.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2365

Hybrid View

Супер фен
    кво ме намесваш пък мен ?

Do we realise that something is wrong in a world where there are many farm workers without land, so many families without a home, so many labourers without rights, so many persons whose dignity is not respected?"
    не знам за света, ама в Б-я почти всеки има я нивичка някъде на село, я някой имот - просто никой не му се копат картофи :}}
    пък апартаменти май 97% от населението в Б-я имаше.
    За болднатото съм съгласен, а за това в червено - за добро или за лошо, ЕС е най-добрият ти шанс да живееш в общество, в което достойнството ти се зачита -> сравнено с Азия, Америките и Африка, ест.

"Do we realise that system has imposed the mentality of profit at any price, with no concern for social exclusion or the destruction of nature?
    В момента, в който западните корпорации спрат да 'експлоатират' труда на служителите си, ще ги изядат азиатските такива и ще живеем в китайска колония. Няма едното или другото. Това, против което 'падрето' лае, действително е надпревара към дъното, но който се откаже - губи войната. Видяхме какво се случи с СССР след като загуби една такава.

Ако ще търсиш виновник за корпоратизма - посочи с пръстче Китай и Индия. От там идват проблемите на средностатистическия европеец. Ако производството и търговията бяха единствено в САЩ, ЕС и Русия, бедни и безработни вероятно нямаше да има. Реалността обаче е, че компании по цял свят държат единствено офиси и банкови сметки в западни държави, а работата е изнесена в Азия.

Папата да напсува набързо китайската комунистическа партия, която държи милиарди хора в мизерия, че да трупа капитал.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    аурисчеее, бурбозанчо малък, ми защото те обичкама бе, нали щеше да ми играеш ръченица на главата. хихи

а дъртия загорял търнал хич да не се надява

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба

не знам за света, ама в Б-я почти всеки има я нивичка някъде на село, я някой имот - просто никой не му се копат картофи :}}
    пък апартаменти май 97% от населението в Б-я имаше.
    За болднатото съм съгласен, а за това в червено - за добро или за лошо, ЕС е най-добрият ти шанс да живееш в общество, в което достойнството ти се зачита -> сравнено с Азия, Америките и Африка, ест.

В момента, в който западните корпорации спрат да 'експлоатират' труда на служителите си, ще ги изядат азиатските такива и ще живеем в китайска колония. Няма едното или другото. Това, против което 'падрето' лае, действително е надпревара към дъното, но който се откаже - губи войната. Видяхме какво се случи с СССР след като загуби една такава.

Ако ще търсиш виновник за корпоратизма - посочи с пръстче Китай и Индия. От там идват проблемите на средностатистическия европеец. Ако производството и търговията бяха единствено в САЩ, ЕС и Русия, бедни и безработни вероятно нямаше да има. Реалността обаче е, че компании по цял свят държат единствено офиси и банкови сметки в западни държави, а работата е изнесена в Азия.

Папата да напсува набързо китайската комунистическа партия, която държи милиарди хора в мизерия, че да трупа капитал.
    да ти подаря една нивичка

ще копаш ли картофи?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

.
    Не е нужно да изчезват ами само да се трансформират

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си