- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво се иска от едно момче в днешно време
Не е правилно да обобщавате какви са всички момичета, какви са всички момчета. Хора сме, различни сме, всеки търси това, което му харесва. Да, има малки пикли, които искат богат батко, който да се държи с тях като с боклук и те са склонни да тичат по него. Има и такива, които търсят свестни момчета. Защо въпросната мацка, за която автора споделя, е харесала онзи тип, ние можем да гадаем само. Когато си на 16 трудно знаеш какво искаш. Въпросът е като порастваш да си променяш критериите и да се развиваш.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Еми, ето ти го проблемът. Вкопчил си се в нея прекалено рано. Има и други. Не си мисли, че познаваш всички в твоя град просто, щото си чувал много за тях от разни клюкари и злобари в повечето случаи. Пък и България не е чак толкова голяма, че да е проблем да сте от различни градове.
Лесен отговор... Защото са момичета, а не жени. Защото масата е боклук. Защото ти си малък и влюбен безнадеждно.
Marksman, ами какво да ти отговоря, може и да се наложи да свикнеш. Животът е доста несправедлив понякога, а любовта е част от живота.
После, в любовта няма логика, поне доколкото ми е известно на мен, независимо, че е пълно с хора, които се опитват да измислят някаква "формула", да патентоват "тайните на противоположния пол", да продават лекарства.. Дори и ние в момента това правим, опитваме се да разшифроваме нещо, което понякога просто се случва, а друг път изобщо не се.
В тези любовните работи рядко има някаква логика, по-скоро опира до чувства, нагласа, интуиция.
За съжаление повечето момчета нямате нищо от изброените и това повече вреди, отколкото помага.
Въпреки че не е далеч от истината, че "жената не е като човека", с най-добри чувства и леко засмяна го пиша. Но логика с нас не помага.
Deadlock написа че страшното, провокиращото, арогантното (перифразирам, не цитирам!) е по-секси от сигурността, от топлото отношение. Факт, но може би за човек, който не се уважава. Без да визирам Deadlock, наистина говоря по принцип, а и защото се познах в написаното. --> Да, имала съм такава връзка и до ден днешен си ближа раните по това преживяване, абсолютно не си струваше.
Боря се да спра да харесвам "хищници", защото много рядко са добри хора и/или си заслужават цялата инвестиция, след като не дават нищо от себе си (или почти нищо).
Не мисля много да се спирам на тази тема, тъй като не знам доколко съм представителна за жените като цяло. Не мога да проектирам собствените си лайна върху цялото женско съсловие. Да, аз си имам някакви мои daddy issues, проблеми със самочувствието, травматично минало, бла-бла-бла, и това много се отразява на връзките ми и това към какви хора обикновено се привличам и как приемам да ме третират, че дори и ми харесва. Все тая.
Но да, факт е и като цяло, наблюдавам го. Да си лош, да си "атрактивен", популярен, и да не те интересува много-много е печеливша формула, за да те харесват - поне на първо четене.
И все пак, който иска връзка, няма да се задоволи само с "на първо четене", ще иска и второ. Имай го предвид.
В заключение ще кажа, че НЕ ТРЯБВА да се насилваш да си "алфа", ако не ти идва отвътре, не играй циркове, не се прави на интересен, винаги личи.
Просто бъди максимално себе си, повярвай ми - правилните хора ще го оценят.
Обичай се, развивай се. Вярвай в себе си, развивай способностите си, развивай самочувствието си - това е по-добър магнит от това да се правиш на нещо, което не си.
И нещо оптимистично от моя живот (откровенича, както винаги!) - имала съм връзка с ДОБРО момче. Най-доброто момче, което съм имала. С изключително нежно и изцеляващо отношение. Може би просто бях готова да бъда обичана и исках нормална връзка.
И всичко започна, защото и двамата бяхме себе си. Историята беше леко онлайн, с което не се гордея, но прерасна и "офлайн" и беше нещо наистина красиво. Говорихме за какво ли не, имахме толкова общи неща. Бяхме много, много искрени и естествени, все едно се бяхме познавали от цяла вечност. Просто ми беше близко на душата, "лепна" ми, и аз "лепнах" на неговата и избрахме да сме заедно, без игрите, без садизъм и мазохизъм, господар и слуга.
Когато се видяхме наживо, в началото ми се стори непривлекателен и нищо общо на снимка, но много бързо нещо ме плени.. Как да ти кажа, нали за това написах, че нещата опират до чувства, интуиция. Понякога просто се случват.
За мен тази история е доказателство, че абсолютно нищо няма значение, когато душите са близки, и че много от повърхностните белези (външен вид, игрички, популярност), губят значение, ако нещо е "писано" да стане. Когато двама души са истински. Но не само. Все пак няма формула, да не забравяме, има и щипка магия в цялото нещо.
Просто бъди себе си, развивай се, вярвай си, но и знай ограниченията си,
и
Не се отчайвай![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Можеш да си позволиш "да бъдеш себе си", само ако си готин - тогава няма нужда да влизаш в роли и филми, защото всичко си работи и без това. Ако си смотан "да бъдеш себе си" никога не помага, оставаш си в капана и умираш сам и девствен!
И кои са тия "правилни хора дето ще го оценят"? Глупости! Може би приятелите ти, с които се познавате от деца го "оценяват" щом все още продължават да са ти приятели. Но да "забиеш гадже" по тоя начин - никога!
Защо трябва да се преструва, като може да се промени?
Много ми харесва,че има някой който ми влиза в положение и ми дава съвети мерси.От всеки ще грабна по-нещо и почвам с граденето на новия аз.И пак виждам че има хора които ме мислят за "смотан"
![]()
Нищо де и аз бих помислил точно същото ако чета момче да пише подобни "нежни" неща
Това сега няма значение ама само за протокола НЕ СЪМ от задръстените или геиовете както каза "хейтъра". Сигурен съм,че "хейтъра" ще остане впечатлен ако се запознаем лично :* :* Сладурче :* ще те схрускам :* .. Нали си падаш по педали,тук съм сладур :*
По темата: таа говорехме за лошите момчета."Лошо" момче според мен е нещо относително и много зависи сред какви хора са.Защото вярвам,че колкото и да е "лош" дадения лошко сред компания от други момчета с по 20 см по високи и 40 килограма разлика ще му омекнат малко коленете.Също така смятам, че "лошото" момче ако остане на саме с момичето на тихо и спокойно място където няма пред кой да се доказва ще е слънчице.Подобен е и моя проблем.На държание,външен вид,акъл или каквото и да било друго не може да ме надвие това освен във физическата сила и агресията му и пред него и аз омеквам и мацката като надуши,че надделява над мен и автоматично го смята за по-добър във всичко.Което сега всъщност ми е стимул за спортуване и качване на маса така,че може и да извлека някакъв плюс от цялата ситуация ако съм постоянен.
Какво се иска ? Ами отговора и жените сами не го знаят..но това, което момичетата тук не казват е простата истина, че и те са като останалите..всички четат лицемерен морал,но в действителна ситуация правят обратното на това което казват.
Може и да си най-доброто, свястно и готино момче..но ако нямаш мега як външен вид и да я възбуждаш физически даже и ''здрасти'' повечето пъти няма да имаш възможност да кажеш.Разбери следното всяка жена има образ който чака да се появи в живота и..тва за чувствта са пълни алабалистики...тва е само предтекста да те разкара..много ясно ,че и харесва как се държиш с нея..просто тя не го иска от теб а от образа който и е в главата..ти да не мислиш ,че има чувства към него просто към него би трябвало да ги има...истнските неща са на 1000 човека 1 двойка..останалото е само привличане.
Жените обичат да се доказват...виждат лошото момче и си казват "Я мисия невъзможна..за всяка друга ,но не и за мен,ся ще му покажа,че аз съм специална и ще го накарам да се влюби в мен'' Искат да го променят да си покажат,че са толкова добри,че могат да го накарат заради тях самите той да се промени и те да са единствените които са успяли да го постигнат..тогава самата жена се чувства специална в собствените си очи.Но резултат няма същноста на човек не се променя..а тя страда...но мисията още не е изпълнена и ''чувстата и '' са още по силни.Трагедията е в това,че боклука разбира ,че тя е била най-хубавото нещо в живота му..но нея вече я няма...но дори да са заедно те няма да са щастливи ,защото от самото начало всичко е било обречено ,всичко е било само Целта е да постигнеш другия,защото в реална връзка те нямат нищо общо.Това важи и в обратният вариант..понякога и момчетата искат да променят момиче.
Жена дето ме харесва супер много и има чувства към мен в прав текст още в началото ми е казвала...''ще влезна в сърцето ти и като го завладея ще си тръгна оставяйки следи в теб..защото искам аз да обичам,а не мен да ме обичат..искам да усещам болката от любовта като не ми отговарят на чувствата, а не да бъда обичана.Искам да те постигна и като го направя вече няма да има за какво да се боря..и ще ми е скучно''..е тя беше много готин човек..но от готини най-много се страда...затова винаги казвам на приятелите си : намери момиче което знае,че иска теб заради самият теб..а не да си докаже, че може да те постигне и да се покаже колко е велика в собствените си очи..
Да обичаш добър човек е много трудно..защото трябва да му отговориш с това което ти дава той..да се разкриеш, да си истински..повечето хора ги е страх до смърт от това...разкриеш ли се на някой..все едно му се даваш..трябва да сте равни..Но защо,като е по лесно да не правиш нищо и другият да се бори за теб..да ти дава ,а ти дори пръста си да не мърдаш...Дадеш ли се на някой означава пълно отдаване..край на свалките с други..край на свободата(ма тва е друга тема)макар истинската свобода да е само в любовта...
Моят съвет е научи се да се пазиш се..ако не ти се играе играта стани по умен от играчите и виждай през тях и ги разкарвай преди да се привържеш и страдаш много..
Момичетата едва над 25 почват да търсят истински човек, който да е стойностен, когато достатъчно нещастници са ги размазвали на земята и са се наиграли..98 процета от по малките още са в играта за жалост..дори повечето от тях да го отричат..
Дръж всичко на повърхноста на кожата си,дори да го чувстваш..никога не го допускай до сърцето....или поне никога другият да не го разбира...
Само така ще се съхраниш в тоя извратен свят.Успех !!!
Последно редактирано от GuardianAngel : 09-30-2015 на 14:36
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Много ясно, че ако се възприемаш за смотан, и другите ще те възприемат така, Грозния.
Ако ти се мразиш и не се уважаваш как очакваш някой да види нещо добро в теб?
+ Това призива да бъдеш себе си не значи да не се развиваш изобщо. Променяй се към добро, но не играй театри, винаги си личи.
Въпреки че, що не, убедете се сами. От опит глава не боли, уж. Правете се на "готини" и на нещо, което не сте, и ще видим докъде ще я докарате.
В крайна сметка човек трябва да се примири с ограниченията си, не всеки може да е "готин" и популярен, и вместо това по-добре да си насочи усилията в по-конструктивна посока като това да бъде добър в това, което прави, да се обича, уважава, развива и т.н.
А има и още нещо - това че сте "добри" момчета, не ви прави непременно качествени, особено съдейки по коментара за получаването на "ебане". Не знам в коя тема беше, май беше в темата за "алфа" мъжете, но някой се изказа, че като си добър и не "получаваш" (забележи - получаваш) "ебане". Това че си мил и добър, не значи че някой е длъжен да спи с теб и че имаш автоматичен pass да бъдеш с някоя жена.
paradosu го каза доста добре в някоя от темите.
Това че някой е "добър" (каквото и да значи това), не значи че си заслужава харесването. Особено ако е скучен човек, комплексиран, мрънкалник, или мисли че нещо му се полага, само защото не се държи като тъпанар.
Сещам се за примери от живота си, в които момчета са били с нормално държание и са имали успех в любовта, но много по-лесно е да мислиш в кутийки и ограничения, или да се опитваш да категоризираш нещата - алфа, бета, това са глупости.
Животът не се помества в такива кутийки, колкото и на някои хора да им се иска.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Какво печеля ли? Ха познай?
И един секс ще ми е достатъчна награда! Ако ще да лъсне - пука ми, щом дотам съм стигнал
! Пък кой знае - след секс и в двете страни настъпват емоционални промени - може и да излезе връзка
.
Хората не се променят, особено след определена възраст.
Супер, чудесно. Гледаш да прелъжеш някоя да ти пусне, щото си достатъчно некадърен да не можеш да да си хванеш гадже или поне самочувствието ти е много ниско. В следващия момент пък не искаш да се променяш. В такъв случай не знам защо пишеш изобщо тук, какъв е смисълът на дискусията въобще.
Всички момчета са така, дори гаджето ти сигурно така те е "прилъгал", без дори да го осъзнаваш. Просто ти е харесало и си му "пристанала"!
Точно такъв съм, признавам, тука нямам какво да крия, въпреки че всичко това се опитвам да го прикривам в реалния живот, за съжаление неуспешно, след като съм още девствен. Самочувствието не помага, ако няма стабилно покритие в пари или външност. Самочувствие без покритие, си е един вид "прилъгване" и играене на роля - не е ли така?
Хората не се променят, особено след определена възраст, могат само да се научат да играят една или друга роля за различен период от време и с различен успех.
Това бях аз.
Работата е там, че не става въпрос и само за ебането, трябваше да конкретизирам, че става въпрос за продължаване на връзка. А не съм казал за получаване точно.
Разбира се, казвам го от опит, не го вадя ей така напразно.
Първата ми приятелка, която имах едва тази година, бях мил с нея, не съм се правил, бях себе си, бях просто аз. Тя се качи на главата ми, и то тя сама каза, че не се държи добре с хората, защото се качват на главата и, което тя самата направи. Да не казвам какви подигравки бяха и бъзици по телефона от нейната уста и на приятелите и, които и прощавах.
Половин година по-късно сиреч сега, не бих позволил повече такива неща.
Последно редактирано от fitstylexx : 10-02-2015 на 00:03
Не бих казала, че ме е "прелъгал", щото това "прелъгване" трета година трае. Връзката ми е много далече от отношения тип "само секс".
Според теб, само парите и външността ли са важни и определящи, за да имаш самочувствие? Това звучи ужасно. В тийн годините пари взимаш от майка си и баща си. Следователно имаш толкова пари, колкото те решат. Ако не си от заможно семейство, трябва да си нещастен цял живот и да се подценяваш ли? Разбира се, че външността е важна, но само тя ли?
Ако успееш да си оправиш отношението към себе си, да спреш да се имаш за смотан, придобиеш повече смелост и приемеш себе си, ще бъде добре за теб. Ще имаш повече успехи с жените. Това, че си решил, че след 16 годишна възраст (примерно, представям си, че си на толкова) човек не се променя, е само в твой минус.
Както казах по-рано, връзката ви може да е започнала като "само секс" от страна на гаджето ти и да е прерастнала в нещо повече и за двама ви по-късно. Моето твърдение не противоречи на твоето - само го допълва.
За да може едно момче да забие нещо, парите и външността формират 95% от самочувствието и привлекателността му за жените! Останалите 5% са за това което вие жените намирате в някого за привлекателно, но дори вие самите сте неспособни да формулирате и опишете! "Има нещо там си", "излъчване", "характер" и т.н. и т.н
.
Истината обикновено така звучи!
Бедните хора обикновено са по-нещастни от богатите, ако още не си се сетила. Самочувствието на хората се определя от успехите, които носят удоволствие и на които същевременно другите хора завиждат и се възхищават! Това формира самочувствието - нищо друго! Останалото е фалшиво самочувствие без покритие.
Е че как - ами парите?!
Не е важно какъв мислиш, че си или действително си - важно е какво другите мислят че си! За съжаление, не съм вече на 16, а на 26
. Мислиш ли, че за толкова години не съм опитвал да се променя?! Осъзнах, че за да бъда привлекателен, външността, кинтите и арогантността породена от тях са най-важни - всичко друго е маловажно. Видях и как всички искат някой дето е поне 180 см и с мускули. Как мога да стана 180 см или повече?! За толкова време не съм станал нито по-красив, нито много по-богат
.
Последно редактирано от Грозния : 10-02-2015 на 23:34
Жалко, че на 26 си толкова объркан. Много е кофти, че млад човек може само да се оплаква, без да прави нищо. Напомняш ми за едно бивше гадже, което постоянно говореше колко е неоправдан от живота, защото е беден и е дете на разведени родители. Не правеше нищо по въпроса да се развива, да работи, да направи нещо за себе си.
Не всички сме родени в семейства на заможни родители, всеки има недостатъци във външния вид, в характера, но идва един момент, в който е хубаво да осъзнаеш, че каквото са ти дали вашите, дали са ти. Толкова са могли/искали и точка. След това сам решаваш какво да правиш с живота си и дали да започнеш да се оплакваш, че си грозен и беден или да си размърдаш малко задника и да направиш нещо за себе си.
Погрешно ти е възприятието за жените. Не знаеш какво харесват. Всъщност, това никой не го знае. Лесно е да се обобщи, че всички си падат по нацепени батки и дебел портфейл, но е много далече от истината. Ти се запознай с повече момичета, поговори си с тях, поинтересувай се какво искат от живота, за какво мечтаят. Комуникирай повече с жени и не ги анатемосвай, не ги класифицирай, а просто се опитвай да ги опознаеш.
Работя, имам собствени доходи, но са крайно недостатъчни да компенсират грозното ми лице и ниския ръст! Още по малко са достатъчни да си оправя външния вид!
Аз много добре знам какво харесват жените - виждал съм много пъти и на много места - чак толкова тъп не съм, още повече не съм сляп и глух!
Как реши, че е далече от истината?! Точно това е най-близо до истината, като се има предвид какво виждам и чувам! Знам че ще кажеш - "Аз например не съм такава!" - добре, няма да коментирам каква си, защото не те познавам достатъчно (може и наистина да не си такава, нямам лични наблюдения)! Или пък "Не всички момичета са такива!" - ами да, може би не всички са, но поне 95% търсят точно "нацепения батка с дебелия портфейл" или "застарелия чичко с още по-дебелия портфейл"
! Всичко останало е маловажно!
Говорил съм с много и най-различни жени. На някои съм предлагал да излезем заедно (на кафе и т.н.) - никоя не иска дори да излезе с мен - защо ли?! Защото съм нисък, грозен с малко пари и се държа възпитано!
Явно си имаш едно мнение, което си си утвърдил и не искаш и да чуеш друго. Едно си баба знае, това си бае. Кофти, че си млад, а разсъждаваш по тоя начин. Момичета, които си струват има, така както има такива момчета. Ако те чуе преподавателя ми по Методи за изследване на масовата комуникация как обобщаваш, че 95% от жените са не знам си какви, ще припадне. Наивно е да даваш такива обобщения. Жените имат нужда от внимание и грижа. Красотата е важна, но е относително понятие. Сигурно и ти имаш някакъв женски идеал за красота, харесват ти конкретни жени, други ти се струват ужасни. Ами и при нас е така, въпросът е, че красотата не е някакво универсално понятие, тя е различен идеал за всеки.
Докато седиш и се оплакваш, че си нисък и не изкарваш пари, няма да си хванеш гадже. Не обяснявай на една жена колко пари са нужни, за да се поддържаш, защото повярвай, на нас ни трябват повече средства. Просто се оправдаваш. Като изкарваш малко пари, помисли какво можеш да направиш, за да изкарваш повече. Допълнителна квалификация, нова работа или още една работа. Варианти все някакви има, особено ако живееш в по-голям град. И знаеш ли в какво съм сигурна? Че повечето жени мразят мъж, който се оплаква. Много е отблъскващо. Много повече от нисък ръст, например.