- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Защо имате против закръглените момичета ???
Не ме грабва нещо Янковата жена, такива като нея под път и над път. Да не говорим, че има доволно много 40+ годишни, които изглеждат по-добре. Постарай се повече, брат. Сигурен съм, че можеш да извадиш нещо по-интересно.
Освен това гледам много вехнеш по тия сърби. Да не си спал в часовете по история?
edit: Ако имаш нещо сръбско, ме извини ;д.
Последно редактирано от Corb1225 : 07-21-2015 на 19:32
отвращава ме вкуса ви за красивото
Искам ви тихи
https://www.facebook.com/YanetGarcia...type=1&theater
^Damn it, за пръв път съм съгласна.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Не сте наред. Може да прегледате и другите и снимки.
много тренирани дупета съм виждала, това със сигурност не е нормално. черните нямат толкова кръгли задници, които започват от кръста о.О Според мен са импланти някакъв вид.
Последно редактирано от PinkPan7her : 07-22-2015 на 11:00
Не, гледах циците на историчката.. ми то за всяка може да кажеш, че има друга, която е на повече години и изглежда по-добре. Не знам кво вехнене си забелязал. Ако става въпрос за тенис, да има един сръбски тенисист, когото следя изкъсо от 2006-та година. Лично аз нямам против никого, стига да се държи нормално. Та ако ти вадиш ножове на сърби, турци, гърци, си е твоя работа. Криви и горделиви националисти, не можем да се мерим по спортни постижения с тях, факт.
http://www.img-share.eu/f/images/95/marrrrZIOLWD8.jpg е тая марула не е за изхвърляне
Eto q i moqta istoriq.
Pulna sum, ne sum 50-60 kilogramovo momiche, koeto si misli, che e debelo. Ne qm purjeno, ne qm chipsove, pukanki, rqdko qm shokoladi ili drugi sladki neshta, ot godini ne se hranq s KFC i McDonalds i tam podobni.
Ot nachaloto na minaloto lqto ot dieti mi se poqviha zdravoslovni problemi i do dnes ne moga da se spravq s tqh. Ne iskam da vlizam v podrobnosti, no rezultatut beshe, che zapochnah da qm mnogo nai-veche ot strah i ot stres (prichinen ot zdravoslovnite problemi), sledovatelno napulnqh oshte poveche. Tuk se poqvi i strah ot izlizane navun, za tova ne izlizam i chesto da razhodki.
A zashto ne sportuvam li? Imam problemi s grubnaka i s moeto teglo e opasno da se sportuva ili da se hodi na fitnes zashtoto moga da se naranq.
Ako se chudite - ne se haresvam v tova sustoqnie i pravq vsichko vuzmojno da svalq izlishnite kilogrami.
Последно редактирано от today_was_a_charytale : 07-24-2015 на 12:57
^пробвай с плуване, то дори е полезно за гръбнака
едит: http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php
Ще си затворя очите за латиницата, че тя в случая е най-малкият проблем.
Изключен ли е аденом на хипофизата или тумор на надбъбречните жлези, продуциращ кортикостероиди? Изключен ли е проблем със щитовидната жлеза?
Не е зле да се консултираш с ендокринолог, понеже наднорменото тегло влачи със себе си инсулинова резистентност и отслабването е мисия невъзможна.
Да не си с протрузия/дискова херния?!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
пуканките са един от най-добрите снаксове :/ стига да не са удавени в масло
Prez poslednata godina si praveh kakvi li ne izsledvaniq, vkluchitelno bqh i na endokrenolog. Nai-nakraq se ostanovi, che imam visok risk ot insulinova rezistentnost, otidoh na dietolog i s pravilnata dieta i malko spokoistvie zapochnah da se podobrqvam, no ostana i psihologicheskiqt moment ot cqloto neshto. Smqtam da se zapisha na pluvane, kogato se pribera, a malko sled tova i yoga.
Iskah da spodelq moqta istoriq zashtoto ne vsichki sme si debeli i s nepodurjano tqlo po jelanie. Prosto horata dosta burzo sudqt bez da znaqt istoriqta na choveka. Tova, che ima pulni hora, koito si se tupchat i ne polagat griji za tqloto si, a imat tazi vuzmojnost ne pravi vsichki ni murzelivi i lakomi.
Благодаря ти за историята, пожелавам ти успех! Не се предавай, нещата ще се оправят. Ако имаш инстаграм, виж fitsporation, мадамата наистина е болна и сума ти време не знаеха какво й има и как така е качила 20 кила в рамките на 2-3 месеца. Въпреки това не се предава, тренира като животно и внимава какво яде; съответно сега започна да се подобрява и веднага си проличава благодарение на тренировките.
С това искам да ти кажа да не губиш надежда - нещата не са идеални, но ти прави каквото зависи от теб
Но истории като твоята са рядкост, не се заблуждавай. Повечето са си дебели, щото ги мързи.![]()
Хораа мога да ви се похваля в последните две седмици съм свалила 2.500 не точно де ,това ме мотивира и ще продължавам в същият дух![]()
Та от всички упреци от темата е имало полза![]()
![]()
дебелано не сам ти фен
но лапаи моа 4лен
Аз пък съм качила 2-3 кила последно време и съм 45 вече. Доволно.