- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво се иска от едно момче в днешно време
Всички момчета са така, дори гаджето ти сигурно така те е "прилъгал", без дори да го осъзнаваш. Просто ти е харесало и си му "пристанала"!
Точно такъв съм, признавам, тука нямам какво да крия, въпреки че всичко това се опитвам да го прикривам в реалния живот, за съжаление неуспешно, след като съм още девствен. Самочувствието не помага, ако няма стабилно покритие в пари или външност. Самочувствие без покритие, си е един вид "прилъгване" и играене на роля - не е ли така?
Хората не се променят, особено след определена възраст, могат само да се научат да играят една или друга роля за различен период от време и с различен успех.
Не бих казала, че ме е "прелъгал", щото това "прелъгване" трета година трае. Връзката ми е много далече от отношения тип "само секс".
Според теб, само парите и външността ли са важни и определящи, за да имаш самочувствие? Това звучи ужасно. В тийн годините пари взимаш от майка си и баща си. Следователно имаш толкова пари, колкото те решат. Ако не си от заможно семейство, трябва да си нещастен цял живот и да се подценяваш ли? Разбира се, че външността е важна, но само тя ли?
Ако успееш да си оправиш отношението към себе си, да спреш да се имаш за смотан, придобиеш повече смелост и приемеш себе си, ще бъде добре за теб. Ще имаш повече успехи с жените. Това, че си решил, че след 16 годишна възраст (примерно, представям си, че си на толкова) човек не се променя, е само в твой минус.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Както казах по-рано, връзката ви може да е започнала като "само секс" от страна на гаджето ти и да е прерастнала в нещо повече и за двама ви по-късно. Моето твърдение не противоречи на твоето - само го допълва.
За да може едно момче да забие нещо, парите и външността формират 95% от самочувствието и привлекателността му за жените! Останалите 5% са за това което вие жените намирате в някого за привлекателно, но дори вие самите сте неспособни да формулирате и опишете! "Има нещо там си", "излъчване", "характер" и т.н. и т.н
.
Истината обикновено така звучи!
Бедните хора обикновено са по-нещастни от богатите, ако още не си се сетила. Самочувствието на хората се определя от успехите, които носят удоволствие и на които същевременно другите хора завиждат и се възхищават! Това формира самочувствието - нищо друго! Останалото е фалшиво самочувствие без покритие.
Е че как - ами парите?!
Не е важно какъв мислиш, че си или действително си - важно е какво другите мислят че си! За съжаление, не съм вече на 16, а на 26
. Мислиш ли, че за толкова години не съм опитвал да се променя?! Осъзнах, че за да бъда привлекателен, външността, кинтите и арогантността породена от тях са най-важни - всичко друго е маловажно. Видях и как всички искат някой дето е поне 180 см и с мускули. Как мога да стана 180 см или повече?! За толкова време не съм станал нито по-красив, нито много по-богат
.
Последно редактирано от Грозния : 10-03-2015 на 00:34