- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво се иска от едно момче в днешно време
Ами опровергай ме с нещо?! Това което ти говориш, просто не отговаря на действителността (или по-голямата част от нея).
Струват си, струват си и има, ама като нямам парите...![]()
!
И какво говорите по "Изследване на масовата комуникация" - как се свалят жени ли?! Моите "обобщения" не са наивни, те са суровата действителност, а твоето какво е? Митове, легенди и клишета от филмите и чиклит книжки, които хич не са наивни
.
Вниманието и грижата изискват средства...
Имам идеал за красота и с аверите често обсъждаме разни мацки. Естествено всеки има предпочитания, един харесва руси, друг чернокоси и т.н., но никога не ми се е случвало някой да каже "ей тая колко е готина", а другите да кажат "луд ли си, много зле изглежда" - най-много "абе готина е ама има и по-хубави" или "яка е, но не е точно мой тип". За грозните и гадните жени сме единодушни - представяш ли си?! Предполагам че и при вас е същото
. Срещала ли си някоя, която да мисли жабоците за принцове? А
?
Ти май не ме разбра, въпреки че бях достатъчно ясен. Не ми излиза скъпо да се "поддържам" - поддържам отлична хигиена и външен вид, но грозното лице няма как да оправя и ръста няма как да го увелича!
Да, добре! Работила ли си някога за да знаеш как се изкарват парите? А и нали за вас жените не беше важно колко пари изкарва един мъж
.
Отблъскващо е и не го правя пред други жени в реалния живот, но не съм тръгнал да свалям жени тук, а да споделя неща, които не мога да споделя с никого извън форума! Тук си права 100%, но може би не си даваш сметка по какъв точно механизъм се получава това. Просто е - ако един мъж се оплаква, значи е закъсал и има проблеми - сигурна индикация, че няма да си живееш добре с него! Може да е много нисък и грозен, но ако има пари и няма проблеми много жени ще искат да са с него.
този грозния е толкова фиксиран, чак буксува. миличкият...
жал ми стана((
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
А сега де...
Чачо преди време доста точно го беше казал. И аз като него имам усещането, че клишето с парите, нацепените селски тарикати/мега важната външност се използва най-вече от хора, дето нямат с какво да изпъкнат и затова се хващат за нещо масово хейтвано, пък дано се сети някой колко те самите са или се опитват да бъдат различни.
Грозния, има смисъл да пробваш да излезеш от моментния си ритъм. Щом казваш, че се поддържаш, забрави за всичко, което не си харесваш физически и което не можеш да промениш, и не позволявай на комплексите чак да ти спъват социалния живот. Вярно прекалено мрънкаш. Няма никакво значение, че разправяш, че не си го позволяваш в реалния живот. В смисъл не е нужно да казваш нищо, така или иначе цялото ти същество излъчва как се чувстваш - ако щеш жестовете и стойката даже. Хората усещат, без значение дали и колко са интелигентни. Ти предполагам няма да харесаш момиче, изпитващо необходимост да играе ролята на жертва и да чака магическа намеса отвън, която да му оправи живота. Какво следва - ами не бъди самият ти такъв. Стегни се, потърси си нова работа, marilyn ти изброи варианти относно това. Достатъчно с оправданията. Ако почнеш да гледаш по-позитивно на нещата (не наивно позитивно и не захаросано позитивно), просто с повече увереност, че има и 'щастливи' варианти + ако действаш достатъчно упорито по въпроса, малко по малко ще дойде промяната.
Притрябвало ми е фалшивото ти съжаление (и слаб опит за ирония). Аз си мислех че водим сериозна дискусия
.
Беше въпрос на време да се предадеш. Освен евтини, изтъркани клишета и почти нищо по същество, друго не успя да сложиш на масата
.
Странно... би било по-уместно аз да кажа това, имайки предвид, че аз опровергах повечето ти твърдения и отговорих на всичките ти въпроси а ти не успя да ми отговориш убедително на нито един.
Много съм жалък, нали?! Поне ми кажи нещо, което не знам
!
Това съвсем не значи, че не мога да извършвам наблюдения и да правя заключения за заобикалящия ме свят! Това че съм девствен, сигурно ме прави и неспособен да разсъждавам според теб! Кой знае - може да е страничен ефект от това че съм девствен, но ти сигурно си спала с повече жени от мени ги знаеш тия неща по-добре
!
И каква марка и модел "харизматичност" карат? Какво им беше "харизматичното"? Можеш ли да кажеш нещо по-конкретно извън кухите клишета, които си прочела някъде?
Добре - да приемем, че това е невярно клише и че има други неща, с които един мъж да изпъкне и да забие жена.
Кои са тия други неща?
Кажи ги, да ги чуем!
"Ситият на гладния не вярва!" Ако беше грозна, щеше ли да кажеш същото?! Да се преструвам че не ми пука, не ме прави по-малко грозен, нито по-висок. Най-много да ме направи още по-смешен и жалък за околните, отколкото вече съм
! Нарича се загуба на връзка с действителността
!
Тук съм напълно и безусловно съгласен с теб! Усещат го, сигурно усещат и че съм девствен
, което е най-лошото! За съжаление съм слаб актьор и не успявам да играя ролята си достатъчно дълго или достатъчно добре
! Като нямам пари или външност, това е сериозен проблем!
Много лесно е да се каже - "намери си по-хубава и по-добре платена работа"! Най-лесно го казват хората, които никога не са пробвали наистина как стоят нещата с намирането на работа и заплащането!
Розовите очила и една гола позитивност с нищо не помаат - само заблуждават. Упоритостта и усилията също са безсмислени, ако не те придвижват в желаната посока.
П.С. Надявам се, че не възприемате това като заяждане, мисля че се получи една интересна дискусия, въпреки че сме на различни мнения.
Последно редактирано от Грозния : 10-04-2015 на 23:19
Отново обърнахме дискусията на чист скандал..Сега обмислих малко нещата и като се замисля нещата не се делят на "лоши" и "добри" момчета,а по скоро на жертви и хищници. И то дори май няма хищници, а просто има такива които не се държат като жертви.Сега като се замисля "добрите" са жертвите защото те сами се обявяват за "добрите" и смятат,че света е срещу тях, а то всъщност сами се хвърлят в този капан.Проверих интернет как да не си "жертва" и промяната започва от мисленето.. Вместо да мислиш как НИКОГА няма да имаш приятелка или че ЗАВИНАГИ ще си самотен трябва да го замениш с думата примерно ЗА МОМЕНТА нямам приятелка или МАЛКО СЪМ самотен,но ще отмине..Или може би НИКОЙ не ме харесва с примерно ПЕНКА И СПАСКА не ме харесват.
Сега малка история.Събота имах рожден ден.Отидохме на заведение с приятелите включително момичето в което съм уж "влюбен" и най добрия ми приятел който тя харесва. Вечерта си вървя идеално..Опитвах се да не мисля за нея.. И когато не мислиш като жертва и ,че то той е уж "лошия" всичко се променя..Изкарахме си перфектно.Алкохол,танци и пеене.Даже накрая се сдърпаха с някакви други и стана боя..Столове,кошчета и саксии се разхвърчаха.И като добър приятел макар,че никога не съм се бил помислих че след като започнаха да бият приятелите ми със столове ще отнесат боя и реших да скачам и аз.. До сега не се бях бил,но като видях,че приятел има нужда от помощ нещата съвсем се променят.Не мислиш за тия толкова важни момичета и глупости и кой е "лош" и кой "добър"..В такива моменти когато се биеш рамо до рамо с приятели се осъзнава,че няма лоши и добри а просто изкривена гледна точка!! И се пак се награбиха след боя и сега честито на новата двойка от най-добрия ми приятел и момичето което харесвам![]()
![]()
И с малко коригиране на мисленето всичко се променя..![]()
![]()
Последно редактирано от Marksman : 10-05-2015 на 12:09
Мразя такива теми. От една страна ми става тъпо за хората, които ср намират в подобнс дупка.
От друга страна, се дразня на всичките, които се изсипват да обяснят на наивния човечец как бил елементарен заради клишираните си наблюдения и в същото време по др тип теми се обясняват как щом на тоя до тях му е мн приятно да им плаща сметките и да им купува подаръци, те щели да му доставят това удоволствие, от тях да мине.
Замалко да се въодушевя, ама не- оставам си отегчена.
Няма нужда от хиперболизация. Който е чел въпросните теми за материализма, може сам да отсее за какво става дума и изводите потвърдават клишето.
П.П. И на мен ми направиха изкл. неприятно впечатление някои от сбърканите думи, написани от човек, който трябва да е на повече от ТИ с българския, не е и за първи път, но трябва да призная, че дори на мн остри коментари, вкл. и от моя страна, е реагирала доста адекватно и незлобливо, така че в случая спрямо такъв човек, мисля, няма нужда от грубости.
Последно редактирано от therichbitch : 10-05-2015 на 15:09
И аз съм забелязъл, че момичетата си падат по лошите момчета, а добрите и милите ги запращат в девета глуха нищо, че твърдят точно обратното! И тук не се опитвай да търсиш никаква логика, защото просто няма да я намериш! И аз иначе имам същия проблем!![]()
Пинка всеки път описва новите си гаджета. Да не ти ги откраднат..
И да. Всеки си има цена.
Като изключим частта с баш куpвите, които се чукат наляво и надясно за пари, една доста голяма част са достатъчно пресметливи и още на 16-17г. си отварят очите на 4, да хванат "по- перспективен", което е корелирано с бъдеща възвръщаемост, изтъквайки тази си претенция като търсене на огледален образ на тяхната извисена особа.
Меркантилността невинаги има константно и толкова явно изражение, колкото го изкарвате, за да (си) докажете нещо. Повече нямам какво да кажа по темата с парите.
Спестете си възмущенията как всеки търси най- доброто, неслучайно е в кавички.
Последно редактирано от therichbitch : 10-05-2015 на 15:54
мисля, че трябва всички да се съгласим просто, че животът не е справедлив и никога няма да бъде.
но има и друго.
нали сте чували фразата "щастливите хора не носят часовник"?
но това е еднопосочна взаимовръзка. не всеки, който захвърли часовника, ще стане щастлив.
по тази логика и парите, и колите, и безцеремонното отношение няма как да ви спечелят връзка или да ви направят "алфа", каквото и да се влага в този термин. аз лично не вярвам особено [вече] в тези концепции, светът и хората не са еднопластови.
дори и да ни се иска, човешките отношения, и човешките личности не могат да се поместят в кутийки.
всеки напън и изхвърляне обикновено довежда до краткотраен и неавтентичен успех.
да, ако се държиш по-злобно и нахакано, може и да имаш повече успех, но какви ще са момичетата до теб и това ли искаш?
и смяташ ли, че това е автентичен успех? и че "връзката" е наистина връзка, а не нещо краткотрайно?
просто човек трябва да развива качества в себе си - истински, и да си лекува дефицитите, защото всичко е там.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ах. Ама толкова красиви, умни, сочни метали мога фа ти предложа.![]()
https://youtu.be/IQC3FRVnYmM
ето така се сваля мацка
Грозен, ти си страшен комплексар. Не го казвам с цел обида. Три страници мрън-мрън брат, честно. Излез от тоя форум и се стегни малко.
Ох, една грешка и аз да направя, 'айде изяжте ме!
Грозен, ти очакваш да те хавана за ръчичка и да ти намеря работа ли? Или да ти изпратя обяви за работа? ДА ти намеря и жена?
В по-големите градове има доста възможности за млади хора, стига да искаш да се възползваш от тях. Вероятно имаш някакви умения, един читав английски да имаш, можеш да си намериш приемлива работа с нелоша заплата. И не ми обяснявай колко е трудно, аз каква съм лигла или кой ми дава пари.
По-горе се бях опитала да ти кажа, че не можеш да обобщаваш колко точно процента от женското съсловие харесва нацепени батки с дебели портфейли. Просто, защото нямаш доказателство, че е така. Факт е, такива момичета има. Но има и други, които ще оценят мъжа по качествата, които притежава, а не по банковата сметка. Да дойда и да ти доведа 10 такива мацки, за които се сещам на прима виста ли?
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Извън спора ви и извън ебавката, ще отговоря аз какво искам в един мъж като отношение.
Не харесвам да ми се плюнчат, щото съм обещала свирка и торта. Харесва ми да дойде и да си каже правичката „Жена, тва не е така, а така.“ Верно - ще го нахраня ама ще го направя по неговия начин, щото виждам, че е достатъчно уверен в правотата си и наистина е помислил и е така, а после ще го пообмисля и аз и ще се съглася, щото верно си е прав, мамка му мръсна, гад такава, как може да е по-добър?! И ще му се гушна в ръцете, обяснявайки как - да, тоя път аз съм в грешка. Ама само тоя. И моя начин все пак е правилен от друга гледна точка, която е гледната точка на привикналия с нещо. :д И не е по-малко правилен от неговия ама е по-сложен.
Харесвам когато всичко в човека до мен крещи, че е мъж и е по-голям и по-силен от мен. Че може да ме смаже за секунда ама няма. Щото не че не иска, но си има принципи. И ще ме смачка с думи. И да - да мирише хубаво дори като се препоти от тренировка.
Харесвам уверени мъже. „Миличка, нали знаеш, че ако не ти бях домъкнал багажа не че нямаше да се справиш ама щеше да ти е тъпо сама? Какво би правила без мен?“ Или „Любов, сега ти ще дойдеш, ще правим секс и после ще забравиш за чорапите. Нали?“ Забавно-арогантни да кажем. Леко пресолено, щото харесвам силните вкусове просто, иначе да си знаят и цената, и мястото, и егото да не е наистина толкова високо, колкото излиза. Да могат да го потъпкват когато е нужно.
Ама и да знаят да се плюнчат като е нужно, определено. Примерно комплиментите да са некви клиширани, но казани на Място и във Време.
Да, външния вид определено е важен. Имам си нещо като тип, мисля. Няма да изброявам, че вече съм го казала в достатъчно теми от последната седмица.
Освен тва искам да е точен във уговорките. Ако ще закъснява, да звънне. Айде, едно е да чакаш някого вкъщи, а не на -20 или на +45. Като го чакам вкъщи и не бързам, е иди-дойди ма да ми се влачи 100 часа и аз да го чакам вън на тенекия, с-о-р-Е.
И като ми помага с нещо, да не го прави понеже съм жена и уж по-слабия пол. По-слабия пол може да мъкне 11 литрова туба с вода от магазина и сам. И може да се прибира нощем и сам от дискотека. Искам като ми помагат да се кача някъде по-високо да е щото иска, не щото трябва.
И най-най-най-най-най-животоспасяващото - да ми лекува егото когато трябва. Да, обичам да пресолявам манджата и обичам да я оставям без сол. Тичам в две крайности и никога не нацелвам златната среда, колкото и да се опитвам. Той трябва да ме балансира, в случая - да ми разбира огромното его и да го смалява или да ми го почетква, за да не свърша пред някой влак заради рана над горната устна от херпес.