Отново обърнахме дискусията на чист скандал..Сега обмислих малко нещата и като се замисля нещата не се делят на "лоши" и "добри" момчета,а по скоро на жертви и хищници. И то дори май няма хищници, а просто има такива които не се държат като жертви.Сега като се замисля "добрите" са жертвите защото те сами се обявяват за "добрите" и смятат,че света е срещу тях, а то всъщност сами се хвърлят в този капан.Проверих интернет как да не си "жертва" и промяната започва от мисленето.. Вместо да мислиш как НИКОГА няма да имаш приятелка или че ЗАВИНАГИ ще си самотен трябва да го замениш с думата примерно ЗА МОМЕНТА нямам приятелка или МАЛКО СЪМ самотен,но ще отмине..Или може би НИКОЙ не ме харесва с примерно ПЕНКА И СПАСКА не ме харесват.
Сега малка история.Събота имах рожден ден.Отидохме на заведение с приятелите включително момичето в което съм уж "влюбен" и най добрия ми приятел който тя харесва. Вечерта си вървя идеално..Опитвах се да не мисля за нея.. И когато не мислиш като жертва и ,че то той е уж "лошия" всичко се променя..Изкарахме си перфектно.Алкохол,танци и пеене.Даже накрая се сдърпаха с някакви други и стана боя..Столове,кошчета и саксии се разхвърчаха.И като добър приятел макар,че никога не съм се бил помислих че след като започнаха да бият приятелите ми със столове ще отнесат боя и реших да скачам и аз.. До сега не се бях бил,но като видях,че приятел има нужда от помощ нещата съвсем се променят.Не мислиш за тия толкова важни момичета и глупости и кой е "лош" и кой "добър"..В такива моменти когато се биеш рамо до рамо с приятели се осъзнава,че няма лоши и добри а просто изкривена гледна точка!! И се пак се награбиха след боя и сега честито на новата двойка от най-добрия ми приятел и момичето което харесвам
И с малко коригиране на мисленето всичко се променя..
Последно редактирано от Marksman : 10-05-2015 на 13:09