Ми чакай де, ти ако си решила да вярваш в Бог, ти трябва да си наясно със себе си какво искаш, ти какво очакваш да ти казват неверниците, ми за тях тва е нормалното. В смисъл ти преди да станеш вярваща не си ли давала сметка, че ще има такива хора, с които няма начин да не те сблъска живота, дори ще са в мнозинство.
Ама аз и като те гледам как лесно си сменяш религиите от ден за пладне, даже и нас ни питаш каква религия да си, а за мен тва си сериозно нещо, което се отразява на целия ти живот, не е като да си разменяш картинки от дъвки..
Последно редактирано от defender : 07-30-2015 на 21:01
Да.
Каква религия си последно, че малко се оплетох?
Defender, защо я нападаш така настървено, напомняш ми на момченцата от детската градина, които дърпат косите на момичетата, за да бъдат забелязани и да покажат интерес.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Не е нужно да вярваш в религии, за да вярваш в Онзи, който е истинския Господ Бог ;д.
И наистина оставете момичето на мира, объркано е.
Ами как да говоря, ами аз си защитавам вярата това в което вярвам, другото са странични ефекти.
Човек като е уверен в това, което мисли, може и да има такова излъчване отстрани, не мога да го контролирам, старая се да да не обиждан на лично и това е.
Просто един човек като не е уверен и устичката му треперя и му се привиждат зли духове, че го нападали настървено.
Последно редактирано от defender : 07-30-2015 на 22:03
Клиничен случай.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.