- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 30
ПТ: Снощи, а и днес сутринта, бях много зле. Вече се чувствам по-живнала. Някак си успява да ме усмихне. Ама то и при толкова часове в опити, как няма да успее накрая?Видях един позитивизъм от цялата работа - ще се стегна. Няма да кажа, че ще отслабна, защото цяла зима мрънках как съм заслабнала.
Все още не мога да се усмихна като хората де. И се чувствам малко предадена. Но важното е, че са до мен. И двамата. Факт е, че само те ми останаха, сред многото, които с всеки изминал ден ми доказват колко много им пука за мен. Е, разбира се, и нашите са до мен. Колкото и трудно да ми е, продължавам напред и глупости в мислите ми няма да има. ^^
Колкото до другото, заело място в мислите ми в момента - бясна съм /бях/ и усещам как нещата, които наговорих, ще се уталожат и като някой ми каже нещо, няма да съм толкова ядосана и няма да си кажа всичко. А не искам да им премълчавам повече. Пис-на ми.
Последно редактирано от Lilanda : 07-29-2015 на 13:59
Ей
ама
всеки път ме пронизва с този
поглед
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
абе, да направим някаква форумна, преди всички да са изпозаминали наесен ?
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
ама и задължително някой трябва да е мъртво пиян
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
към мен се приближава една мртво пияна
ама трябва да дойдеш така, не тепърва на пейките да пиеш
бих те заместила, ама като съм мъртво пияна обичам да спя в локвите, а не вали тези дни
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
еуочето успешно ще те замести
:д
защо пък така, може пък да искам да дойда трезва и срамежлива...
to drug variant ima li ;d
аз пък не пия, само се правех на интересна
хайде да пием чай
едит: пък ще имам гости и уж щели да носят шоколадова торта, ама не съм сигурна, и сега съм под напрежение, защото трябва да правя палачинки, ако няма торта, за да има достатъчно храна, не искам да изглеждам като лоша домакиня
Последно редактирано от NomNomNom : 07-29-2015 на 16:05
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Избеснявам и ми е тъжно едновременно.
Чисто нов телефон ще пращам за поправка, аман. 3 седмици минимум, дано до 5 да са готови и да си тръгна с телефона.
аз дори пияна съм със задръжки, така че не е мн интересно
просто бръщолевя глупости :д
но да, много съм навита на форумна
написах го кодирано по-рано, но сега ще се похваля пак - снощи правих най-якия секс в живота си. Кой да знае, че ще е при такива обстоятелства
Наричаш отсрамване абсолютната ти липса на тактичност ли?
Толкова ли не можа на лично да я питаш, момичето ако искаше да дава гласност, щеше да го направи.
Вие сте малоумни, бе.
а може да се познават не мислиш ли може да имат специална връзка и да могат да си премятат един тампон цела седмица
малоумно е да не видиш очевидното
на мен пък пантерата на моменти ми е много малоумна
но мисля че се прави на "мнимата приятелка" точно в тоя момент
някво излишно "приятелско" натягане което не е на място предвид фактите които дадох