.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Hybrid View

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от redbul2 Виж мнението
    Добре е да научиш имената на упражненията за да знаеш какво правиш в залата и да можеш да обясниш или да си водиш тренировъчен дневник на компютъра.
    или пък просто тефтер, аз така си се разхождам из залата и всички ме ебават, че си пиша домашните :Д или пък:

"Мило дневниче, днес не беше като хората. Само стероиди са ми в главата. Мисля да се назобя и да пръсна тая лежанка." :Д :Д

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    или пък просто тефтер, аз така си се разхождам из залата и всички ме ебават, че си пиша домашните :Д
    И аз така правя, но на лист от малка тетрадка. Когато отида в залата нося лист с написана на него предишната ми тренировка за същата мускулна група. Пиша упражненията съкратено с първите 3-4 букви. Това съм тренирал предната седмица. Написани са килограмите и повторенията като вдясно от тях има малко празно място. И така на новата тренировка гледам от време на време листчето, прегънато на 4 и пъхнато в джоба на шортите. Сетне,ако има промяна в тежести и повторения зачертавам старата цифра и до нея на празното място отдясно нанасям новата цифра. Не ми пука даи е смешно на някой. Важното е, че е практично и много ми помага.

Вечерта вкарвам цялата информация в компютъра, в програмата-дневник "Атлет". И така имам 99 % от тренировките си почти откакто съм започнал в залата.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    или пък просто тефтер
    Но проблемът е, че ако той не знае имената на упражненията няма да може и да ги запише. Няма да знае какво да пише. Трябва да описва на цяла страница как се прави самото упражнение за да се сети сетне какво е правил на тренировката си.

Супер фен
    дублира се

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си