.
Отговор в тема
Страница 142 от 204 ПървиПърви ... 4292132138139140141142143144145146152192 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 526 до 3 550 от общо 5085

Тема: Ислям

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Meth Виж мнението
    Та Бог го избира...какво божествено има в това ?
    хихи, щом казваш.

Супер фен Аватара на Meth
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    а исляма ви лъже
    Обоснови се.
    Казва се, че е по образ Божи, защото човекът е най-разумното същество, след Бог.

И ако човекът е създадено по образ Божи(като конструкция на тялото, изгледът) то тогава във всички нас има нещо Божествено, а не само у пророците.
    Последно редактирано от Meth : 09-21-2015 на 15:10

хихи, щом казваш.
    Няма нищо Божествено в Мохаммед, само защото е избран от Бог.
    Самият избор на Бог е Божествен, по простата причина, че избора го прави Бог, не че е нещо друго...

Мега фен
    Значи казваш, че все едно аз отивам да гласувам, обаче няма нищо мое в моя избор, следователно това, което съм избрал не е моя избор.

По същата логика, това, което е избрал аллах за пророк не е неговия избор. Ами тогава не вярвайте в него, че е пророк.

Значи казваш, че все едно аз отивам да гласувам, обаче няма нищо мое в моя избор, следователно това, което съм избрал не е моя избор.

По същата логика, това, което е избрал аллах за пророк не е неговия избор. Ами тогава не вярвайте в него, че е пророк.
    :facepalm:
    Това е изборът на Бог, а не на Мохаммед. Единственото което прави избора на Бог Божествен е това, че изборът е Божи.
    По твоята логика всичко е Божествено, понеже всички ние (и материалното и духовното) сме създадени посредством избора на Бог.

Хмм, щом всичко създадено от Бог е божествено (както каза ти) то тогава, не трябва да газим тревата, защото е божествена, не трябва да отсичаме дърветата, защото са божествени, не трябва да стъпрваме по земята, защото е божесвена, не трябва да колим животни, защото и те са божествени, не трябва да дишаме и въздуха, защото е божесвена...
    А трябва да почитаме тревата, дърветата, калта, животните...защото са божествени...
    Олелелееее...

Мега фен
    Хмм, щом всичко създадено от Бог е божествено (както каза ти) то тогава, не трябва да газим тревата, защото е божествена, не трябва да отсичаме дърветата, защото са божествени, не трябва да стъпрваме по земята, защото е божесвена, не трябва да колим животни, защото и те са божествени, не трябва да дишаме и въздуха, защото е божесвена...
    А трябва да почитаме тревата, дърветата, калта, животните...защото са божествени...
    Олелелееее...
    Ми не, просто трябва да ги ползваме по предназначение за каквото са ни дадени от Бог, защото Бог е вложил в тях такъв замисъл.

Ние почитаме Божия замисъл в тях.

А щом във великия пророк няма нищо божествено, ми няма да го почитаме.
    Последно редактирано от defender : 09-21-2015 на 15:39

Ми не, просто трябва да ги ползваме по предназначение за каквото са ни дадени от Бог, защото Бог е вложил в тях такъв замисъл.

Ние почитаме Божия замисъл в тях.

Кажи ми, какво разбираш ти от думата ''божествен''.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Ислямът е религия на мира, братството и любовта...нищо чудно че съм романтик.
    Това са пълни глупости! Ти не си романтик, а лъжец и лицемер!
    Шериатът е основа на правораздаването във всички Ислямски Държави (Islamic States) - Афганистан, Саудитска Арабия, Иран, Мавритания, ИДИЛ и още няколко други, в които ислямът е поставен по важност преди всичко останало! Те са жив и нагледен пример какво се случва, когато една цяла държава започне да се върти по приумиците на една дивашка и човеконенавистна религия!
    Това са ФАКТИ!

Ще отречеш ли тези факти?!

Не ти ли стига това, че е създаден от Бог, пратен от Бог и следва пътя на Бог?

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Това са пълни глупости! Ти не си романтик, а лъжец и лицемер!
    Шериатът е основа на правораздаването във всички Ислямски Държави (Islamic States) - Афганистан, Саудитска Арабия, Иран, Мавритания, ИДИЛ и още няколко други, в които ислямът е поставен по важност преди всичко останало! Те са жив и нагледен пример какво се случва, когато една цяла държава започне да се върти по приумиците на една дивашка и човеконенавистна религия!
    Това са ФАКТИ!

Ще отречеш ли тези факти?!
    Да, отричам ги.
    Я кажи къде в Корана пише, че музиката е забранена.
    Кажи къде в Корана пише, че снимките са забранени.
    Кажи къде в Корана пише, че жените не могат да излизат сами на улицата (в Корана е препоръчано да не стоят много навън, а да се занимават с домакинската работа).
    За ИДИЛ да не говорим...те не са мюсюлмани, само такива изглеждат.

На теб ти казват ''Шериатът раздава права според Корана '' и ти вярваш...иди и се пообразовай малко за това какво пише в Корана и после иди да го сравяваш с ''Шериата'. '
    Последно редактирано от Meth : 09-21-2015 на 16:27

Мега фен
    На теб ти казват ''Шериатът раздава права според Корана '' и ти вярваш...иди и се пообразовай малко за това какво пише в Корана и после иди да го сравяваш с ''Шериата'. '
    Значи това са мюсюлманите Метх и Мохамед, всички други мюсюлмански народ са заблудени.
    Няма мюсюлмански държави, тава са някакви концлагери.

Метх, то излиза, че мюсюлманите са много малко, а ти се гордееше колко сте били много. Противоречиш си.
    Последно редактирано от defender : 09-21-2015 на 16:42

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    какъв окултизъм на фона на милиарди страдащи души?!, не само че никога не е помагал, но единствено е влошавал положението на човеците, дори и когато ужким е помагал, това е било за сметка на много по-голямо влошаване, хиляди човеци са били излекувани чрез окултизъм, хиляди са жънели успехи чрез съвети от окултизма, дори и в Библията е представен пример за това как хора са се лекували като се допитвали до друг бог, например акаронският бог "ваал-зевув", който е познат също и като "велзевул", обаче това изцеление всъщност не идва 100% от царството на сатана, защото реално то е причинителят на болестта, който може да спре да я причинява, а ако спре да я причинява, тогава ще дойде неминуемо изцеление, защото няма нищо друго между царството на Бог и царството на сатана, което би могло да попречи на оздравяването идващо от Бога, така че царството на сатана само по себе си не може да лекува, но би могло да оттегли болестта, а в такъв случай изцелението би било неминуемо, защото царството на Бог винаги функционира за да дава превъзходно здраве на човеците, така че сатанинското царство просто е могло да използва трик, сиреч причинителят на болестта просто е преставал да я причинява и така е идвало изцеление, така и царят охозия могъл да оздравее, но Илия попречил на това като възпрепятствувал пратените от царя да отидат да се допитат до акаронския бог "ваал-зевув", защото имали израилевия(истинския) Господ Бог, но предпочитали да се допитват до други богове, обаче (разпространението на) почитта към/поклонението пред/следването на такъв бог може да вплете човеците в пагубни последствия за тях, които да траят дълго, при това вечност след вечност, а особено вредно е такъв бог да измества Истинския, иначе другите богове(демоните) също могат да бъдат доста мъдри, и човеците, които ги следват/слушат - да жънат големи успехи за определено време, но после ще има съд...
    А какво означава това?

Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    дори и да съм следвал/упражнявал/практикувал сатанински неща преди много години, това не означава, че още продължавам да го правя

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Да, отричам ги.
    Току що призна че си лъжец и лицемер!
    Я кажи къде в Корана пише, че музиката е забранена.
    Кажи къде в Корана пише, че снимките са забранени.
    Кажи къде в Корана пише, че жените не могат да излизат сами на улицата (в Корана е препоръчано да не стоят много навън, а да се занимават с домакинската работа).
    Корана малко ме интересува, аз не гледам теориите а фактите! Ти си тоя, за който корана е мерило за всичко! Ти отричаш това което се случва в ислямските държави! Ако не го отричаш, би ли го обяснил ако можеш?!
    За ИДИЛ да не говорим...те не са мюсюлмани, само такива изглеждат.
    Хитлер и Сталин също не са масови убийци и военнопрестъпници - те само такива изглеждат!
    Не искаш да говорим за ИДИЛ, защото така ти изнася, защото там пропагандата ти се срива с гръм и трясък!
    Добре, като не искаш да говорим за ИДИЛ, хайде да говорим за Саудитска Арабия! Не ти стиска!
    "Това което се случва в Афганистан, Сирия, Иран, Саудитска Арабия и т.н. не е вярно!" - Това ли се опитваш да ми кажеш?! А?

Мега фен
    Не ти ли стига това, че е създаден от Бог, пратен от Бог и следва пътя на Бог?
    “Задълженията на рабите спрямо Аллах да му служат и да не Му съдружават никого, а задължение на Аллах е да не наказва, който не Му е съдружил нищо.”

не съдружавай нищо на пророка с аллах.

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Току що призна че си лъжец и лицемер!
    Корана малко ме интересува, аз не гледам теориите а фактите! Ти си тоя, за който корана е мерило за всичко! Ти отричаш това което се случва в ислямските държави! Ако не го отричаш, би ли го обяснил ако можеш?!

Хитлер и Сталин също не са масови убийци и военнопрестъпници - те само такива изглеждат!
    Не искаш да говорим за ИДИЛ, защото така ти изнася, защото там пропагандата ти се срива с гръм и трясък!
    Добре, като не искаш да говорим за ИДИЛ, хайде да говорим за Саудитска Арабия! Не ти стиска!
    "Това което се случва в Афганистан, Сирия, Иран, Саудитска Арабия и т.н. не е вярно!" - Това ли се опитваш да ми кажеш?! А?
    Искам да кажа, че Шериата не го изпълняват както трябва.
    Коранът е начин на живот, а не политика.
    За ИДИЛ мога да ти говоря до сутринта, само искай. Само да кажа, че ИДИЛ е жалък проект на враговете на Исляма.
    Вярно е. Не го правят както трябва, според мен.

П.П.: Абе ти тъп ли си или на мен така ми се струва ?
    Почни да четеш темата от началото.
    Последно редактирано от Meth : 09-21-2015 на 17:41

Значи това са мюсюлманите Метх и Мохамед, всички други мюсюлмански народ са заблудени.
    Няма мюсюлмански държави, тава са някакви концлагери.

Метх, то излиза, че мюсюлманите са много малко, а ти се гордееше колко сте били много. Противоречиш си.
    Иди и ти се образовай за Шериата.
    За глупостите които издават всеки ден...като например това, че можеш да си изядеш жената...
    Това Ислям ли е ? НЕ !

“Задълженията на рабите спрямо Аллах да му служат и да не Му съдружават никого, а задължение на Аллах е да не наказва, който не Му е съдружил нищо.”

не съдружавай нищо на пророка с аллах.
    В този айет се казва да не равнопоставяме Аллах с нищо, защото Той е неповторим и недостижим.
    И какво ?

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    П.П.: Абе ти тъп ли си или на мен така ми се струва ?
    Почни да четеш темата от началото.
    Иди и ти се образовай за Шериата.
    А така, Meth, скарай им се малко. Те взеха да злоупотребяват вече с търпението ти.

Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    А така, Meth, скарай им се малко. Те взеха да злоупотребяват вече с търпението ти.
    Още малко и щяха да ме накарат да се напсуя здравата...

П.П.: Тъкмо разправях на мама какви тъпи хора има...
    трябва да изляза някъде да си излея тоя стрес...
    Последно редактирано от Meth : 09-21-2015 на 21:20

Мега фен
    Тъкмо разправях на мама какви тъпи хора има...
    И майка ти какво вика?

трябва да изляза някъде да си излея тоя стрес...
    Как си го изливаш. Лек крос ли?

Или ходиш до джамията ходжата да ти попее приятно по мегафона с леко пръщене, благозвучно е.
    Последно редактирано от defender : 09-21-2015 на 21:24

Мега фен
    Още малко и щяха да ме накарат да се напсуя здравата...
    Метх, можеш ли да псуваш на арабски?

И майка ти какво вика?

Как си го изливаш. Лек крос ли?

Или ходиш до джамията ходжата да ти попее приятно по мегафона с леко пръщене, благозвучно е.
    Вика, че няма как да ги променя...

Излизам с приятели.
    Почнал си да слушаш четене на Коран, а ? Браво.

Метх, можеш ли да псуваш на арабски?
    Все още не.

Мега фен
    С какви приятели ще излизаш в полунощ. Съмнителна работа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си