.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 5085

Тема: Ислям

Hybrid View

Супер фен Аватара на Meth
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    проблемът е, че вече ми стана ясно какво противоречие е това учение за "джиновете", което представи тук, твоята демонология никога не е могла да спаси нито един човек както трябва, но по-скоро би могла да отвори адови врати в живота на доста хора

а защо аз трябва да чета корана?!, защо ти не извадиш цитати от Библията, с които да докажеш, че в библейските писания също се говори за коранските "джинове" по същия начин както са представени в корана?!, още повече че на мен истинският Господ Бог не ми е дал да се занимавам с корана, защото официалните писания, които са библейските, са достатъчен проблем, който все още не е разрешен, поради това че по-големият процент от вярващите, които ги тълкуваха досега, ги изопачаваха главоломно, та не ни трябва втори такъв проблем, пък и истинският Господ Бог не иска харчи от людете, времето и средства Си за нещо, което не е посял

всеки може да ти чете книги появили се след библейските писания, и да се хвали с тях, защото досега имаше много такива, ако щеш дори и книгите на ошо (които са много по обемни като информация от корана) и още много други подобни, в които има доста обяснения за нещата, като всеки различен автор ги представя по различен начин, и въобще, досега не съм срещал религия, която да не разполага със свои собствени обяснения за всичко и солиден фонд от свои собствени писания, в които са представени всичките им знания, било то православието, католицизмът, протестантизмът, ислямът, юдаизмът, ваишнавизмът, сикхизмът, сант мат, крия йога, ошо, будизмът, или др. от този род - всяка от тези религии обикновено разполага със стотици/хиляди свои собствени книги писани от нейните първенци, но това не означава, че всяка от тях ти предлага съвършената истина на истинския Господ Бог без да те подвежда/лъже, обаче ти пак си се хванал за една единствена от тях, мислейки си, че само тя е толкова съвършена във всяко отношение, с което тя те е впечатлила, а в същото време всяка една от другите популярни религии е не по-малко съвършена, обаче ти си толкова обзет от твоята религия, че шансът ти да се ориентираш и насочиш към направлението на правилното упражняване на вярата в истинския Господ Бог до този момент бе много близко до нула, а едно е да следваш човешки предания/традиции, докато съвсем друго - да търсиш и следваш Онзи, Който наистина е истинският Господ Бог бидейки и оставайки Му верен докрай...
    Хем искаш да ти е ясно, хем не търсиш.
    Все пак, ще ми отговориш ли на въпросите ?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Meth Виж мнението
    Хем искаш да ти е ясно, хем не търсиш.
    Все пак, ще ми отговориш ли на въпросите ?
    не искам да знам онова, което истинският Бог не ми дава да зная, но и не отхвърлям Неговото Слово

кои са ти въпросите?!
    Последно редактирано от npp : 09-12-2015 на 13:34

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си