.
Затворена тема
Страница 75 от 106 ПървиПърви ... 256571727374757677787985 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 851 до 1 875 от общо 2626
    Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    да, брад. Всичко това значи, че не трябва да лепиш икони по стените, а да заковеш факан пирон и да я закачиш...

lol
    Те не са залепени по стените,а понеже са по-малки са залепени в долния край на една доста по-голяма икона върху самото и стъкло. Четири бройки са. Падна третата от мен към хладилника. Не казвам,че съм се захванал,че би трябало определено да значи нещо въпреки,че избягвам да вярвам в случайностите,които са си просто случайности,а по интересното е че падна на земята по гръб,а не по лице както беше по-логично,че въпросните светци разбрах се приемали за лечители както на тялото така и на душата и попаднах на нещо,че давали и необходимата душевна енергия,която не достига,а и надписа от зад, точно като се бях замислил точно на тематика любов и вярата и надеждата свързани с това.А не е като да не са стояли бая време по този начин и никога не са падали. Съвсем друг пък е въпроса вече че съвсем скоро правихме ремонт и ги бяхме сваляли.

Иначе че понякога някои уж случайности си са си знаци съм го забелязал от опит.И човек ако не се вглежда може и да си изпати.И на гърба си съм го усещал даже пак под формата на уж случайни съвпадения.Пък дали това е едно от този вид съвпадения вече не мога да кажа.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    гледам паднала икона от иконостаса.Лепенката изпуснала и паднала по гръб. Икона на Свети Козма и Дамян.
    Та се чудя трябва ли да търся нещо символика?
    гледай ги, ако им тече кръв от очите значи боги плаче, ако те нацвъка пиле по рамото е на късмет
    а за петък 13ти си знаеш

Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    гледай ги, ако им тече кръв от очите значи боги плаче, ако те нацвъка пиле по рамото е на късмет
    а за петък 13ти си знаеш
    В тоя ред на мисли имаме едно излишно огледало в нас,което пълни място,но пък някой казват,че ако се счупело било на 7 години нещастие. Да ти го пратя ли по куриер да кажеш дали е така или не?

А че вероятно има нематериално има и е факт,че хората не се раждаме с равен старт и че някой с кръв и под си изкарват прехраната и все не им върви,а на други всичко си им идва на тепсия.Но това е много дълга и широка тема. И кое доколко как е не се знае баш. А това че нацвъканото носело щастие,петък 13ти не и такива ми ти работи може да си го предизвикваме и самите ние. Тепърва се откриват разни механизми по мозъка и нервната ни система като плацебо ефект и т.н. Факт е и е доказано,че светената вода е доста по-лековита например за силно вярващите. Та така.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на babity
    Ся по тлс дават екстремно отслабващи някакви и не ме оставя на мира гузната ми съвест и натрапчивата мисъл, че имам нужда от същото. Преполовяваме седмицата утре, вече нямам търпение да приключи. Страх ме е да се претегля.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    тая гадост май се появи пак
    за щастие доста рано го хванах и започнах по варварския начин още отсега
    дано е станало :/

В тоя ред на мисли имаме едно излишно огледало в нас,което пълни място,но пък някой казват,че ако се счупело било на 7 години нещастие.
    Вярно е, 2 пъти съм чупил огледала, първото ми беше като бях малък и трае още (2*7=14години) обаче очаквам скоро проклятието да изчезне.

А че вероятно има нематериално има и е факт,че хората не се раждаме с равен старт.Факт е и е доказано,че светената вода е доста по-лековита например за силно вярващите
    ти по-големи глупости няма как да избълваш от тези
    Последно редактирано от LoadRunner : 08-25-2015 на 17:53

Супер фен Аватара на paradosou
    Успокоих се отчасти. Все пак тия дни сигурно пак ще вляза в режим 'изобщо не ме закачайте' xD.

Какво друго да добавя... Лятото не се доближава особено до първоначално заплануваното, ама в известен смисъл съм доволна, и тва си има добрите страни. Много дълбая в ненужни неща. Трябва ми повече 'жив опит' .
    Последно редактирано от paradosou : 08-25-2015 на 18:23

Вярно е, 2 пъти съм чупил огледала, първото ми беше като бях малък и трае още (2*7=14години) обаче очаквам скоро проклятието да изчезне.

ти по-големи глупости няма как да избълваш от тези
    Ами много съжалявам. Някой вярват,че са едвали не Богове въпреки,че са една нищожна миниатюрна прашинка само в познатата ни Вселена и това дори и ние вече сме го разбрали...повечето... Е,аз гледам да не съм такъв нарцис. Все още никой не е успял да направи от нищото енергия и никой не може да даде точно схема как от нищото Пуууууф, и е станал големият взрив,който вдъхнал живот на нас Боговете,които напълно определяме съдбата си и освен всичко това и сме център на огромната Вселена и цялата тази Вселена се съобразява само и единствено с нас,нашите разбирания и нашите знания за нещата. А защо пък да не сме и опитни мишки на някоя по-развита цивилицация например Прокрадват се вече сред учените и съмнения за холографска Вселена.Нищо,че даже и разбиранията на хората от единия край на земята често нямат нищо общо с тези от разбиранията на хората на другия край на Земята. Та кое е истината в крайна сметка.Това дето твърдят единствено европейските невярващи или...?

Пък и нали знаеш. Истината в дадена цивилизация е това,което приема за истина 51% от обществото и. Като например защо мъжете могат да се разхождат голи до кръстта,а жените не могат като гърдите ни не се различават особено много анатомично? Защо за бабите и дядовците ни често е едвали не перверзия една жена да си покаже пъпа и да е с бански от две части пък за нас не е? И защо в ислямските държави е недостойно една жена да я виждат без бурка? На последния въпрос ще кажеш вероятно,ами просто,защото са си диваци.Не,това е простият отговор на въпроса,а всъщност такива са им разбиранията.Същото и за многоженството например.

Та както беше казал един философ. Аз знам,че нищо не знам,но други и това не знаят.

Супер фен Аватара на paradosou
    Ок, отчасти-то не е съвсем достатъчно. Щом изпитвам необходимост да си повтарям 'Спокойна съм, спокойна съм, ОМММ'...
    Ако трябва да пиша каквото наистина ми е в главата, би си получило малко в стил NambyPamby .

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    тая гадост май се появи пак
    за щастие доста рано го хванах и започнах по варварския начин още отсега
    дано е станало :/
    Забременя ли ?

Страшно объркан...

Страшно объркан...
    разбрал си че иконата е паднала по случайност?

Мега фен
    Браво бе, единствения му кратък коментар и ти го ръчкаш да обяснява.

някаква американка непозната курва ме търси за секс по скайп?

тва кво значи?

Не. ( да е доволен и папагала. )

Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    Браво бе, единствения му кратък коментар и ти го ръчкаш да обяснява.
    план Б ми беше парадото ама се възпях

Страшно объркан...
    a siktir, tir bushon

някой друг пише от профла му

Мега фен Аватара на Lilanda
    Не. ( да е доволен и папагала. )
    Ееее, човек, за кво, ние искахме да разберем...

Супер фен Аватара на corbV2
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    някаква американка непозната курва ме търси за секс по скайп?

тва кво значи?
    Значи, че те е нападнал бот ;д.

Цитирай Първоначално написано от corbV2 Виж мнението
    Значи, че те е нападнал бот ;д.
    и какво прави бота?

Супер фен Аватара на corbV2
    и какво прави бота?
    Не знам. Мен веднъж ми писа един бот (пак американка ) и ми пращаше голи снимки ;д. Всеки път ми пишеше едно и също.
    Последно редактирано от corbV2 : 08-25-2015 на 19:57

a siktir, tir bushon

някой друг пише от профла му
    Защо реши така?

Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Ееее, човек, за кво, ние искахме да разберем...
    Тоя път па нЕма па да разберете.

Не знам. Мен веднъж ми писа един и ми пращаше голи снимки ;д. Все път ми пишеше едно и също.
    и на мен ми праща... и ме пита... ама мен мноу не ми се 3бе копютър с интернет...

Мега фен
    Не знам. Мен веднъж ми писа един бот (пак американка ) и ми пращаше голи снимки ;д. Все път ми пишеше едно и също.
    В снимките вкарват копачи

Защо реши така?
    нерално къси драсканици

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си