- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 30
Те не са залепени по стените,а понеже са по-малки са залепени в долния край на една доста по-голяма икона върху самото и стъкло. Четири бройки са. Падна третата от мен към хладилника. Не казвам,че съм се захванал,че би трябало определено да значи нещо въпреки,че избягвам да вярвам в случайностите,които са си просто случайности,а по интересното е че падна на земята по гръб,а не по лице както беше по-логично,че въпросните светци разбрах се приемали за лечители както на тялото така и на душата и попаднах на нещо,че давали и необходимата душевна енергия,която не достига,а и надписа от зад, точно като се бях замислил точно на тематика любов и вярата и надеждата свързани с това.А не е като да не са стояли бая време по този начин и никога не са падали. Съвсем друг пък е въпроса вече че съвсем скоро правихме ремонт и ги бяхме сваляли.
Иначе че понякога някои уж случайности си са си знаци съм го забелязал от опит.И човек ако не се вглежда може и да си изпати.И на гърба си съм го усещал даже пак под формата на уж случайни съвпадения.Пък дали това е едно от този вид съвпадения вече не мога да кажа.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
В тоя ред на мисли имаме едно излишно огледало в нас,което пълни място,но пък някой казват,че ако се счупело било на 7 години нещастие. Да ти го пратя ли по куриер да кажеш дали е така или не?
А че вероятно има нематериално има и е факт,че хората не се раждаме с равен старт и че някой с кръв и под си изкарват прехраната и все не им върви,а на други всичко си им идва на тепсия.Но това е много дълга и широка тема. И кое доколко как е не се знае баш. А това че нацвъканото носело щастие,петък 13ти не и такива ми ти работи може да си го предизвикваме и самите ние. Тепърва се откриват разни механизми по мозъка и нервната ни система като плацебо ефект и т.н. Факт е и е доказано,че светената вода е доста по-лековита например за силно вярващите. Та така.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Ся по тлс дават екстремно отслабващи някакви и не ме оставя на мира гузната ми съвест и натрапчивата мисъл, че имам нужда от същото. Преполовяваме седмицата утре, вече нямам търпение да приключи. Страх ме е да се претегля.
тая гадост май се появи пак
за щастие доста рано го хванах и започнах по варварския начин още отсега
дано е станало :/
Последно редактирано от LoadRunner : 08-25-2015 на 17:53
Успокоих се отчасти. Все пак тия дни сигурно пак ще вляза в режим 'изобщо не ме закачайте' xD.
Какво друго да добавя... Лятото не се доближава особено до първоначално заплануваното, ама в известен смисъл съм доволна, и тва си има добрите страни. Много дълбая в ненужни неща. Трябва ми повече 'жив опит'.
Последно редактирано от paradosou : 08-25-2015 на 18:23
Ами много съжалявам.Някой вярват,че са едвали не Богове въпреки,че са една нищожна миниатюрна прашинка само в познатата ни Вселена и това дори и ние вече сме го разбрали...повечето... Е,аз гледам да не съм такъв нарцис. Все още никой не е успял да направи от нищото енергия и никой не може да даде точно схема как от нищото Пуууууф, и е станал големият взрив,който вдъхнал живот на нас Боговете,които напълно определяме съдбата си и освен всичко това и сме център на огромната Вселена и цялата тази Вселена се съобразява само и единствено с нас,нашите разбирания и нашите знания за нещата. А защо пък да не сме и опитни мишки на някоя по-развита цивилицация например Прокрадват се вече сред учените и съмнения за холографска Вселена.Нищо,че даже и разбиранията на хората от единия край на земята често нямат нищо общо с тези от разбиранията на хората на другия край на Земята. Та кое е истината в крайна сметка.Това дето твърдят единствено европейските невярващи или...?
Пък и нали знаеш. Истината в дадена цивилизация е това,което приема за истина 51% от обществото и. Като например защо мъжете могат да се разхождат голи до кръстта,а жените не могат като гърдите ни не се различават особено много анатомично? Защо за бабите и дядовците ни често е едвали не перверзия една жена да си покаже пъпа и да е с бански от две части пък за нас не е? И защо в ислямските държави е недостойно една жена да я виждат без бурка? На последния въпрос ще кажеш вероятно,ами просто,защото са си диваци.Не,това е простият отговор на въпроса,а всъщност такива са им разбиранията.Същото и за многоженството например.
Та както беше казал един философ. Аз знам,че нищо не знам,но други и това не знаят.![]()
Ок, отчасти-то не е съвсем достатъчно. Щом изпитвам необходимост да си повтарям 'Спокойна съм, спокойна съм, ОМММ'...
Ако трябва да пиша каквото наистина ми е в главата, би си получило малко в стил NambyPamby.
Страшно объркан...
някаква американка непозната курва ме търси за секс по скайп?
тва кво значи?