- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 30
неадекватна съм
и тоя форум не трябваше да го отварям, все същото си е :д
Последно редактирано от PinkPan7her : 09-06-2015 на 14:35
Моментът, в който ти се реве супер здраво, обаче не спираш да се смееш на някви малоумни неща. И така.
Дори не знам защо, баси. :д
Ето над тези моменти работя.
Не знам какво точно не е наред, просто знам, че нещо не е.
Искам да остана сама вкъщи, да се напия и да си ходя по гащи. Много сложно.
Утре ще ми мине.
А, и едно момиче ме сваля.
Онзи ден мачках сини сливи.
И не е яко да си прясно лакирана и да ти се наложи спешно да почистиш някоя дреха в банята.
луната къде е?
мен ме кефи иначе, добре звучи.
харесвам мъже риби, а земен асцендент дава някаква стабилност и отдаденост, заземеност...
телец на асц. за мен поне е голямо предимство при по-"разхайтените" знаци, към каквито може да спадат и рибите, спроед зависи какво им е настроението/филма.
успех!![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Честит празник.
![]()
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Друскам се в рейса полусънена, пие ми се кафе (ех, трябваше да си направя в нас, ама пак закъснявах) с френски кроасан.. Ако съществуваше телепортация, щях да го правя това във Франция
По няква причина ужасно ме боли корема :/ Уж закусих добре, ама все тая.
Иначе ми е добре, днес станах по-рано от обикновено и определено така чувствам деня по-малко загубен и по-добре започнал.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Аз съм ги разбирал нещата, ама е трябвало да седна да чета :Д. Колко досадно.
До 3 часа с някви хора пихме бири в нас, а се събудих в 8 /15 минути преди алармата ми/ сам и бях много свеж :Д сега съм си в контрабандатаа и си гледам клипчета по анатомия ;Д
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
хахаасд ^ същото до 4 ;д постоянно идваха и си заминаваха някви хора,направо не знаех какво става
...само дето ся трябва да чистя
пп купих си мега добрия гриндер напрао разфасова всичко и е с мрежичка
Sonder: The realization that each passerby has a life as vivid and complex as your own.
Opia: The ambiguous intensity of Looking someone in the eye, which can feel simultaneously invasive and vulnerable.
Monachopsis: The subtle but persistent feeling of being out of place.
Énouement: The bittersweetness of having arrived in the future, seeing how things turn out, but not being able to tell your past self.
Vellichor: The strange wistfulness of used bookshops.
Rubatosis: The unsettling awareness of your own heartbeat.
Kenopsia: The eerie, forlorn atmosphere of a place that is usually bustling with people but is now abandoned and quiet.
Mauerbauertraurigkeit: The inexplicable urge to push people away, even close friends who you really like.
Jouska: A hypothetical conversation that you compulsively play out in your head.
Chrysalism: The amniotic tranquility of being indoors during a thunderstorm.
Vemödalen: The frustration of photographic something amazing when thousands of identical photos already exist.
Anecdoche: A conversation in which everyone is talking, but nobody is listening
Ellipsism: A sadness that you’ll never be able to know how history will turn out.
Kuebiko: A state of exhaustion inspired by acts of senseless violence.
Lachesism: The desire to be struck by disaster – to survive a plane crash, or to lose everything in a fire.
Exulansis: The tendency to give up trying to talk about an experience because people are unable to relate to it.
Adronitis: Frustration with how long it takes to get to know someone.
Rückkehrunruhe: The feeling of returning home after an immersive trip only to find it fading rapidly from your awareness.
Nodus Tollens: The realization that the plot of your life doesn’t make sense to you anymore.
Onism: The frustration of being stuck in just one body, that inhabits only one place at a time.
Liberosis: The desire to care less about things.
Altschmerz: Weariness with the same old issues that you’ve always had – the same boring flaws and anxieties that you’ve been gnawing on for years.
Occhiolism: The awareness of the smallness of your perspective.
-. 23 Emotions people feel, but can’t explain
Днес приключих по-рано и съм на седмото небе. Но само броя дните до 30-ти септември, имам нещо на ум и ако стане, ще.е мн хубаво.
http://9gag.com/gag/am8Gg12 pahaah a aa
Порив за живот...кефя се на всичко...фк на всички недораслеци дето ми тровеха живота...да ходят да си учат уроците,аз не съм им учител да се научат и да тогава да дойдат да си играем..
Разцепвам се ,всичко ми върви в материален план..работа ,кинти,здраве на близките ми имам си покрив над главата...благодарен съм за всичко което имам...а това което ми липсва ще си го взема от живота !
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Зле ми става от листовки вече,да минава утре и да се приключва.Странното е,че за пръв път не се стремя към максималното,което от друга страна ме притеснява малко.
И на море ми се ходи,и на планина,и не знам си още къде.. Като ги знам,колко са сериозни в този аспект никъде няма да отидем заедно,ама квото е,ще преживея до догодина,ако си дойда изобщо.