.
Резултати от 1 до 25 от общо 5085

Тема: Ислям

Threaded View

Супер фен Аватара на Meth
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Имах предвид променянето на религията (към по- добро). Иначе на външен вид едва ли има разлика.
    inewton, религията ни не е никак враждебна, сам ще усетиш това, ако попрочетеш Корана.
    Разказаха ми една случка с един атеист. Чети внимателно, моля (всъщност нямам съмнения, че четеш постовете ми както трябва и се опитваш да ме разбереш...затова си от хората, които най-много уважавам в тоя форум)
    Имало е един атеист, който изучавал религиите. Изучил е Християнството...не намерил нищо...изучил е Юдаизма, пак не намерил нищо...после се е отправил към Будизма- пак същото...Един негов приятел мюсюлманин го поптал защо не изучава и Исляма. Атеистът отвърнал ''Защо пък да изучавам религията на терористите ?!'', но все пак се позаинтересовал и си взел Коран. Една вечер седнал да го чете. Прозорецът е бил отворен и се е виждала невероятна гледка - звездите блестели и Луната светела със изумителен блясък. Преди да разтвори Корана, той е отворил ръцете си към небето (както се прави при дуа - видял го е на клипчета, как мюсюлманите се молят)затворил си очите и почнал да се моли на Аллах - ''Моля те, ако си там, дай ми знак, покажи ми чудо, че да повярвам, че си там!''. След минути молитва нищо не станало. Човекът се разочаровал...почнал пак да гледа зваздите....но какво пък, разтворил е Корана...и на кое суре мислите, че е попаднал ? Почнал да чете...''И наистина Ние украсихме земното небе с украса от звезди.''...човекът се учудил...онемял е...ето го чудото, за което се е молил ! Представете си на вас да ви се случи такова нещо, как бихте постъпили ?! И...какво според вас е направил човекът след това ?
    Последно редактирано от Meth : 08-30-2015 на 10:39

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си