.
Отговор в тема
Страница 223 от 233 ПървиПърви ... 123173213219220221222223224225226227 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 551 до 5 575 от общо 5802
    Кое е мит бе , грозен - че ти уврежда целия организъм ли ? Но естествено , понеже здравната каса плаща повече - трябва да е пълна?! Правете , каквото мислите , че е добре . Аз не бих си увредил организма , защото няма да мога да изтърпя едно убождане , което е по-скоро щипане и то за 1 секунда .Между другото от местна и локална упойка няма защо да се освестяваш - тя действа само на местото на което е приложена - това е за локалната , а местната обхваща по-голям периметър . Епидуралната има доста неприятен страничен ефект.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от georgi12 Виж мнението
    Кое е мит бе , грозен - че ти уврежда целия организъм ли ?
    Това е силно преувеличено, съвременните упойки не са с толкова много странични ефекти.
    Цитирай Първоначално написано от georgi12 Виж мнението
    Епидуралната има доста неприятен страничен ефект.
    Поставянето на епидурална е много по-рисковано от едно приспиване с пълна!

Ама и 2та говорите все едно сте дипломирани анестезиолози

Не , просто спорим. Но ако човек има избор за минимално зло , средно зло и голямо зло и той да избере третото , щото не може да изтърпи едно боцкане , което трае секунда... Ама всъщност всеки си има глава на раменете и може да прави каквото си иска .

krasimiriliev1
    Guest
    Здравейте. Искам да попитам дали ми е необходима хирургична намеса. Проблемът ми е, че немогадо оголя главичката в еректирало състояние. Нямам проблеми с оголването в нормално състояние, но при възбуда (при оголемяване на главичката) вече немога да го оголя. Когато го оголя в нормално състояние и го възбудя след това получавам лека болка и е невъзможно да го върна в предишното му състояние докато не си върне малкия размер.

Прочети в нета за фимоза и парафимоза.

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от krasimiriliev1 Виж мнението
    Здравейте. Искам да попитам дали ми е необходима хирургична намеса. Проблемът ми е, че немогадо оголя главичката в еректирало състояние. Нямам проблеми с оголването в нормално състояние, но при възбуда (при оголемяване на главичката) вече немога да го оголя. Когато го оголя в нормално състояние и го възбудя след това получавам лека болка и е невъзможно да го върна в предишното му състояние докато не си върне малкия размер.
    Добър вечер

Всичко зависи от написаното и в подписа ми: ВЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЗРАСТ!?!?!?!?

Ако си хлапе и има време да се "преобучи пишока" - нищо няма да се реже. Ако си възмажал и при определени генетични дадености - може и да се реже.

Важното е да разбереш: дали ще се реже или не си решаваш само Ти, с оглед до колко изразен е проблема, ако изобщо го има.

Милиони мъже имат "дълга кожичка" но тя НЕ е фимозна, не е проблем....

Здравейте отново ето, че и утре ще дойде денят дето ше легна под ножа ВЕДНЪЖ И ЗАВИНАГИ !! :Д имам един въпрос дали ще може след като ме прегледа веднага да се извърши интервенцията тъй като аз ще пътувам от друг град за съответната болница щото в моя град са доста калпави докторите едва ли някой знае дали може още на първия ден да се извърши но аз да си попитам изчел съм всичко в тая тема ии се надявам всичко да мине добре.Само за упойката се чудя за местна или пълна щото незнам дали ще издържа на местнана имам свръх чуствителна главичка само при допир откачам (доколкото разбрах местната се бие в главичката)

Местната упойка се бие в основата

Еми мина прегледа установи фимоза уролога и се разбрахме за вторник каза ми, че по-добре спинална упойка тая дето се бие в кръста ли незнам и не усещаш нищо от кръста надолу.Аз му казах местна той каза, че за млади като мене (17 години) не е подходяща нещо такова и ще съм усещал болка и ще съм със спинална единственото нещо от което ме е страх е да не стане така, че после да не мога да ходя за цял живот или нещо такова.Уролога ми каза, че ако мърдам след упойката мога да получа страшно главоболие даже и катетър ми каза, че може да е нужен направо ужас :Д повече ме е страх от упойката от колкото от самата манипулация :Д. Ще ви пиша в сряда да споделя как е минало всичко

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Fungas Виж мнението
    Ще ви пиша в сряда да споделя как е минало всичко
    Ако не е минало добре
    поне ще можеш да го
    напишеш, защото
    само под кръста ще си
    безчувствен

Град
    София
    Еми мина прегледа установи фимоза уролога и се разбрахме за вторник каза ми, че по-добре спинална упойка тая дето се бие в кръста ли незнам и не усещаш нищо от кръста надолу.Аз му казах местна той каза, че за млади като мене (17 години) не е подходяща нещо такова и ще съм усещал болка и ще съм със спинална единственото нещо от което ме е страх е да не стане така, че после да не мога да ходя за цял живот или нещо такова.Уролога ми каза, че ако мърдам след упойката мога да получа страшно главоболие даже и катетър ми каза, че може да е нужен направо ужас :Д повече ме е страх от упойката от колкото от самата манипулация :Д. Ще ви пиша в сряда да споделя как е минало всичко
    Спинална/епидурална упойка е много рискована - аз никога не бих позволил да ми поставят такава! Ако не може с местна, по-добре с пълна. И какъв е тоя лекар - вика че местна не била подходяща за младежи - добре, може и да е така! Понеже катетърът е много подходящ ! Катетър на 17 годишен ?!
    Последно редактирано от Грозния : 09-23-2015 на 22:01

За катетъра най веротно щото няма да мога да ставам цял ден сутринта ще е операцията та да мога да се изпиквам щото от тая упойка стана ли после цяла седмица ще се оплаквам от глава еми аз ще си поговоря с него за упойката но мисля че пълната е по вредна и рискована от спинална

Град
    София
    За катетъра най веротно щото няма да мога да ставам цял ден сутринта ще е операцията та да мога да се изпиквам щото от тая упойка стана ли после цяла седмица ще се оплаквам от глава еми аз ще си поговоря с него за упойката но мисля че пълната е по вредна и рискована от спинална
    Правили са ми операция с пълна, все още съм здрав и прав и няма нищо страшно. След пълна, като почне да те пуска си полузадрямал и до 3-4 часа макс си на крака, можеш да се движиш, да ядеш и естествено да ходиш до тоалетната! То и по рано можеш да отидеш до кенефа и да се изпикаеш, ама може да ти е трудно да пазиш равновесие и може да ти се наложи да пишкаш седнал, като момиченце , ама е 100 пъти по-добре от това да ти турят катетър! Може да ти дадат уринатор, заставаш на една страна, вадиш кура и се изпикаваш в него, както си в леглото!

И какво излиза - спинална упойка и цял ден си като инвалид, не можеш дори да се изпикаеш, макар и в съзнание! Още по-зле - ще умреш от скука и тъпотия цял ден. Мен след като почна да ме пуска пълната си дремех там и въобще не усетих кога са минали 3-4 часа. Стига с тия митове колко вредна била пълната упойка! Това са пълни глупости! Понеже другите упойки са страшно полезни - как ли пък не! От един път нищо няма да ти стане! По-добре поискай пълна брат!

Да ти сложат катетър е много неприятно, повярвай ми, особено за мъж! Слава Богу не са ми слагали, но съм чел и са ми разказвали. Ще ти сцепят хуя брат - ще ти го нанижат на тоя маркуч като наденица за барбекю . Дори самото слагане боли и може да се наложи да ти дадат упойка само за да ти го сложат! После ще се разхождаш с маркуч излизащ от хуя ти, през пижамата и с торбичка с урина в ръка , като дъртаците, дето са ги катетаризирали, защото не могат да си контролират мехура ! За мен това е абсолютно унизително и ненужно брат! Поискай си пълна упойка и всичко ще е свършило по-бързо и без да усетиш!

Еми през 2012 ми правиха операция на къс гем с пълна упойка тогава казах на хирурга, че искам местна той не ще те боли пълна викам ок както и да е прежиявах го и обаче ис останах със тоя проблем със забелването и додйде тоя момент в които тряя се обрежа и вече не ми пука честно казано пълна спинална квотот и да е само да се реша с тоя проблем, че вече няколко пъти изпуснаах възможността да правя секс заради тая простотия проблема беше че през 2012 като ми рязаха гема аз още от тогава имах пролбем със забелването (тогава бях на 13) тея казаха нямаш проблем със забелването имаш къс гем (2 хирурга казахая така ) и аз ок щом е така да се реже тоя гем както и да е преживях го ии ся спинална пълна ще го преживея каквото иска да става искам да се оттърва от тоя проблем вече, че ми писна от отлагания и такива работи !! Но си прав за пълната на мене през 2012 ми дадоха райски газ иии заспах мн бързо след това ме бяха намазали целия с йод и се възстанових мн бързо имах и конци за 2 седмици бях тип-топ и ся предстои това ся съм на 17 ще рискувам или със спинална или със пълна в последния момент ще реша ако ще слага катетър пълна ако не спинална и те така ще ПИША У СРЯДА ДА СПОДЛЕЯ ( БАЙ ТХЕ УИ ЗА ВСИЧКИ КОИТО ИМАТ ТОЯ ПРОБЛЕМ НЕ ТОЛАГАЙТЕ РАНО ИЛИ КЪСНО ТРЯБВА ДА СТАНЕ КАТО МЕНЕ БАВИХ 2-3 ГОДИНИ, ЗА ДА МОГА ДА НАПРАВЯ ТАЗИ ПУСТА ОПЕРАЦИЯ КАЖЕТЕ НА ВАЩЕ И ДА СЕ РЕЖЕ ТЕ ТВА Е АЕ ПРИЯТНО (извинявам се за дългия пост понеже съм леко поодпиналл след рд в момента живи и здрави )

Operaciq "FIMOZA"

Zdraveite! Sujalqvam za latinicata, no nqmam dustup do kirilica. Dnes mi napraviha operaciq s pulno obrqzvane. Vuprosut mi e - Normalno li e da useshtam lek natisk (otok) v kraq na glavichkata, da ima leko kurvene I da useshtam leko chuvstvo na gudelichkane, suchetano s bolka. Blagodarq predvaritelno.

Нормално е, няма страшно.

Blagodarq za burziq otgovor! Predstoi mi purvata nosht s koncite. Da se nadqvame da mine bez falove

Noshtta ne mina osobeno priqtno. Dnes sum na smqna na purva prevruzka I zapochvam banite v smradlika. Nqma promqna v bolkata, no mislq, che tova e normalno.

След седмица щще се почвустваш много по-добре

Nadqvam se. Kak stoi vuprosut s masturbaciqta/seksualnite kontakti?

Operaciq "FIMOZA"

Zdraveite pak! Otkrih, che tova vsushtnost ne e bolka, a svruhchuvstvitelnost. Shte otshumi li s vremeto, zashtoto se chuvstvam kato invalid sega - edvam hodq.

Град
    София
    Свръхчувствителността ще отшуми, това е временно, не се притеснявай . Хората тука пишат, че докато ти зарастне ще ти е минала и свръхчувствителността.

За секса трябва да изчакаш да ти свалят конците и да зарастне - хората тук казват че отнемало различно време - от 2 до 6 седмици. Ти въобще правил ли си секс, като си бил с фимоза?
    За мастурбирането е почти същото като със секса - трябва да изчакаш да паднат конците. Някой хора тука са писали, че можело да лъскаш и преди това, но много леко и само с търкане на главичката с лубрикант и без да докосваш или опъваш шевовете.

Дано съм помогнал, по-опитните да ме поправят ако някъде съм сбъркал.

Препоръчвам ти да пишеш на кирилица.
    Последно редактирано от Грозния : 09-29-2015 на 15:39

Отложиха ми операция от днес за утре сутринта обаче ме притеснява едно имам един обрив около началото на пениса не засяга самия пенис а там дето растат косми ако се сещате и се притенсявам дали тоя обрив пречи някък си на операцията (сърби ме ) мисля че го имам от доста отдавна но не съм му обърнал внимание един такъв червен не е на точки ами като малко гиолче.

Bih iskal, no sum vuzprepqdstvan da pisha na kirilica. Blagodarq za otgovora. Oshte edin vupros: Normalno li e ot draznenieto da izpuskam po 2 - 3 kapki urina (slipovete mi sa morki otpred) ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си