- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- демокрацияТА
Е, че сега и във форума ли да се стягаме, ти пък какво толкова следиш.
Аз не мисля, че писането във форума отговаря на истинските възможности на хората.
Едни се шлевят, други ползват жаргон, трети бързат с писането, четвърти объркват бутоните на клавиатурата и какви ли не.
За кое точно плащат, за лигнята ли?
Кажи, какво съм направил в тоя форум, за което някой да тръгне да ми плаща?
Веднага му давам ибана на банковата си сметка.
Според мен, един истински капиталист, като ауриса, трябва да взима вход на децата си за кенеф и баня в апартамента, какви са тия социални детски правомощия.
Може и на терасата да им взима такса изглед.
тука е пълно с менте капиталисти, защото за най-важните неща в живота си за най-важните си хора те се държат като соц мекотели.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ауриса от как ги изговори ония простотии на харитов, сега се срамува от себе си и го е срам да се покаже, и той не е очаквал какво леке може да се окаже, когато се отпусне и подсъзнателните му мисловни процеси го разкрият.
Последно редактирано от defender : 07-08-2015 на 20:03
Точно ти, ауриса и димитър възхвалявахте аналната любов, а сега на "гъз" обиждате.
Ама изглежда като сте си прониквали анално, прекалено ви се е стимулирала връзката на гъза ви с мозъка.
Последно редактирано от defender : 07-08-2015 на 20:14
Аз съм за анархиятаНе вярвам някога да стгнем на достатъчен левъл за каквато и да е друга система. Не бъдете оптимисти, а реалисти
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
http://www.blitz.bg/index.php?news=347783
Capital.gr: Гърция е последният съветски режим, който ще рухне в Европа
Страната има много по-висок стандарт от това, което съответства на състоянието на икономиката й
Вземете си.
http://hashtag-bg.com/articles/21877...80%D0%BF%D0%B8
Браво, падре! Много точно казано.
кво ме намесваш пък мен ?
не знам за света, ама в Б-я почти всеки има я нивичка някъде на село, я някой имот - просто никой не му се копат картофи :}}Do we realise that something is wrong in a world where there are many farm workers without land, so many families without a home, so many labourers without rights, so many persons whose dignity is not respected?"
пък апартаменти май 97% от населението в Б-я имаше.
За болднатото съм съгласен, а за това в червено - за добро или за лошо, ЕС е най-добрият ти шанс да живееш в общество, в което достойнството ти се зачита -> сравнено с Азия, Америките и Африка, ест.
В момента, в който западните корпорации спрат да 'експлоатират' труда на служителите си, ще ги изядат азиатските такива и ще живеем в китайска колония. Няма едното или другото. Това, против което 'падрето' лае, действително е надпревара към дъното, но който се откаже - губи войната. Видяхме какво се случи с СССР след като загуби една такава."Do we realise that system has imposed the mentality of profit at any price, with no concern for social exclusion or the destruction of nature?
Ако ще търсиш виновник за корпоратизма - посочи с пръстче Китай и Индия. От там идват проблемите на средностатистическия европеец. Ако производството и търговията бяха единствено в САЩ, ЕС и Русия, бедни и безработни вероятно нямаше да има. Реалността обаче е, че компании по цял свят държат единствено офиси и банкови сметки в западни държави, а работата е изнесена в Азия.
Папата да напсува набързо китайската комунистическа партия, която държи милиарди хора в мизерия, че да трупа капитал.