- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 30
....
ужасно топлоо ми е, искам вече да е есен :д
не ми харесва да пазарувам в тия малки квартални магазинчета, нервят ме тъпите продавачки.. аз се усмихвам и миличко питам за еди си коя закуска, която е изложена на витринтата, тая ще ми вика "еми те са запазени за друг" -.- грр
Подозирам, че съм влюбена. Някаква супер чиста любов, която ме изпълва и няма нужда бъде консумирана. Гледахме някакви картинки с цитатчета и даже той ми каза, че е нещо такова моето.
Обаче има проблем, че се превръща в обсесивност (както имам навика да правя) и само това ми е в главата. Трябва да си намеря различни хобита и занимания, явно това да се занимавам постоянно с нещо е решението да престана да изкукуругвам на някоя тема.
Също така трябва да се науча да се контролирам, не е адекватно гласа ми да се повишава с няколко октави при разговор (тогава беше неочакван, но май и по принцип съм леко неадекватна покрай), даже Албена ми се присмя :с
но е хубавоХубави чувства, позитивност.
Радват ме такива младежки емоцийки.
Освен Ванч, някой има ли намерение да ми идва на гости това лято?И най-вече иска ли да се видим де? Добре сте ми дошли повечето. ;д
ПТ: Самотно ми е, но и това ще мине. Надявам се решението ми да е правилно.
Ти къде си?
добавка: вчера столквах доста усилено, почувствах се добре, отдавна не бях чак така
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Хубаво е да се знае, при Даяна цикълът протича толкова опасно, че избягвам да и се показвам.
На мен ми свърши и вече съм щастлива.
"- Обичам те.
- И аз, затова толкова ти се дразня." :д <3
Приятно ми е едно такова.
И само странна алкохоличка не ме бяха наричали досега :д
Идната седмица ще пътувам по- рано, за да се запиша за листовките. Сигурно ще остана при баба.
Което пък ми напомня, че трябва да ѝ се обадя, не съм я чувала скоро.
Тва е. Сега ще се наям хубаво и ще запълня вечерта с моите си неща.
Взима да ми писва от неблагодарници. И от наглеци най-вече. Няма право да иска каквото и да е, но наглее. Мухльо. Утре ако се продължи, нашите трябва да вземат мерки. Дано да не продължи.
'Начи, нещо тоя специалният период от месеца този път изобщо не ми влияе добре. Ама 'ба ли го. Ще ми мине.
Майчето си играе с балони като малките деца. Няма лошо.
Ама слончето много добре се получи, аз се бях притеснила, че няма да ми хареса нещо. Много съм доволна.
Леглото, книжката и всичко е точно.
Май целия форум е в мензис. ;]
Welcome to the Jungle...
Не съм в мензис, ама изяждам всички чувства на света сборно тия дни и тряа да се помисли за това сериозно. Влизам в серия, която не мога да си позволя да поддържам дълго. И тия контакти с нови хора напоследък, колкото са приятни на момента, толкова (ще) ми закашат главата накрая. Липсва ми целенасочен интерес към мъжки субект, не съм свикнала така, но и нищо не ми хваща окото. Филма е, че няма филм. Така не знаем да работим!![]()
Малко ми е развълнувано за идната седмица и полека-лека почвам да се спичам на тема вуз, пък рано е още.