Да бе, да.
Наследствеността е доказа и от науката.
Като баща ми тегли кредит и после банката му вземе къщата, защо ме гони и мене от къщата. Какво съм виновен за кредита на баща ми, ама ей на, гонят ме и мене като куче.
Защо след като не наследяваме греха, бебетата не се раждат в райската градина, а са директно изгонени от нея с родителите си.
Значи Кайн и Авел е трябвало като Ева ги роди те да са в райската градина родени, ама не е така.
Последно редактирано от defender : 07-30-2015 на 00:04
Айде, пак викаш подлогата, да ти подложи срещу гадния християнин.
Има, защото ако няма, жените трябваш да ходят да раждат безгрешните си бебета в райската градина и като бебето съгреши Бог тогава да го изгони от нея - ама не е така.
майката ако е в колиба и бебето живее в колиба. Тва е.
Добра логика. Ако майка ти е хомосексуална,ти хомосексуален ли се раждаш (примерно) ?
Първороден грях...еми според Исляма, ние сме на земята да бъдем изпитани, а не заради греха(децата не се раждат греховни, дори ако дете умре при раждането си, то става ангел)...и който мине теста, тоест - бъде добър човек, отнася се добре с всички (дори с врага), не вреди на никого и се моли и изпълнява задълженията си на вярващ, тогава за него има награда - Раят ! А ако щеш и 10 пъти се моли на ден, не се ли отнасяш добре с хората, не си ли толерантен и вредиш ли на хората...безсъмнено ще си в Ада.
П.П. А знаехте ли, че и християните и евреите...и всички други, които вярват в Аллах (в единобожието) и в Съдния ден(и в книгите Му и в пророците Му, и в ангелите Му ) и вършат добри дела, пак могат да влязат в Рая ?
Нима казваш, че Бог в началото като ни е създал не ни създал в съвършенство добри и в съвършено добри условия (райската градина), единственото нещо, което е наше е било свободата ни и Бог я изпитва по съвършен начин, чрез дървото за добро и зло в райската градина, а не чрез смърт, чрез убийства, насилие, бой, изнасилвания и други гадории както сега в сегашния свят в следствие именно на греха и изгонването ни от прекрасните условия в райската градина.
Нима Бог ние поставил в тези условия на сегашния свят не защото сме си го заслужили заради греха, а защото така ни създал и е създал такъв свят по дефоут.
Че ние ако направим това, което казваш няма тогава да сме никакви християни или юдеисти И кво, да почна да вярвам в Мохамед и Аллах, че да съм отишъл в рая да правя секс с 72 девици хурии (което като ги изредя се връзва горе долу по 24 часа секс и ерекция на ден) и да ям по хиляди манджи и гозби - е как да ям като в също време правя секс, всъщност има вариант, ама трябва да ги лашкам девиците малко по-леко, че да не ми се разлее божествения таратор докато сърбам с божествената си лъжица, а божествената Кока-Кола със сламка и някой да ми я подава.
Последно редактирано от defender : 07-30-2015 на 11:15
Изгонил е Адам и Ева, не са минали първия тест...ние сме подложени на втори - на земята.
Ти си вярваш, че Бог е един, вярваш в Съдния ден, тогава къкъв ти е проблемът ?
А и в рая има нива - в зависимост от това какво си правел в предишния си живот, ти се дават привилегии в рая. Някои имат повече, а някои по-малко.
Бог ни е създал по дефоут незаслужили, така ли?
Нима Бог може да създаде нещо, което не го заслужава рая, а е годно по дефоут за ада.
Все едно майка ти да те създаде и после да ти каже, ти не заслужаваш да живееш в къщата ми, ей така щото такъв си създаден по дефоут, а не защото си го заслужил с делата си - ох, божествен фашизъм.
Последно редактирано от defender : 07-30-2015 на 11:37
Последно редактирано от defender : 07-30-2015 на 11:47
Казах лека нощ и доскоро. Не ти предлагам любов,ти не заслужаваш.
Между другото благодаря че ми напомни за цветята.