Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
бохбох, нема как да пращаш снимки на дебели mainstream к*рви и да казваш, че всички харесват такива. Имам само 1 приятел, който си пада по дебеланки, само 1 единствен човек от над 100, 1 на 100 не е повечето, или греша?

Тва с телата на бодибилдър пък е най-голямата кретенщина. Особено като чуя някоя въшка "о, не, тя не ми харесва, защото е много мускулеста", истината е, че просто е по-мъжествена от жалкото подобие на мъж, което е. И предполагам тя ще носи торбите от пазара, а не той, просто защото тя може, а той не.
Жените принципно имат по-висок критерий за подкожни мазнини, т.е. трябват им повече мазнини, за да функционират правилно. Те вадят плочки на много по-висок % от мъжете и едно момиче може да изглежда прекрасно без да застрашава здравето си.

А и идеята на темата е не как да се харесаш или как да флиртуваш, а защо на хората им е противно да гледат моржове.
Много ги харесват не съм казал че висчки ги харесват. Харесвай си там анорексичките и остави нормалните да си харесват закръглените. Още от пещерните хора мъжете сме почнали да харесваме закръглените, за да могат да родят здраво бебе. Природата си е казала думата.