.
Отговор в тема
Страница 8 от 12 ПървиПърви ... 456789101112 ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 289
    Тез дето най-МНОГО си клатят краката най- много съжаляват в бъдеще

Супер фен
    не съм стигал до там да обмислям самоубийство, та ще приема съвета ти. Те хората са казали питай патило, та ти нали си най-жалкия човек, с който съм общувал - ще ти претегля изказването, определено.

Супер фен Аватара на corbV2
    Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    Ауриса пари не му трябват, не го мисли него, цял живот може да си клати краката.
    Това не е много подходящо да го казваш. Не се заяждам .

Продължавайте си дискусията.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от corbV2 Виж мнението
    Това не е много подходящо да го казваш. Не се заяждам .

Продължавайте си дискусията.
    Пак реши да наливаш акъл при положение че ти е повече от ясно, че просто си сипваме. Нито ще тръгна по този начин да се изказвам навънка, нито ще се занимавам дори да коментирам подобни теми.

Мерси, де ... смис. ба ли го ... и аз не се заяждам. Пийс.

хахаха, то за да не си клатиш краката е нужно да станеш, а това е голямото трудно за теб
    а и пари за храна ти трябват, все пак яденето е единствената причина да намираш смисъл в живота си
    Са и дебел станах ахаххаха окей.

По фатално е само да си го мислиш. Като не можеш да обориш някой с факти почваш да сипеш

Супер фен
    какво има да оборвам с факти ? То за да обориш нещо трябва да ти се предостави няк'ва теза.

Нямала България износ - ей го, че има - даже и линк ти дадох. 2 даже.
    Цъфнала и вързала била България - дадох ти инфо - 10 милиарда дълг 89'та, при това следствие от внос на ХРАНИ ако не бъркам. Щели сме тука от глад да измрем, пък той че не изнасяме чадъри и части за трактори затъжил (да, т'ва ни е била 'индустрията', велико !)

К'ви факти искаш ? Т'ва на лумпени като теб им е мантра. Смажеш му хипотезата с факти и той реве, че не му даваш факти. Явно за да те отчае и просто да се оттеглиш, 'щото е изгубена кауза. Мен ми е кеф после да ви сипя. Афтър-парти :Д

Мега фен
    Щели сме тука от глад да измрем
    Вероятно тоя глад е причина да си такъв олигофрен, сигурно майка ти е гладувала по време на бремеността и виждаме до какво е довело.

Само с лъжи си служи .За Иво Христов не можа една защита да назовеш. Факти са че хранихме прасетата с тикви. Имали сме огромни държавни животновъдни стопанства. Изнасяли сме с милиони повече, защото бяхме индустриална и космическа държава. Днес всичко по план се приватизира и разпродаде. И най - тъпия го разбра. Кого залъгваш. Имаш изгода. Ама изгодата ти ще пропадне скоро.

Мега фен
    Те педали плюскат само някви специални храни, той за това казва, че неговите хора са щели да мрат, сякаш на някой щеше да му пука за тях.

Има един Парцалев в цялата българска история, който заслужава да живее, а всички други не е трябвало да се раждат.

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    защото бяхме индустриална и космическа държава
    ауриса за това го е яд, искал е да е първия педал в Космоса, а сега няма как да стане
    Последно редактирано от ДОТА : 09-20-2015 на 17:42

Супер фен
    добре, де, хайде обясни тогава 10-те милиарда дълг. Стига ми разказва за прасетата и тиквите (а за т'ва съвсем друга причина си има, питай си родителите. Не само с тикви, а и с хляб са ги хранили. Ако някой от родата ти го е правил, най-вероятно е бил престъпник по тогавашните закони. Мързи ме повече да пиша)

На въпросния Христов на фантасмагориите какво искаш да коментирам ? Как се оборват подобни фантасмагории ?

Ми да оборя тезата, че извънземни гущери в човешки кожи управляват планетата не искаш ли ? А Илюминатите да оборя също ?

Обороих единственото, възможно за оборване - твърдението, че Източна и Западна Европа нямат общи интереси. Ето ти го в няколко точки :
    1. Западна Европа / а и САЩ / имат интереси в Източна Европа, която да служи за буфер между Русия и Германия и лост за натиск върху руснаците.
    2. Западна Европа има интерес от членството на страните от Източна Европа в ЕС, тъй като получава наготово специалисти, за чието образование не се налага да плаща. В замяна дава субсидии.
    3. Западна Европа получава огромен пазар. На този етап, ако Европейският съюз се превърне в Европейска федерация, ще е най-мощната икономическа сила в света. И да, 'елитите' на западна Европа отдавна бутат за европейска федерация, а тези, които пречат, са рубладжиите. И казвам най-мощната икономика и то ВЪПРЕКИ бедността на изток, която (поне в случая на Полша и Румъния) до 30-40 години ще е минало.

И да, има такива и на запад - Герхард Шрьодер, който в момента работи за руска държавна компания, е прекрасен пример. Продаде доверието на Полша и сега германците строят 2-ра тръба, с която да заобикалят източна Европа и да предоставят на руснаците опция да тероризират Полша и Украйна без да цакат Германия.

От това САЩ и Великобритания нямат полза и точно 'щото швабите са чифути англичаните може да излязат от ЕС. А въпросния господинчо ги хвалеше к'ви били съзидатели на демокрация в 19 и 20век (а 20век е Ваймарската република, която е известна с .... РАЗВРАТ. РАЗБИРАЙ ПРОСТИТУИРАЩИ ДЕЦА)

4. Полша непрекъснато настоява за Американски бази на нейна територия. ГЕРМАНЦИТЕ СЕ ОБЯВЯВАТ ПРОТИВ. Първо би трябвало да ти стане ясно, че източна европа (изключвам България) МАСОВО НЕНАВИЖДА РУСИЯ и второ - източна европа иска американско присъствие. Виж как реагираха Естонците на американските военни, които пристигнаха там.
    Второ - швабите серат върху Европа в момента, не САЩ. Швабите отвориха портите, Швабите канят тия араби, Швабските медии пищят 'расист' по адрес на всеки политик, който се обяви против миграцията.
    Ако ще виниш някого, нека са швабите, не Америка.

5. И понеже си толкова наивен, че да си мислиш, че САЩ се опитват да разтурят Европейския съюз, я ми кажи по чие настояване е сформиран той ? Подсказка - САЩ.

И я ми кажи, след като си на подобно мнение, защо им е на САЩ ТТИП договора ако не да имат достъп до този КОЛОСАЛЕН пазар, за който говоря ? К'ъв интерес биха могли изобщо да имат от това ЕС да се срине ?

Толкова глупости издрънка този, а гледай само за едно изречение колко се налага да пиша. А дори и 1 линк не съм ти извадил - т'ва ще изисква 5 пъти повече време да инвестирам.

Вярвай на квото щеш. Твоя работа. Ама тоя е лумпен и толкоз.

Мега фен
    Продаде доверието на Полша и сега германците строят 2-ра тръба, с която да заобикалят източна Европа и да предоставят на руснаците опция да тероризират Полша и Украйна без да цакат Германия.
    хахахах, поляците са по-големи мизерници и от циганите, а украинците ги следват плътно.
    Не терор, ако зависеше от мен щях директно да ги залича от лицето на Земята.

И я ми кажи, след като си на подобно мнение, защо им е на САЩ ТТИП договора ако не да имат достъп до този КОЛОСАЛЕН пазар, за който говоря ? К'ъв интерес биха могли изобщо да имат от това ЕС да се срине ?
    те корпорациите и картелите въобще не се интересуват дали ЕС ще го има, на тях им е достатъчно европейските педали да подпишат, а след това спокойно ще си пуснат лайната свободно на пазара ни и никой няма да може да ги спре, защото всичко ще се определя от техните закони.

Супер фен
    а лайната на руския пазар по-хубаво ли миришат ?

Изобщо не оспорвам, че се опитват да ни надцакат и да превърнат Европа в Америка - държава на беззаконие и корпоративно робство. Каквато е и Русия, впрочем.

Факт е обаче, че имат мизерен шанс това да се превърне в реалност единствено ако Европейският съюз съществува.

Ти хубаво си мислиш, че не им трябва, ама за да покриват корпорациите им пари в сметки в Швейцария и Лихтенщайн се налага да съществува ЕС - в противен случай данъчните регистрации ще се налага да са във всяка отделна държава и да плащат данъците си там. Нещо, което не е много оферта доколкото знам.
    Те и в момента източват пари по този начин.

хахахах, поляците са по-големи мизерници и от циганите, а украинците ги следват плътно.
    заради тия 'мизерници' изобщо съществува Европа днес вместо европейски халифат ама ае, се там. Сипвай им 'щото не харесват мамаша ти Раша.

Якото е, че и на българите взе да им идва акъла и дори мои познати, които се кефеха на Русия като по-малки в последно време им се подиграват кви са пропадняци.

Мега фен
    Ако аз намеря пазар, който да ми купува лайната и имам предвид лайна, а не някъв продукт с вкусови и външни белези на лайна, дали ще ми пука за данъци, че аз продавам лайна, даже приказката 'сливи за смет' почва да звучи като преебавка, защото някой може и да не иска сливи, но лайната са принудени да ги купуват, защото това са подписали - пример са Мариците

Якото е, че и на българите взе да им идва акъла и дори мои познати, които се кефеха на Русия като по-малки в последно време им се подиграват кви са пропадняци.
    Нормално е за твоите познати, те общо взето се въртят на там, на където им кажат, нали за това им плащат.
    Пред Русия има бъдеще, пред ЕС не виждам такова, а скоро ще стане ясно на всички.

добре, де, хайде обясни тогава 10-те милиарда дълг. Стига ми разказва за прасетата и тиквите (а за т'ва съвсем друга причина си има, питай си родителите. Не само с тикви, а и с хляб са ги хранили. Ако някой от родата ти го е правил, най-вероятно е бил престъпник по тогавашните закони. Мързи ме повече да пиша)

На въпросния Христов на фантасмагориите какво искаш да коментирам ? Как се оборват подобни фантасмагории ?

Ми да оборя тезата, че извънземни гущери в човешки кожи управляват планетата не искаш ли ? А Илюминатите да оборя също ?

Обороих единственото, възможно за оборване - твърдението, че Източна и Западна Европа нямат общи интереси. Ето ти го в няколко точки :
    1. Западна Европа / а и САЩ / имат интереси в Източна Европа, която да служи за буфер между Русия и Германия и лост за натиск върху руснаците.
    2. Западна Европа има интерес от членството на страните от Източна Европа в ЕС, тъй като получава наготово специалисти, за чието образование не се налага да плаща. В замяна дава субсидии.
    3. Западна Европа получава огромен пазар. На този етап, ако Европейският съюз се превърне в Европейска федерация, ще е най-мощната икономическа сила в света. И да, 'елитите' на западна Европа отдавна бутат за европейска федерация, а тези, които пречат, са рубладжиите. И казвам най-мощната икономика и то ВЪПРЕКИ бедността на изток, която (поне в случая на Полша и Румъния) до 30-40 години ще е минало.

И да, има такива и на запад - Герхард Шрьодер, който в момента работи за руска държавна компания, е прекрасен пример. Продаде доверието на Полша и сега германците строят 2-ра тръба, с която да заобикалят източна Европа и да предоставят на руснаците опция да тероризират Полша и Украйна без да цакат Германия.

От това САЩ и Великобритания нямат полза и точно 'щото швабите са чифути англичаните може да излязат от ЕС. А въпросния господинчо ги хвалеше к'ви били съзидатели на демокрация в 19 и 20век (а 20век е Ваймарската република, която е известна с .... РАЗВРАТ. РАЗБИРАЙ ПРОСТИТУИРАЩИ ДЕЦА)

4. Полша непрекъснато настоява за Американски бази на нейна територия. ГЕРМАНЦИТЕ СЕ ОБЯВЯВАТ ПРОТИВ. Първо би трябвало да ти стане ясно, че източна европа (изключвам България) МАСОВО НЕНАВИЖДА РУСИЯ и второ - източна европа иска американско присъствие. Виж как реагираха Естонците на американските военни, които пристигнаха там.
    Второ - швабите серат върху Европа в момента, не САЩ. Швабите отвориха портите, Швабите канят тия араби, Швабските медии пищят 'расист' по адрес на всеки политик, който се обяви против миграцията.
    Ако ще виниш някого, нека са швабите, не Америка.

5. И понеже си толкова наивен, че да си мислиш, че САЩ се опитват да разтурят Европейския съюз, я ми кажи по чие настояване е сформиран той ? Подсказка - САЩ.

Толкова глупости издрънка този, а гледай само за едно изречение колко се налага да пиша. А дори и 1 линк не съм ти извадил - т'ва ще изисква 5 пъти повече време да инвестирам.

Вярвай на квото щеш. Твоя работа. Ама тоя е лумпен и толкоз.
    Ти си царя на лумпените бе.

От пръв поглед се вижда, че не си наясно с нищо. Не си прочел една книга по политология, за това ти се виждат фантасмагории.
    Все едно да вземеш един индянец и да го вкараш в мола.

САЩ няма интерес ЕС да се срине, ами да е отслабнал, за да не му е конкурент и още по-добре - да бъде зависим от думата на САЩ. Каквото е и с източно европейските държави, манипулирани колонийки. Последната беше Украйна.

И после всичко като се срине, няма къде да бегаш и да се продаваш, щото няма да има нищо.

10 милиарда дълг, коя държава няма ве? То по твоята логика люксембург дето на глава от населението дължат по не знам си холко хиляди всеки - трябва да е много зле? Ми верно, зле е, щото цялата система е една изкуствена пумия, дето се срива.

Супер фен
    САЩ няма интерес ЕС да се срине, ами да е отслабнал, за да не му е конкурент и още по-добре - да бъде зависим от думата на САЩ.
    Ти явно си чел книги по политология обаче.
    Какво е общото между всяка лайняна дупка по тази планета ? Слабата политическа и икономическа система.

Имали САЩ интерес от слаб Европейски съюз, че да бил зависим от тях ... Те зат'ва баш те изградиха Европа от развалините на втората световна. План Маршал, а-у. Ти да не мислиш, че тия германци, французи и англичани сами си оправиха държавите ? Зат'ва и те натискаха за интеграция. Зат'ва и те натискаха за приемането на източноевропейските държави в ЕС. Зат'ва и те натискат за федерален съюз. Зат'ва и те настояват за търговско споразумение. Зат'ва и те наливат милиарди да ти пазят неблагодарния гъз от олигарсите на Путин. Или сигурно ти е яко да плащаш най-скъпия газ в Европа ?

Зат'ва и баш те спряха корумпираната тръба Южен поток - 'щото са много лоши, нали ? (сигурно те тригърнах тука, очаквам обяснение как сме щели да бъдем милиарди на плюс)
    Зат'ва и просто си тръгнаха като ги отсвирихме за шистовия газ вместо да дават конференции и да обясняват к'ва неблагодарна държава била България (т'ва направи Путин след Южен поток) и да плащат на медии да дестабилизират политическата обстановка в страната (това вероятно го правят, де, и с право)

Не знам к'ви колонийки те гонят, ама няма БЯЛА държава (вадя арабите от уравнението, те са си диваци), в която да са стъпили, и която да не е с процъфтяваща икономика - западна европа, япония, корея, малайзия, израел.

Люксембург вече сме го коментирали, кратка ти е паметта. Не ми се занимава.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    добре че бяха Германците да се оправи европата след втората световна война и да ни покажат какво е ценностна система

до преди това бяхме бедни враждуващи племена с които германците не излизаха на глава и това доведе до самоубийството на Хитлер понеже му писна и на него от Русия и нейните глупости

и да гадни са руснаците хванаха ни управниците и казаха ако не подпишеш договор за най-скъп газ в Европа ще ви се сърдим
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Пак доказваш, че нищо не ти е ясно. През студената война САЩ е давал всичко за Западна Европа, но днес не е така. Изградиха система, която и досега ги кара да бъдат зависими. Вкараха им имигранти от целия свят още преди много години, за да ги направят уязвими. Европа е вкарала цивилизация на много места по света, но сега както всяка велика империя, деградира с пълни сили. На кого му беше нужно да съсипват Либия и Сирия? На кого му беше нужно да правят преврата в Украйна. Целия Брюкселски парламент е изграден от хора като Барека. Боклуци, като нашите. Които не мислят за бъдещето си, защото са достатъчно наивни да си мислят, че парите ще валят винаги. Ето, че сега е началото на края. Иво Христов правилно го каза - същото съм го чел и в други книги. Края продължава години наред. А ние вече не сме държава - нямаме нито култура, нито ценоости, нито политика и икономика, нито общ дух и обединиение.

Та Европа сега сигурно си върви към упадак.

От южен поток и санкциите най-мноого ние загубихме.

Иначе Русия е велика държава, която отново ще спасява задници.
    В момента ЕС освен да съдейства в разрухата си, друго не прави.

Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    добре че бяха Германците да се оправи европата след втората световна война и да ни покажат какво е ценностна система

до преди това бяхме бедни враждуващи племена с които германците не излизаха на глава и това доведе до самоубийството на Хитлер понеже му писна и на него от Русия и нейните глупости

и да гадни са руснаците хванаха ни управниците и казаха ако не подпишеш договор за най-скъп газ в Европа ще ви се сърдим
    Преди 20 години Русия издържаше половин свят. И ауриса тогава сигурно й носил цветя.

Град
    системата дегоба
    ауриса спира корумпирани тръби

не го закачай
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Преди 20 години Русия издържаше половин свят. И ауриса тогава сигурно й носил цветя.
    Така ни издържаше, че 30 години вече не можем да се оправим :Д:Д:Д:Д:Д

Европа е вкарала цивилизация на много места по света
    Вика му се колониализъм. Много цивилизовани са Индия, Китай и Африканските бананови републики.

деградира с пълни сили
    При такива като тебе 'деградация' означава права за малцинствата и демокрация. К'во да ти кажа ... Все пак ще питам - к'во имаш предвид под 'деградира' по-конкретно ? 'Щото реално хората в Европа живеят по-добре, по-дълго и по-сигурно от всеки друг на тази планета.

На кого му беше нужно да съсипват Либия и Сирия?
    Либия и Сирия ги съсипаха либийците и сирийците. Виж Сърбия, която също беше посипана с американски бомби - не се избиват един-друг както виждаш.
    Пък и след на сирийците авантюрите по повод Израел, съвсем си заслужават случващото се.

На кого му беше нужно да правят преврата в Украйна.
    Преврат в Украйна няма. Ти си ненормален ако си мислиш, че излиза срещу снайперисти за пари. Украинския народ реши да изрита един корумпиран предател и да поеме по пътя на Полша.

Целия Брюкселски парламент е изграден от хора като Барека
    https://www.youtube.com/watch?v=P84tN0z4jqM - този явно не е.

Ето, че сега е началото на края.
    https://translate.google.com/transla...-text=&act=url

Германците скоро ще се усетят, че няма да им мине номера и ще са принудени да се съобразят с Полша и Англия. Ето, че вече се случва.

Сорка, ама никакъв край няма.

Някой ден, ако наистина тези мюсюлмански маймуни прекрачат границата, просто десните партии ще дойдат на власт и ще ги изритат до един.

Ето ти цитат от един германски канцлер;
    Helmut Schmidt: As regards Italy or Greece, there's no problem. One day the Italians and the Greeks will go home or they'll integrate into society in the course of time. That's what we've seen for decades. The problem isn't due to Italian, Greek or Spanish immigration. The problem is due to immigration from foreign cultures, for example cultures marked by Islam.

Interviewer: You said before that immigration from outside the European Union was problematical. What do you mean exactly?

Helmut Schmidt: I referred to the foreign cultures. There are no major differences between Italian civilisation and French or German civilisation. Turkish culture is very different, Algerian culture is very distinct too, Egyptian culture, the cultures of the eastern part of the Mediterranean are much more distant. For example Syrian culture, Egyptian culture. Free circulation within Europe isn't dangerous. What's dangerous is the mixing with foreign cultures, with the traditions of foreign cultures and civilisations.

...There are many common points in European cultural traditions. There are fewer commonalities with cultures marked by Islam or Confucianism, for example.

нямаме нито култура, нито ценоости, нито политика и икономика, нито общ дух и обединиение.
    Ти си този без култура, морал, пари и чувство за принадлежност. Махай се в Русия и ще ни решиш проблемите, 'щото проблемите ни произтичат от безполезни подметки като теб, не от САЩ или ЕС.

Мега фен
    Зат'ва и просто си тръгнаха като ги отсвирихме за шистовия газ вместо да дават конференции и да обясняват к'ва неблагодарна държава била България (т'ва направи Путин след Южен поток) и да плащат на медии да дестабилизират политическата обстановка в страната (това вероятно го правят, де, и с право)
    толкова си зле, че приравни шистовия газ с тръба, за това аз вече ще те сравнявам с магаре, еднакви по акъл сте

Супер фен
    ще ме извиняваш, забравих къв фен на руските тръби си.

Град
    системата дегоба
    ако США не бяха бутали Либия и Ирак сега нямаше да има такава криза щото щеше да има някой там дето да опъва ушите на ислямистите

Мега фен
    Тръбите може да са всякакви, шистовия газ е един и се добива по точно определен начин, който преебва всичко.
    На теб няма как да ти пука, нали ще се изнасяш при тия скандинавци, които искат да им позволят да чукат майките си.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    ако США не бяха бутали Либия и Ирак сега нямаше да има такава криза щото щеше да има някой там дето да опъва ушите на ислямистите
    США ? Ти български не знаеш ли или просто ми доказваш, че си с манталитет на родоостъпник. Дали сме им азбука и култура на тия северноазиатски маймуни, не им ползвай езика ако обичаш. Нито си готин, нито си умен - противно е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си