- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 30
можех да съм на нейчъра сега, ама тц. всяка година се заричам и все нещо/някого ме спира, грр :д
изчистих, изхвърлих още някви неща, напоследък мятам в кофата без особено да ми пука, ама тъй де, не трябва да се привързвам към вещи.
https://www.youtube.com/watch?v=rp8hvyjZWHs
Иначе за първи път те виждам да пишеш, а Лиланда да не е тук, да не би да си спрял да я обичаш ?
Сега се сетих да те питам дали на профилната ти във фейса си ти ?
Последно редактирано от ДОТА : 07-17-2015 на 15:11
Ако искаш още смях, вземи прочети мненията на анархито, няма друг такъв клоун тук, даже аз не съм му в категорията.
Сипи си нещо за пиене, ще те отпусне.
Значи си ти, хубави устни имаш.
Продължавайте да си пишете и ника до имената, пък после си мислете, че няма кой да ви намери. :Д
Он: тръгнах д я пиша тая прзентация, толкова бавно върви, че ми писна и излязох на 40-те градуса. После ме боля главата (
опитвах се да го махна тва, но не ставаа. нищо де, не ми е голяма драма :д
v general account settings ima add/remove other names
Ако не са скапали и тая опция. Едно време имаше добри опции, сега мн ме дразни всичко.
детелина иванова
роза берберян
Крива съм. И тя ме изнервя. Изядох си чувствата, а сега не ми се излиза. То и без тва ще е мега тъпо и... Само нервииии!
Кое ми е гнусното и наглото бе, айше струващо 3 и 20 на стотинки. Не бих го избърсал от тебе даже, толкова си гнусна, а пък и не съм си го намерил на пътя. Същата си като тоя разпадналец 102, клошар пълен, няма кво да каже, и само некви тъпотии спами. Честно и двамата ставате наистина много отегчителни ама много.
Ама като ви знам и двамата що за стока сте, най-много в истинския живот да сте пълни загубеняци, които като видят някой съфорумник в метрото бягат.102 style.. Страх го е момчето, посерко.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
И аз веднъж видях един от форума в метрото и се прекачих в другия вагон. ((
Какво толкова? Не можеш ли да му/я кажеш едно "Здрасти" и това е. :]
Момента, в който искаш да напишеш нещо грешно, но го напишеш правилно по инерция. :Д
Скапано ми е иначе, искам вече да идва утре, макар че няма да стане кой знае какво. Имам да размишлявам над нещо, а не искам. Знам накъде върви и пак не искам. А най-тъжното е, че не съм сигурна дали не искам. ;с