.
Отговор в тема
Страница 14 от 15 ПървиПърви ... 4101112131415 ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 351
    Супер фен Аватара на Corb1225
    Не ме грабва нещо Янковата жена, такива като нея под път и над път. Да не говорим, че има доволно много 40+ годишни, които изглеждат по-добре. Постарай се повече, брат. Сигурен съм, че можеш да извадиш нещо по-интересно.
    Освен това гледам много вехнеш по тия сърби. Да не си спал в часовете по история?

edit: Ако имаш нещо сръбско, ме извини ;д.
    Последно редактирано от Corb1225 : 07-21-2015 на 19:32

Супер фен
    отвращава ме вкуса ви за красивото

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от GoodEnough Виж мнението
    6.5к харесвания за един час, явно сутрин във фейса има само болни хора.
    Толкова грозен гъз даже пластичната хирургия не може да ти направи.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^Damn it, за пръв път съм съгласна.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Повече от фен Аватара на GoodEnough
    Не сте наред. Може да прегледате и другите и снимки.

Перфектна е...

anonymous708973
    Guest
    много тренирани дупета съм виждала, това със сигурност не е нормално. черните нямат толкова кръгли задници, които започват от кръста о.О Според мен са импланти някакъв вид.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 07-22-2015 на 11:00

Голям фен Аватара на TIFOSO
    Цитирай Първоначално написано от Corb1225 Виж мнението
    Не ме грабва нещо Янковата жена, такива като нея под път и над път. Да не говорим, че има доволно много 40+ годишни, които изглеждат по-добре. Постарай се повече, брат. Сигурен съм, че можеш да извадиш нещо по-интересно.
    Освен това гледам много вехнеш по тия сърби. Да не си спал в часовете по история?

edit: Ако имаш нещо сръбско, ме извини ;д.
    Не, гледах циците на историчката.. ми то за всяка може да кажеш, че има друга, която е на повече години и изглежда по-добре. Не знам кво вехнене си забелязал. Ако става въпрос за тенис, да има един сръбски тенисист, когото следя изкъсо от 2006-та година. Лично аз нямам против никого, стига да се държи нормално. Та ако ти вадиш ножове на сърби, турци, гърци, си е твоя работа. Криви и горделиви националисти, не можем да се мерим по спортни постижения с тях, факт.

http://www.img-share.eu/f/images/95/marrrrZIOLWD8.jpg е тая марула не е за изхвърляне

Eto q i moqta istoriq.
    Pulna sum, ne sum 50-60 kilogramovo momiche, koeto si misli, che e debelo. Ne qm purjeno, ne qm chipsove, pukanki, rqdko qm shokoladi ili drugi sladki neshta, ot godini ne se hranq s KFC i McDonalds i tam podobni.

Ot nachaloto na minaloto lqto ot dieti mi se poqviha zdravoslovni problemi i do dnes ne moga da se spravq s tqh. Ne iskam da vlizam v podrobnosti, no rezultatut beshe, che zapochnah da qm mnogo nai-veche ot strah i ot stres (prichinen ot zdravoslovnite problemi), sledovatelno napulnqh oshte poveche. Tuk se poqvi i strah ot izlizane navun, za tova ne izlizam i chesto da razhodki.

A zashto ne sportuvam li? Imam problemi s grubnaka i s moeto teglo e opasno da se sportuva ili da se hodi na fitnes zashtoto moga da se naranq.

Ako se chudite - ne se haresvam v tova sustoqnie i pravq vsichko vuzmojno da svalq izlishnite kilogrami.
    Последно редактирано от today_was_a_charytale : 07-24-2015 на 12:57

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    ^пробвай с плуване, то дори е полезно за гръбнака

едит: http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от today_was_a_charytale Виж мнението
    Eto q i moqta istoriq.
    Pulna sum, ne sum 50-60 kilogramovo momiche, koeto si misli, che e debelo. Ne qm purjeno, ne qm chipsove, pukanki, rqdko qm shokoladi ili drugi sladki neshta, ot godini ne se hranq s KFC i McDonalds i tam podobni.

Ot nachaloto na minaloto lqto ot dieti mi se poqviha zdravoslovni problemi i do dnes ne moga da se spravq s tqh. Ne iskam da vlizam v podrobnosti, no rezultatut beshe, che zapochnah da qm mnogo nai-veche ot strah i ot stres (prichinen ot zdravoslovnite problemi), sledovatelno napulnqh oshte poveche. Tuk se poqvi i strah ot izlizane navun, za tova ne izlizam i chesto da razhodki.

A zashto ne sportuvam li? Imam problemi s grubnaka i s moeto teglo e opasno da se sportuva ili da se hodi na fitnes zashtoto moga da se naranq.

Ako se chudite - ne se haresvam v tova sustoqnie i pravq vsichko vuzmojno da svalq izlishnite kilogrami.
    Ще си затворя очите за латиницата, че тя в случая е най-малкият проблем.
    Изключен ли е аденом на хипофизата или тумор на надбъбречните жлези, продуциращ кортикостероиди? Изключен ли е проблем със щитовидната жлеза?
    Не е зле да се консултираш с ендокринолог, понеже наднорменото тегло влачи със себе си инсулинова резистентност и отслабването е мисия невъзможна.

Да не си с протрузия/дискова херния?!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    ^пробвай с плуване, то дори е полезно за гръбнака

едит: http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php
    И йога.

Мега фен Аватара на Rakshy
    пуканките са един от най-добрите снаксове :/ стига да не са удавени в масло

Prez poslednata godina si praveh kakvi li ne izsledvaniq, vkluchitelno bqh i na endokrenolog. Nai-nakraq se ostanovi, che imam visok risk ot insulinova rezistentnost, otidoh na dietolog i s pravilnata dieta i malko spokoistvie zapochnah da se podobrqvam, no ostana i psihologicheskiqt moment ot cqloto neshto. Smqtam da se zapisha na pluvane, kogato se pribera, a malko sled tova i yoga.

Iskah da spodelq moqta istoriq zashtoto ne vsichki sme si debeli i s nepodurjano tqlo po jelanie. Prosto horata dosta burzo sudqt bez da znaqt istoriqta na choveka. Tova, che ima pulni hora, koito si se tupchat i ne polagat griji za tqloto si, a imat tazi vuzmojnost ne pravi vsichki ni murzelivi i lakomi.

anonymous708973
    Guest
    Благодаря ти за историята, пожелавам ти успех! Не се предавай, нещата ще се оправят. Ако имаш инстаграм, виж fitsporation, мадамата наистина е болна и сума ти време не знаеха какво й има и как така е качила 20 кила в рамките на 2-3 месеца. Въпреки това не се предава, тренира като животно и внимава какво яде; съответно сега започна да се подобрява и веднага си проличава благодарение на тренировките.

С това искам да ти кажа да не губиш надежда - нещата не са идеални, но ти прави каквото зависи от теб

Но истории като твоята са рядкост, не се заблуждавай. Повечето са си дебели, щото ги мързи.

Хораа мога да ви се похваля в последните две седмици съм свалила 2.500 не точно де ,това ме мотивира и ще продължавам в същият дух

Цитирай Първоначално написано от itslili Виж мнението
    Хораа мога да ви се похваля в последните две седмици съм свалила 2.500 не точно де ,това ме мотивира и ще продължавам в същият дух
    евалара

Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    евалара
    Съркастично ли бешр или наистина ме поздравяваш ??

Съркастично ли бешр или наистина ме поздравяваш ??
    наистина

Та от всички упреци от темата е имало полза

Супер фен
    дебелано не сам ти фен
    но лапаи моа 4лен

Та от всички упреци от темата е имало полза
    ти ше каеш дали е имало полза :Д

Мега фен Аватара на tori
    Аз пък съм качила 2-3 кила последно време и съм 45 вече. Доволно.

Цитирай Първоначално написано от 102thedream Виж мнението
    дебелано не сам ти фен
    но лапаи моа 4лен
    Проблем ли имаш?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си