- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво се иска от едно момче в днешно време
Явно си имаш едно мнение, което си си утвърдил и не искаш и да чуеш друго. Едно си баба знае, това си бае. Кофти, че си млад, а разсъждаваш по тоя начин. Момичета, които си струват има, така както има такива момчета. Ако те чуе преподавателя ми по Методи за изследване на масовата комуникация как обобщаваш, че 95% от жените са не знам си какви, ще припадне. Наивно е да даваш такива обобщения. Жените имат нужда от внимание и грижа. Красотата е важна, но е относително понятие. Сигурно и ти имаш някакъв женски идеал за красота, харесват ти конкретни жени, други ти се струват ужасни. Ами и при нас е така, въпросът е, че красотата не е някакво универсално понятие, тя е различен идеал за всеки.
Докато седиш и се оплакваш, че си нисък и не изкарваш пари, няма да си хванеш гадже. Не обяснявай на една жена колко пари са нужни, за да се поддържаш, защото повярвай, на нас ни трябват повече средства. Просто се оправдаваш. Като изкарваш малко пари, помисли какво можеш да направиш, за да изкарваш повече. Допълнителна квалификация, нова работа или още една работа. Варианти все някакви има, особено ако живееш в по-голям град. И знаеш ли в какво съм сигурна? Че повечето жени мразят мъж, който се оплаква. Много е отблъскващо. Много повече от нисък ръст, например.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5