- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Обителта на M**** - първият форумен отшелник
Ще ви дам тази възможност, намерете приликите между М**** и 13*4.![]()
Коя буква в азбуката е "М" и колко звездички има в ника му?
Брей, Пешо, ти си бил голям оптимист, ве...
Аз пък съм реалист и не мисля, че съм чак толкова долюбван от потребителите тук.
Но и не ми е чак толкоз до хорското мнение. Това съм аз - такъв, какъвто съм си . (:
Човече, не търся сЪчувствие или съжаление. Не съм тук и да печеля "награди" и т.н. С този форум си запълвам времето, както всички тук правят. Драскам си това, което мисля и чувствам - това е всичко. По ваше желание, за да не ви дразня по останалите раздели и теми с моите коментари, реших да се уединя тук, в Кофата. Както виждаш - не се разписвам никъде другаде. Държа на обещанията си (за добро или лошо). Имам си една едничка тема, в която пиша. Ако на теб или някой друг тази тема не му е интересна - моля, бъдете така добри и я игнорирайте.
papugai, точно на теб ли човек трябва да пише, че "човек се учи, докато е жив"? Животът е най-голямото училище.
Здравей и на теб, dreamwalker или негово/нейно копие. :П
Последно редактирано от M**** : 07-13-2015 на 07:45
Опа, сега забелязах, че съм влязла от профила на Rafa7a.. става ли да изтриеш горния си пост, че аз да изтрия моя и все едно нищо не се е случвало?
хахаха това го написа само за да ни излъжеш нали
все едно че си dreamwalker нали хаха
ама схванах аз умник съм винаги ми е казвал дядо ми![]()
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Чадо, ти може и да си умник и дядо ти да не те е излъгал, но сега имаме важен разговор с 13*4.
Няма лошо, всеки човек може да има мнение за някого друг.
@ papugai (ДОТА и т.н.)
papugai/ДОТА, това е специално за теб - от любимия ти електронен новинарски сайт статия за проведен конкурс за красота: http://www.blitz.bg/news/article/348410 (:
Знаеш ли количеството силикон на такива конкурси, по-добре една пластмасова кукла да си взема, поне няма да говори.
Нещо се обърках...
Кои конкурси са с повече силикон - тези, организирани от Митьо Пищова, или тези, като в конкурса "Мис Несебър 2015" (линк към който ти пуснах)?
Но съдейки по коментара на Lilanda, май отговорът е второто. (:
Въпреки, че от снимката на blitz победителката не ми изглежда силиконено момиче, но е възможно реалността да е друга. (:
Имаш ли напредък с астрологията ?
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
И по-добре.
Няма да ви позволя да индоктринирате и М с глупавата си астрология пък.
M, ние сме рационалисти, нали така?
бтв: Хорааа, ще трябва и вие да се включвате...
Така, ситуацията е следната - напрасках си "ужасна" оценка на темата, за да й смъкна рейтинга. Стана... От 5 * -> на 3 *. Но проблемът е, че нямам право на повече вот. :/ И не мога да продължа с понижаването на оценката. :/
Тук идва вашата помощ - ще трябва вместо мен да гласувате с "ужасна". (:
Целта ми е да направим темата без звездички! (: