Защо джиновете обладават хората, нямат ли си къщи до полегнат, ами се врат у хората?
С какво се хранят, работят ли?
Джиновете отиват ли в рая и защо?
Съдбата на жените и мъжете мюсюлмани в рая една и съща ли е, защото нали за мъжете 72 девици, а за жените?
Последно редактирано от defender : 08-15-2015 на 21:39
Ами нали Метх каза, че джиновете приличали на хората, затова му задавам тоя въпрос, а демоните не са като хората.
Може да има много причини. Може да си го подразнил или убил, без да искаш (особено ако сипваш вряла вода или горещо олио навън - нощем) и той да иска да си отмъсти за семейството или приятеля.
Доколкото се знае, хранят се основно с отпадъци и кости, но явно преди да са създадени хората и животните са се хранели с други неща. Могат да се хранят и с храни, с които хората се хранят. Не съм сигурен, но не мисля, че работят...ако някой ден ми се оттдаде възможност да изкарвам джин, ще го питам.![]()
Да, отиват - защото и те са като хората.
Не съм сигурен, но няма айет, който да потвърди или да намекне, че и жените ще имат мъже в Рая.
Като цяло, в Рая има всичко, което можеш да си пожелаеш - така че, може и да има.
просто не се сдържах
Ако хвърлям пластмасови бутилки от разстояние за да се пробвам да оцеля кофата за смет, все едно вкарвам в баскетболен кош и ако го улуча?
А ако улуча джина с бутилката, тя ще се отклони ли от полета си, аз се чудя що все не вкарвам, а то съм оцелил джинове
Последно редактирано от defender : 08-16-2015 на 20:35
кой ти е виновен, че живееш в приказките
създал е и Славни същества и Ангели, а иначе Си има Своите тайни пътища, чрез които действува и от "юг", затова и в Новия Завет на Библията се говори просто за "Южна Царица", защото никой от човеците не знае как истинският Бог го прави, и никой от тях, които се "гмуркат" в "морските" дълбини не може да докара такава благодат от "юг", но може само да осуети Божията - ако въобще разбираш какво означават тези думи
да бе, като си дръпнеш косъма на дясната буза на задника ти премигва лявото око...
Последно редактирано от npp : 08-16-2015 на 21:04