.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 5085

Тема: Ислям

Hybrid View

Мега фен
    А следващата фаза е като на другите вярващи (защото той гледа на тях като заплаха за форумното му свидетелско-избранничество) за почти всяка тяхна приказка, почва да им натяква що не били специални като него, като уж го прави неволно, под формата, че не са били казали молитва - т.е. нещо като вижте ме мене как спасявам човеците на техния фон(666).

Демек тва е като на път за нивата селянина с трактор изпревари селяните с магаре и им бибитка да впечатли. И после като оре надува чалгата яко да плаши магаретата на другите. На мира не ги оставя, да го ева и трактора.
    Последно редактирано от defender : 08-13-2015 на 12:50

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Човека държи да е специален и туй то, а едно явяване на онзи си е направо като катапулт за виртуално суперменстване и херувимски изживяния.
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    А следващата фаза е като на другите вярващи (защото той гледа на тях като заплаха за форумното му свидетелско-избранничество) за почти всяка тяхна приказка, почва да им натяква що не били специални като него, като уж го прави неволно, под формата, че не са били казали молитва - т.е. нещо като вижте ме мене как спасявам човеците на техния фон(666).

Демек тва е като на път за нивата селянина с трактор изпревари селяните с магаре и им бибитка да впечатли. И после като оре надува чалгата яко да плаши магаретата на другите. На мира не ги оставя, да го ева и трактора.
    ако успееш да докажеш пред Онзи, Който наистина е истинският Господ Бог, че се хваля със себе си как (едва ли не) съм някакъв спасител..., обаче много добре знаеш, че не се представям за спасител, иначе може и да съм споменал, че съм свидетел на Отца и Исус, но не съм тръгнал да ти вадя душата, нито да вадя душата на когото/който и да е от човешките и другите одушевени същества, въобще не се опитвам да смущавам (спокойствието/мира на) душите, иначе в противен случай щях сам да се прецакам по възможно най-тъпия начин ако след като свидетелствувам за истинския Господ Бог и Неговите Св. заповеди ги нарушавах в същото време, никой от Св. Божии Ангели не би постъпил така, нито пък когото и да е от истинските Светии, затова и са истински Божии Ангели и Светии, иначе в противен случай щяха да са световни грешници като/заедно с другите, които са, но ти трябва да си по-тъп и от (така да се каже) хималайски дъб ако (продължаваш да) си мислиш, че някой от верните последователи на истинския Господ Бог би съгрешил/ще съгреши нарочно...
    Последно редактирано от npp : 08-13-2015 на 17:53

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си