.
Отговор в тема
Страница 6 от 15 ПървиПърви ... 2345678910 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 351
    Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    мразя да се самоцитирам
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Предполагам става ясно, че в случая визирам талията, респективно липсата ѝ, с която доста могат да се похвалят, независимо дали имат или нямат за пипане.

Мега фен
    Не знам как търсиш жена без талия, невъзможно е да няма, част от тялото е.

Град
    Sofia
    Знаех си, че съм зле по анатомия. Ще се върна, да повтарям, за да не срамя форума с ниската си култура.

Мега фен
    искаш ли уроци, частни, ще сме само аз и ти

Град
    Sofia
    А талия имаш ли?

Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    искаш ли уроци, частни, ще сме само аз и ти
    Дотичке колко взимаш за 1 час

Мега фен
    А талия имаш ли?
    Защо си мислиш, че ще показвам върху мен, нали и ти ще си там.

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от itslili Виж мнението
    Дотичке колко взимаш за 1 час
    3 тека
    само да не се измориш, че нали си с едър кокал

изгрубях, съжалявам, лека ви нощ

3 тека
    само да не се измориш, че нали си с едър кокал

изгрубях, съжалявам, лека ви нощ
    Да не би теб да попитах??

Мега фен
    Да не би теб да попитах??
    тя каза, колко съм и взел на нея

тя каза, колко съм и взел на нея
    Ахам ,добре но тя наитина изгрубя

Мега фен
    Ахам ,добре но тя наитина изгрубя
    тя си е такава, поиска да съм груб

тя си е такава, поиска да съм груб
    Хаха добре дотичке ,тя си пада по груби момченце бъди груб

Мега фен Аватара на LoadRunner
    хахах и бичарата ли е с тежки кокали

Винаги се чудя защо хората гледат толкова странно когато видят някоя пълна жена и се присмиват.Нима ние по закръглените хора сме по различни ,да не би ние да сме виновни че сме такива ,сега ще кажете еми движете се спортувайте.Мъжете харесват слаби хубави ,добре но поне когато се присмивате на някоя пълна жена замисете се дали не е болна от нещо Та написах тази тема да видя колко хора мислят като мен
    Честно казано не съм от слабичките, но се старая да правя упражнения всеки ден. Когато видя по-пълна жена/момиче не им се присмивам и нямам нищо против.. Никой не би е искал да е дебел. ноооо.. Точно вие сте виновни!!! .. Но повечето от закръглените ХОРА (не само жени) нищо не давате от себе си. Просто чакате някакво чудо да стане, че да станете като манекени. Да сте чували за диети, спорт и здравословно хранене? Аз лично познавам едно момиче, което е доста пълно.Но знаеш ли какво? Тя вместо да с оправдава из разни сайтове, че закръглените не са виновни за това, че вие не сте искали да сте дебели и бля бля бля.. Тя отива на фитнес. Спортува, храни се здравословно. Уважавам я, защото тя избра здравословния живот, красивото тяло и по-дълъг живот. Де да бяха всички пълни хора такива.. :/ Наистина съжалявам, че нищо не правите и се сърдите затова, че ви се смеят. Да, не е правилно да ви се смеят,ама вместо да се сърдите, депресирате и да се цупите - можете да вземате всичко на ръце. За болестите е друго - има си лечение и куп операции, които наистина помагат.

Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    хахах и бичарата ли е с тежки кокали
    Сега какво като някой е с едър кокъл трябва д аподлежи на подигравка ли ???

Цитирай Първоначално написано от Lv4e Виж мнението
    Честно казано не съм от слабичките, но се старая да правя упражнения всеки ден. Когато видя по-пълна жена/момиче не им се присмивам и нямам нищо против.. Никой не би е искал да е дебел. ноооо.. Точно вие сте виновни!!! .. Но повечето от закръглените ХОРА (не само жени) нищо не давате от себе си. Просто чакате някакво чудо да стане, че да станете като манекени. Да сте чували за диети, спорт и здравословно хранене? Аз лично познавам едно момиче, което е доста пълно.Но знаеш ли какво? Тя вместо да с оправдава из разни сайтове, че закръглените не са виновни за това, че вие не сте искали да сте дебели и бля бля бля.. Тя отива на фитнес. Спортува, храни се здравословно. Уважавам я, защото тя избра здравословния живот, красивото тяло и по-дълъг живот. Де да бяха всички пълни хора такива.. :/ Наистина съжалявам, че нищо не правите и се сърдите затова, че ви се смеят. Да, не е правилно да ви се смеят,ама вместо да се сърдите, депресирате и да се цупите - можете да вземате всичко на ръце. За болестите е друго - има си лечение и куп операции, които наистина помагат.
    А ти знаеш ли за диетите и колко са полезни в кавички??? Спазвам разделно хранене което не го възприемам за диета ,а за начин на живот.Тренирам футбол нищо ,че съм момиче .Да си ми дошла вкъщи за да видиш кой какво спазва и какво не ,дали тренирам или не ?

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Сега какво като някой е с едър кокъл трябва д аподлежи на подигравка ли ???
    не, просто не го е споменавала но аз си го знаех много отдавна

Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    не, просто не го е споменавала но аз си го знаех много отдавна
    Мхм може

А ти знаеш ли за диетите и колко са полезни в кавички??? Спазвам разделно хранене което не го възприемам за диета ,а за начин на живот.Тренирам футбол нищо ,че съм момиче .Да си ми дошла вкъщи за да видиш кой какво спазва и какво не ,дали тренирам или не ?
    Аз не говоря точно относно за теб. Нямам лошо намерение. Защо като кажа диета, се сещате за 100гр. варени картофи за целия ден. Има здравословни диети, ама не по интернета, а при истински лекар. Това беше едно съобщение за тези, които се тъпчат през целия ден.

Цитирай Първоначално написано от Lv4e Виж мнението
    Аз не говоря точно относно за теб. Нямам лошо намерение. Защо като кажа диета, се сещате за 100гр. варени картофи за целия ден. Има здравословни диети, ама не по интернета, а при истински лекар. Това беше едно съобщение за тези, които се тъпчат през целия ден.
    Ами ако ти дам следния пример,майка занамарена ,непукистка,не и пука за нищо детето взима пример но за разлика от майка си иска да отслабне иска да посети лекар ,казва на майка си докато майката яде дюнери и пици и казва на детето си ела хапни добре си си ??

Мъжете харесват слаби хубави
    Не знам според теб тази слаба жена как изглежда.. Но искам да подчертая нещо.. Момичето може да има голямо дупе, но стига да е стегнато.. Не слаби, а стегнати.

Мега фен
    аз си чакам снимката от фейса

Ами ако ти дам следния пример,майка занамарена ,непукистка,не и пука за нищо детето взима пример и иска да отслабне иска да посети лекар ,казва на майка си докато майката яде дюнери и пици и казва на детето си ела хапни добре си си ??
    Ами да има такива родители. Моята е такава например :дд .. Но това не пречи. Аз вместо като огладнея не си взимам чипс, а си правя някаква салатка, плод, мляко.. И винаги си готвя вкъщи. Например мен 1 твърдо сварено яйце, ако изям издържам доста дълго :д

аз си чакам снимката от фейса
    На мен ли

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си