Той е създал всичко.
Не знам какво имаш предвид като казваш лични пристрастия към определена група еволюирали примати.Аз не се чувствам по-специална с нищо.Делата и това,което е в сърцето ти е по-важно от това да си евреин.Не знам дали знаеш,но Б-г е проклел евреите,които не му се подчиняват да страдат повече от другите нации.
Nigga, you just went full retard
> "някой, който има лични пристрастия към определена група"
> Не знам дали знаеш,но Б-г е проклел евреите,които не му се подчиняват да страдат повече от другите нации.
Значи това че си еврейка не е специално за теб. Но в същото време твърдиш че е специално за бог, с което потвърждаваш отговора на въпроса дали вярваш че бог има специално отношение към точно определен народ. Значи за теб не е специално, но за бог е ..... a в същото време бог е специален за теб. Това не намеква ли по подразбиране че и за теб трябва да е специално? Все пак ако религията ти изповядва идеята че си специален, само защото си се родил еврейн, и ти изповядваш тази религия, то имплицитно следва и ти да вярваш в същата идея - в противен случай излиза че цялата история с "не е толкова важно дали си еврейн", е била едно обикновено лицемерие.
Всъщност целта на въпроса ми беше да изтъкна че е глупаво да се смята че бог има лично (позитивно/негативно) отношение към каквото и да е, най-малко пък към точно определен народ. И ти в опита си да обориш (позитивното) отношение, изказа обратното - негативно отношение, с което само потвърди това което първоначално се опитваше да обориш.
Имам въпрос? Тъпа ли си или само се преструваш?
Последно редактирано от DoctorSatan666 : 07-28-2015 на 00:09
https://www.youtube.com/watch?v=rhdwwrDrluY
Обърни внимание на това,което казва жената в края.