бедни и безработни вероятно нямаше да има. Реалността обаче е, че компании по цял свят държат единствено офиси и банкови сметки в западни държави, а работата е изнесена в Азия.

Папата да напсува набързо китайската комунистическа партия, която държи милиарди хора в мизерия, че да трупа капитал.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    аурисчеее, бурбозанчо малък, ми защото те обичкама бе, нали щеше да ми играеш ръченица на главата. хихи

а дъртия загорял търнал хич да не се надява

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението

не знам за света, ама в Б-я почти всеки има я нивичка някъде на село, я някой имот - просто никой не му се копат картофи :}}
    пък апартаменти май 97% от населението в Б-я имаше.
    За болднатото съм съгласен, а за това в червено - за добро или за лошо, ЕС е най-добрият ти шанс да живееш в общество, в което достойнството ти се зачита -> сравнено с Азия, Америките и Африка, ест.

В момента, в който западните корпорации спрат да 'експлоатират' труда на служителите си, ще ги изядат азиатските такива и ще живеем в китайска колония. Няма едното или другото. Това, против което 'падрето' лае, действително е надпревара към дъното, но който се откаже - губи войната. Видяхме какво се случи с СССР след като загуби една такава.

Ако ще търсиш виновник за корпоратизма - посочи с пръстче Китай и Индия. От там идват проблемите на средностатистическия европеец. Ако производството и търговията бяха единствено в САЩ, ЕС и Русия, бедни и безработни вероятно нямаше да има. Реалността обаче е, че компании по цял свят държат единствено офиси и банкови сметки в западни държави, а работата е изнесена в Азия.

Папата да напсува набързо китайската комунистическа партия, която държи милиарди хора в мизерия, че да трупа капитал.
    да ти подаря една нивичка

ще копаш ли картофи?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си