.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 53

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Обяснете ми моля - ще чета и в ббтийм, като ми остане време - защо е важен тоя креатин?
    Аз не съм запозната, но доколкото знам той не бууства по никакъв начин издръжливост или възстановяване, тренировъчни постижения, а просто натрупва вода в мускулите и те изглеждат по-големи, нали? Простете за лаишкото обяснение.

Супер фен Аватара на tochko
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Обяснете ми моля - ще чета и в ббтийм, като ми остане време - защо е важен тоя креатин?
    Аз не съм запозната, но доколкото знам той не бууства по никакъв начин издръжливост или възстановяване, тренировъчни постижения, а просто натрупва вода в мускулите и те изглеждат по-големи, нали? Простете за лаишкото обяснение.

Аминокиселината се препочита доста защото образува съединения които "презареждат" АТФ молекулите след разпад (аденозин трифосфат е основната молекула която подсигурява клетките с енергия и след това се разлага до дифосфат и накрая до монофосфат) и енергийните им връзки. В резултата на това мускулните влакна по бързо refresh-ват и са готови за още и още в рамките на секунди. Това повишава издържливостта и силата във влакната. Смята се благодарение на повечето АТФ след тренировка възстановяването е по-добро и катаболизмът се свежда до минимум.
    В статиите, че задръжката на вода от монохидрата е малка, а такава задръжка според мен има при всяко качване. Събирал съм мнения за добавката след спирането и, и се смята че ефектът се губи едва когато спреш да тренираш за дълъг период от време.
    Ако бъркам някой да ме поправи.

Напротив, специално за креатин монохидрат виж тук https://bnr.bg/varna/post/101705623/...itelna-dobavka

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от Vikk Виж мнението
    Нещо като трофей си ми

представих си няква вагина на стената с надпис "тровей"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си