.
Затворена тема
Страница 76 от 106 ПървиПърви ... 266672737475767778798086 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 876 до 1 900 от общо 2626
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    В снимките вкарват копачи
    какво е копач?

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Защо реши така?

Тоя път па нЕма па да разберете.
    Да не са те хакнали?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    какво е копач?
    нищо сериозно, една от малкото гадинки, които директно ти дънят хардуера

Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    нищо сериозно, една от малкото гадинки, които директно ти дънят хардуера
    za sega kompiutura mi e dobre.. да трия ли тея ботове?

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    za sega kompiutura mi e dobre.. да трия ли тея ботове?
    Блок и триеш, иначе те товарят постоянно.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Цитирай Първоначално написано от SHPAIdURmeN Виж мнението
    Блок и триеш, иначе те товарят постоянно.
    samo go iztrih.. проблем ли е?

Супер фен Аватара на corbV2
    Човек да не си позволи да си помисли, че ще има скучна вечер. Веднага ще го нападнат някви хора . Ама не се оплаквам де ;д, напротив.

Мисля, че доста пораствам......
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Мисля, че доста пораствам......
    залъгваш се

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    samo go iztrih.. проблем ли е?
    Не се бърка.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    малко съм превъзбудена от разговора за доброто старо време. онзи път, когато се пуснахме по нанадлнище, което свършваше на шосето с колело, което се оказа с неработещи спирачки. ако бях тръгнала две секунди по-рано, можех да целуна предното стъкло на преминаващата кола. или онзи път, когато едва не потънах в онова блато преследвайки костенурка. когато се пързаляхме по средата на замръзнал язовир /още от малка съм си скиорка/. или пък, когато умната ми главица предложи да скочим от онази постройка. когато влязохме в изоставената къща с 'духове' която се оказа населявана с мн злобно куче. иии...
    имам толкова белези по коленете и лактите. обичам ги. като отпечатък на времето са. сякаш служат, за да ми напомнят за моментите, когато бях щастлива и .. си е заслужавало, хах. имах прекрасно детство ^^
    ъх, минава тли. лека : )

Мега фен Аватара на tori
    Видях нещо за равния старт от Някой там. Не съм съгласна. Вярно - не избираме кой да ни се води семейство, но пък всички се раждаме ревящи и кървави и обикновено акушер-гинеколог ни дърпа за краката. Не вярвам в неравния старт, щото ако изхвърлиш богаташче в дом за сираци след раждането, няма да е по-важно от циганче в същия дом. Ще са еднакво тъпи обстоятелства.

Он: Още няколко дни и ще има почивка в най-добрия случай. И после - работата по унито. За сега сме набелязали Седемте рилски езера, но приемаме и предложения та казвайте къде ви се ходи. :дд Щот мен лично ми е дерт да ида навсъкаде, където не съм била. Предпочитаме някъде, където има природа и хубави гледки, а не бетон и навалици хора. Морето също е оферта, защото не видяхме плаж докато бачкахме

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    малко съм превъзбудена от разговора за доброто старо време. онзи път, когато се пуснахме по нанадлнище, което свършваше на шосето с колело, което се оказа с неработещи спирачки. ако бях тръгнала две секунди по-рано, можех да целуна предното стъкло на преминаващата кола. или онзи път, когато едва не потънах в онова блато преследвайки костенурка. когато се пързаляхме по средата на замръзнал язовир /още от малка съм си скиорка/. или пък, когато умната ми главица предложи да скочим от онази постройка. когато влязохме в изоставената къща с 'духове' която се оказа населявана с мн злобно куче. иии...
    имам толкова белези по коленете и лактите. обичам ги. като отпечатък на времето са. сякаш служат, за да ми напомнят за моментите, когато бях щастлива и .. си е заслужавало, хах. имах прекрасно детство ^^
    ъх, минава тли. лека : )
    Яко. Обаче живота продължава и с нови прреживявания.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Видях нещо за равния старт от Някой там. Не съм съгласна. Вярно - не избираме кой да ни се води семейство, но пък всички се раждаме ревящи и кървави и обикновено акушер-гинеколог ни дърпа за краката. Не вярвам в неравния старт, щото ако изхвърлиш богаташче в дом за сираци след раждането, няма да е по-важно от циганче в същия дом. Ще са еднакво тъпи обстоятелства.
    Да де, но някои си се раждат с привилегия. Най-простият пример даже не е от нашата държава.
    Представи си дете, което се ражда в една от развитите страни на Европа дори и в нормално средностатистическо семейство. Пак ще има 100 000 пъти повече привилегии от дете родено в някоя бясна Африканска или Азиатска мюсюлманска държавица, където ги избиват или ги правят на нек'ви промити мозъци за убиване/самоубиване.
    Най-малкото детето в европа, ще има достъп до нек'ви елементарни удобства.. Топла вода, топла храна, чисти дрехи..
    После почват по-сложните.. Училище, свободно време за игра.. хобита, забавление.. Докато второто дете е заето да се бори за живота си (нещо, което не трябва да се прави от деца)
    Неравния старт си ебало мамата..

Он: 6 миЕсиецЪ, бахси му и чудуту... а довечера съм на зъболекар и ми е лошо от сега.. Ще ми вадят нерв... ФАК!
    Излизам малко с куч ся после треа да си измисля нещо да ям.. и евентуално да ходя до библиотеката.. всичко това преди тренировка + душ де, а съм ограничен от времето. еби го, стаам.
    Приятен и успешен ден на всички пичуе и пички у тоо форум.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

определено стартът на хората не е равен и никога няма да бъде
    но това не значи че трябва да се съсредоточаваме върху "късата клечка", която сме изтеглили, защото така нищо няма да постигнем.

аз се чувствам... kinda okay
    искам да си метна едни карти, ама колодата ми не е у нас

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    абе а хора вие чухте ли за това : http://www.theguardian.com/business/...s-markets-live

Някой икономист да обясни последиците ?
    http://www.marketwatch.com/story/wal...y-3-2015-08-25

и това е само началото

Мега фен Аватара на skatew
    бях на рожден ден на един приятел на вилата му в драгалевци, мега випа беше някви миленити, поли генови, венци венцита и всякакви други незнайни звезди и не ме е свян да си призная, че много се напих :Д легнах си към 4, станах в 8 и сега съм 12 часа на работа
    аз съм пират
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

^красив солар ретърн, слънце+юпи, нищо чудно, че е имало звезди и expansion ;D

един пр. има рд днес, но е на бригада в щатите.. първото нещо, което му писах, беше че има баси добрия солар ретърн.
    марс и венера в широк съвпад, но все пак.

абе яко, яко.

Мега фен
    http://www.blitz.bg/news/article/357493

"Кака Алекса" и по-младият с десетилетие партньор от "Медиапул" наобикаляли и офиса на прословутата фондация "Америка за България" на гости при добрия си приятел Ленко Ленков.

хехехе, там май няма хетеро и всички са обратни, сигурно е записано в правилника им

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    До преди малко спах- сега пак ми се приспа.
    Днес имам среща, но въобще не съм в настроение... ще я отменя за утре.
    Пиша й глупости, ще ме вземе за идиотка...
    М. ми каза да се пробвам, но не съм сигурна, че искам.
    Снощи сънувах някакви странни неща.
    И като цяло ми е смотано.

Мега фен Аватара на Blab
    след ритрийта, който си спретнах, като преродена:Д
    'баси волтрона, 'дет' съм:Д
    damn

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Рип обувчиците

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Да де, но някои си се раждат с привилегия. Най-простият пример даже не е от нашата държава.
    Представи си дете, което се ражда в една от развитите страни на Европа дори и в нормално средностатистическо семейство. Пак ще има 100 000 пъти повече привилегии от дете родено в някоя бясна Африканска или Азиатска мюсюлманска държавица, където ги избиват или ги правят на нек'ви промити мозъци за убиване/самоубиване.
    Най-малкото детето в европа, ще има достъп до нек'ви елементарни удобства.. Топла вода, топла храна, чисти дрехи..
    После почват по-сложните.. Училище, свободно време за игра.. хобита, забавление.. Докато второто дете е заето да се бори за живота си (нещо, което не трябва да се прави от деца)
    Неравния старт си ебало мамата..
    Нямам какво повече да добавя.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен Аватара на GuardianAngel
    Град
    ain't no love in the heart of the city
    Сад...тва е ми е настроението.
    Ам работа колкото искаш и всичките пациенти са изперкали..ужас ..остава и аз да изперкам и картинката ще е чудна.
    Всичко между нас приключи за ся ... време е да продължа напред.Пожелавам си успех :Д ма тъгата е шибано нещо..втръснало ми е от нея...и на всичкото отгоре пече слънце да ми е още по гадно..вместо да вали поне да ми е в синхрон с настроението...
    Дреме ми на крилата кво мислите за мен !

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Тия глупаци по новините нов закон ли искат да прокарат, някой плаща ли им не знам ама ми писнаха с техните катастрофи бахти. Всяка вечер дават по няколко, а истината е че катастрофи винаги ама винаги е имало и то с не по-малка честота от сега обаче точно в последните месеци всяка новина им е катастрофа :Х Една интересна новина не могат да заснемат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си