.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 392

Hybrid View

Явно си имаш едно мнение, което си си утвърдил и не искаш и да чуеш друго. Едно си баба знае, това си бае. Кофти, че си млад, а разсъждаваш по тоя начин. Момичета, които си струват има, така както има такива момчета. Ако те чуе преподавателя ми по Методи за изследване на масовата комуникация как обобщаваш, че 95% от жените са не знам си какви, ще припадне. Наивно е да даваш такива обобщения. Жените имат нужда от внимание и грижа. Красотата е важна, но е относително понятие. Сигурно и ти имаш някакъв женски идеал за красота, харесват ти конкретни жени, други ти се струват ужасни. Ами и при нас е така, въпросът е, че красотата не е някакво универсално понятие, тя е различен идеал за всеки.

Докато седиш и се оплакваш, че си нисък и не изкарваш пари, няма да си хванеш гадже. Не обяснявай на една жена колко пари са нужни, за да се поддържаш, защото повярвай, на нас ни трябват повече средства. Просто се оправдаваш. Като изкарваш малко пари, помисли какво можеш да направиш, за да изкарваш повече. Допълнителна квалификация, нова работа или още една работа. Варианти все някакви има, особено ако живееш в по-голям град. И знаеш ли в какво съм сигурна? Че повечето жени мразят мъж, който се оплаква. Много е отблъскващо. Много повече от нисък ръст, например.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Явно си имаш едно мнение, което си си утвърдил и не искаш и да чуеш друго.
    Ами опровергай ме с нещо?! Това което ти говориш, просто не отговаря на действителността (или по-голямата част от нея).
    Момичета, които си струват има, ...
    Струват си, струват си и има, ама като нямам парите... !
    Ако те чуе преподавателя ми по Методи за изследване на масовата комуникация как обобщаваш, че 95% от жените са не знам си какви, ще припадне. Наивно е да даваш такива обобщения.
    И какво говорите по "Изследване на масовата комуникация" - как се свалят жени ли ?! Моите "обобщения" не са наивни, те са суровата действителност, а твоето какво е? Митове, легенди и клишета от филмите и чиклит книжки, които хич не са наивни .
    Жените имат нужда от внимание и грижа.
    Вниманието и грижата изискват средства...
    Сигурно и ти имаш някакъв женски идеал за красота, харесват ти конкретни жени, други ти се струват ужасни. Ами и при нас е така, въпросът е, че красотата не е някакво универсално понятие, тя е различен идеал за всеки.
    Имам идеал за красота и с аверите често обсъждаме разни мацки. Естествено всеки има предпочитания, един харесва руси, друг чернокоси и т.н., но никога не ми се е случвало някой да каже "ей тая колко е готина", а другите да кажат "луд ли си, много зле изглежда" - най-много "абе готина е ама има и по-хубави" или "яка е, но не е точно мой тип". За грозните и гадните жени сме единодушни - представяш ли си ?! Предполагам че и при вас е същото . Срещала ли си някоя, която да мисли жабоците за принцове? А ?
    Не обяснявай на една жена колко пари са нужни, за да се поддържаш, защото повярвай, на нас ни трябват повече средства. Просто се оправдаваш.
    Ти май не ме разбра, въпреки че бях достатъчно ясен. Не ми излиза скъпо да се "поддържам" - поддържам отлична хигиена и външен вид, но грозното лице няма как да оправя и ръста няма как да го увелича!
    Като изкарваш малко пари, помисли какво можеш да направиш, за да изкарваш повече. Допълнителна квалификация, нова работа или още една работа.
    Да, добре ! Работила ли си някога за да знаеш как се изкарват парите? А и нали за вас жените не беше важно колко пари изкарва един мъж .
    И знаеш ли в какво съм сигурна? Че повечето жени мразят мъж, който се оплаква. Много е отблъскващо. Много повече от нисък ръст, например.
    Отблъскващо е и не го правя пред други жени в реалния живот, но не съм тръгнал да свалям жени тук, а да споделя неща, които не мога да споделя с никого извън форума! Тук си права 100%, но може би не си даваш сметка по какъв точно механизъм се получава това. Просто е - ако един мъж се оплаква, значи е закъсал и има проблеми - сигурна индикация, че няма да си живееш добре с него! Може да е много нисък и грозен, но ако има пари и няма проблеми много жени ще искат да са с него .

Мега фен Аватара на Blab
    този грозния е толкова фиксиран, чак буксува. миличкият...
    жал ми стана((

Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    този грозния е толкова фиксиран, чак буксува. миличкият...
    жал ми стана((
    Мхм. Не виждам смисъл повече да водя дискусия с него. Все едно говоря на невъудошевен предмет.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на corbV2
    Все едно говоря на невъудошевен(???) предмет.
    А ти колко си проста, леле.

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от corbV2 Виж мнението
    А ти колко си проста, леле.
    фжмк фтв, бе!
    //козирогът в мен поздравява козирога в теб:Д

а темата е за ключ, тъпите хора като се помислят за умни и става лошо. такива проникновения прочетох дотук, че още дълго ще ме държат.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си