.
Отговор в тема
Страница 4 от 16 ПървиПърви 1234567814 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 392
    Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    „Миличка, нали знаеш, че ако не ти бях домъкнал багажа не че нямаше да се справиш ама щеше да ти е тъпо сама? Какво би правила без мен?“ Забавно-арогантни да кажем.
    И аз харесвам болднатото, но тези примери не ги числя към него. Ясно, че са на шега, ама това с багажа ми звучи тъпичко, честно казано.

Добавям:
    - Държа да е кавалер към всички жени, много държа на това. Нямам предвид крайности като да седя 10 минути да чакам, да изтича от другата страна да ми отвори вратата на колата, сакън, а цялостно отношение към срещуположния пол.
    - Да умее да се смее и надсмива над себе си, няма да сме на една честота, ако не го може и ще се чувствам 'рамкирана' в разговорите, в изказа си и т.н.

П.П. Споделям и аз впечатления по едно горно изказване, мисля на Пантерата, за добрите момчета. В случая според мен става дума по- скоро за превъзпитана праволинейност, която с маниакалния си стремеж да си добър и свестен се изражда в досадно поведение. И аз имам няколко такива индивиди около себе си, от които да черпя впечатления.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Marksman Виж мнението
    И с малко коригиране на мисленето всичко се променя..
    Само не бъди наивен, защото един ден ще съжаляваш горчиво!
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението

Мразя такива теми. От една страна ми става тъпо за хората, които ср намират в подобнс дупка.
    От друга страна, се дразня на всичките, които се изсипват да обяснят на наивния човечец как бил елементарен заради клишираните си наблюдения и в същото време по др тип теми се обясняват как щом на тоя до тях му е мн приятно да им плаща сметките и да им купува подаръци, те щели да му доставят това удоволствие, от тях да мине.
    Замалко да се въодушевя, ама не- оставам си отегчена.
    Ето това е едно момиче, което заслужава уважение! Аз предполагам че тя има и други положителни качества, но заслужава уважение, дори и само заради това, че не е лицемерна !
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Към автора - малко да поотговоря на въпроса с какво един мъж може да "забие" жена. Ще ти нахвърлям неща, които на мен ми правят впечатление:
    - присъствие. Като вляза в една стая, веднага се усеща една такава аура около човека, магнетичност. Мъжете го наричат алфа, аз не си падам по цялата теория, но се съгласявам с концепцията. Това е човек, с когото можеш да говориш по много теми, но не задължително приказливецът на компанията. Излъчва една позитивност, усмивка задължително, увереност, гледа те в очите, докато разговаря, често има жестикулация.
    И как само според външния вид прецени, че можеш да разговаряш с него на много теми ?! Ясно, външният вид те е привлякъл с нещо (ръст, мускули, скъпи дрешки), кажи си го направо!
    - няколко неща, свързани с външния вид, които винаги ми правят впечатление: парфюм, дали има неща като часовник, гривна, пръстен.
    Мислех те за по-сложна личност, а ти се оказа съвсем... елементарна .
    Ти си измисли прическа и брада, ... подбери си едни хубави дрехи (не скъпи, така че аргументът ти отпада тук) и си готов.
    Брада не ми е комфортно да нося постоянно - почва да ме дразни. Подбрал съм си прилични дрехи (но не скъпи) и резултатът е нулев .
    - огромно впечатление ми прави отношения към жени, животни и деца.
    Животни харесвам само в чинията , но имам добро отношение и държане към жени и деца.
    - маниери.
    Един познат, който има доста проблеми с момичетата, говори с отвратителен дупнишки диалект и сърба звучно, когато се храни. Ми, мистър Свят да беше, не бих го взела.
    Говоря отличен български и не се държа просташки на масата като твоя познат! И какво от това?! Може би там е една от многото ми грешки, след като това не помага .

На теория покривам тези изисквания и "само" ръста, лицето и парите ми не са наред .
    Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    И аз съм забелязъл, че момичетата си падат по лошите момчета, а добрите и милите ги запращат в девета глуха нищо, че твърдят точно обратното!
    Това се нарича лицемерие!
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Грозен, ти очакваш да те хавана за ръчичка и да ти намеря работа ли? Или да ти изпратя обяви за работа? ДА ти намеря и жена?
    Единственото което очаквах от теб, беше да отговориш на въпросите ми конкретно и по същество . Ти не успя !
    В по-големите градове има доста възможности за млади хора, стига да искаш да се възползваш от тях. Вероятно имаш някакви умения, един читав английски да имаш, можеш да си намериш приемлива работа с нелоша заплата.
    Да кажем, че имам "някакви умения", "читав английски", но намирането на "приемлива" работа с "нелоша" заплата, не е толкова лесно колкото си мислиш, защото съм пробвал! Освен ако за теб "приемливата работа с нелоша заплата" е да си работник/чка в хипермаркет .
    По-горе се бях опитала да ти кажа, че не можеш да обобщаваш колко точно процента от женското съсловие харесва нацепени батки с дебели портфейли. Просто, защото нямаш доказателство, че е така. Факт е, такива момичета има.
    Статистиката не е доказателство сама по себе си. Въпреки това, тя е способна да даде доста точна представа за неща които няма как да изучим напълно (като да се запозная лично със всички жени например). Без да съм се запознал със всички жени, очевидно е че процентът на тези харесващи "нацепените батки с дебел портфейл" е огромен и доста над 50%!
    Но има и други, които ще оценят мъжа по качествата, които притежава, а не по банковата сметка. Да дойда и да ти доведа 10 такива мацки, за които се сещам на прима виста ли?
    Със сигурност има, даже съм се срещал и запознавал с някои, които изглеждат такива, но едва ли ще можеш да намериш и 10 такива в София, затова по-добре не ми води никой !

След всичко казано дотук, ето това е едно подходящо заключение:
    Цитирай Първоначално написано от gimli Виж мнението
    Няма какво да се лъжем пари се искат!!!

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    https://youtu.be/IQC3FRVnYmM

ето така се сваля мацка
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен
    Ми, седни си на гъза и тренирай
    Вероятно това е причината толкова години да тренираш и да няма резултат.
    Вземи пробвай да станеш и след това да тренираш.

Мега фен Аватара на galaxy29

Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    Вероятно това е причината толкова години да тренираш и да няма резултат.
    Вземи пробвай да станеш и след това да тренираш.
    Шегички ниво 5 клас.

Ина е права, баси мрънкалото си!

Казах неслучайно 10 момичета, защото за 10 се сещам веднага - приятелките ми, за които гарантирам, че са стойностни хора и имат много по-важни неща от мускулите или дебелия портфейл.

На мен не обяснявай как се търси работа, защото всичко, което съм работила до сега съм си го намерила сама, в интернет по обяви. Не е невъзможно, просто трябва търсене и ходене по интервюта.

С тоя начин на мислене и поведение няма да си намериш жена скоро.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    ?

саншът жена от подобна класа да заживее с мъж от средната класа е много много малък.

за съжаление, както съм казал, всеки има цена.

неоценяващите, негледащите и неинтересуващи се от парите (или поне способноста и желанието) на партньора да изкарва материални блага в определени граници ( на изградената представа за съществуване) са два типа.
    хора незапознати с действителното печелене (богати родители, готованци)
    Хора, религиозно и духовно извисени над битовите проблеми.
    Сами се досещате, че вторите са под 1%.

И щото не е тесен света ще назова още разнообразие:

3 - отчаените от живота.

Разбира се всичко е относително. Някои са съгласни на по-малко, други на повече. Всеки както е свикнал.

Принципно обаче в днешния свят, и по-точно в държава като нашата, на пост капиталистичен строй - оцеляването е най-силния инстинкт. А оцеляването е? Пари и власт разбира се.

Всеки осъзнава, че да си обикновен човек у нас в повечето случаи си изтривалка. Не можеш нито семейство, нито себе си гледаш като хората, спокойно и здравословно. Няма сила, която да те защити, а ти самия не си способен да се опазиш.

Хората спряха да се интересуват от собствените си родители, от природата, от себе си, за да излязат от мизерията.

Та, не че няма доволно щастливи бедни, но ВИНАГИ с повече са ПО-ЩАСТЛИВИ.

Нормално е авторът, който е на 26 години да му бъде страшно трудно да направи връзка, ако работи като общ работник..
    Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 10-06-2015 на 17:43

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от strashensi Виж мнението
    Шегички ниво 5 клас.
    Ако беше за 6-ти клас
    нямаше да я разбереш

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Нямам идея какво искат тия смотани момичета мамка му
    Ето мен- умен, яг,интилигентен, забавен, лош, мил, с не особено голяма банкова сметка и пак не се получава
    Един реален факт от шибания ми живот- никога ама никога не съм бил с момичето което съм харесвал а винаги съм се принуждавал да бъда с тези които са харесали мен. Имам чувството че жените контролират света и вселената,те колят и бесят, наскоро се убедих окончателно в това.

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    Ето мен- умен, яг,интилигентен, забавен, лош, мил, с не особено голяма банкова сметка и пак не се получава
    Имам чувството че жените контролират света и вселената,те колят и бесят, наскоро се убедих окончателно в това.

Мноу го мислиш, брат.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Град
    София
    ...много по-важни неща от мускулите или дебелия портфейл.
    Кои са тия по-важни неща?!
    Ето това питам от 3 дена и ти за пореден път не успяваш (не можеш) да отговориш . И моля ти се без "характер", "излъчване", "харизма" и всякакви други такива субективни простотии! Кажи конкретно - търся/търсим мъж, който може да прави това и това, в тая и тая ситуация постъпва така и така.
    На мен не обяснявай как се търси работа, защото всичко, което съм работила до сега съм си го намерила сама, в интернет по обяви. Не е невъзможно, просто трябва търсене и ходене по интервюта.
    Нали се сещаш, че ако е работа с клиенти, грозен човек няма да наемат никога?! Може да ти се струва невероятно, но е факт !
    С тоя начин на мислене и поведение няма да си намериш жена скоро.
    Тук си права донякъде и отчасти - за това че няма да е скоро (вероятно никога ), но бъркаш причините за това.
    То е ясно какво искат, аз отдавна съм го разбрал , на път си да го разбереш и ти .
    Един реален факт от шибания ми живот- никога ама никога не съм бил с момичето което съм харесвал а винаги съм се принуждавал да бъда с тези които са харесали мен.
    Една жена винаги има възможности за избор на партньор, дори и да е доста грозна. Ние мъжете не можем да избираме, освен ако нямаме много пари и донякъде външен вид. Поне си успял да прилъжеш някоя, колкото да не си съсем капо !

Супер фен Аватара на paradosou
    .................................................. ................
    Една жена винаги има възможности за избор на партньор, дори и да е доста грозна. Ние мъжете не можем да избираме, освен ако нямаме много пари и донякъде външен вид. Поне си успял да прилъжеш някоя, колкото да не си съсем капо
    ?!?!?!
    Мда, после мрънкай колко е скапан светът, как жените не струват, понеже са меркантилни идиотки и блабла. Защото пък е адски джентълменско/достойно/адекватно да "прилъгваш", вместо да си искрен, да не се задоволяваш с първата изпречила се пред погледа ти и да стоиш далеч от използването на момичета (в случая си е буквално използване) като повдигащ липсващото ти самочувствие фактор :х.
    Не са ти парите проблемът, вярвай ми. Външен вид се оправя, стига да не си брутален случай, в което силно се съмнявам.

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Кажи конкретно - търся/търсим мъж, който може да прави това и това, в тая и тая ситуация постъпва така и така.
    Според теб, защо, тя не може да ти каже конкретно какъв мъж търси ?
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Супер фен Аватара на paradosou
    Остави, той си повтаря "Пари, мускули, кофти държание" като мантра що се отнася до женската част и това е.

Град
    Dreamland
    Ето мен- умен, яг,интилигентен, забавен, лош, мил

I like that joke.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

дримоко не ми е много до тебе
    имам си душевни болки
    лошото е че се задълбочават всеки следващ месец

Цитирай Първоначално написано от SHPAIdURmeN Виж мнението
    Мноу го мислиш, брат.
    да чувал съм го това
    но не мисля че това може да се промени
    примерно ти си стоиш или правиш нещо, или точно си си легнал и мислите ти те връхлитат като ураган
    е това как се спира не знам

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    Защото пък е адски джентълменско/достойно/адекватно да "прилъгваш", вместо да си искрен...
    Никой мъж не е ебал с искреност, дори най-вървежния ! Ако мислиш обратното - заблудили са те !
    ...да не се задоволяваш с първата изпречила се пред погледа ти и да стоиш далеч от използването на момичета (в случая си е буквално използване) като повдигащ липсващото ти самочувствие фактор :х.
    Защо го наричаш "използване"? Защото мъжът, който те е свалил, после не е оправдал очакванията ти ли? Можеш да си сигурна, че и ти не си оправдала очакванията му на 100%, без значение какво си правила или правиш ! Но си права за това, че сексът качва самочувствието.
    Външен вид се оправя, стига да не си брутален случай, в което силно се съмнявам.
    Оправя се с много пари естествено! И за съжаление съм доста брутален случай или почти .
    Цитирай Първоначално написано от SHPAIdURmeN Виж мнението
    Според теб, защо, тя не може да ти каже конкретно какъв мъж търси ?
    Защото това би означавало да признае, това което най-яростно отрича .
    Казано на прост език:

Примерно:
    ...
    Любопитно ми е какво ще кажеш сега.
    Доволен съм, благодаря за отговора - кокретен и без празни, субективни глупости! Оценявам го . Отговарям на доста от критериите, но явно това не е било и няма да е достатъчно .

Грозния, разбирам, че искаш да ти изредя определени качества или преимущества, които жените харесват. Няма да се наемам да ти обяснявам за "повечето жени", ще ти кажа какво аз харесвам и изисквам.

Стабилност. Това означава един мъж да е работлив, да вдъхва доверие, да знам, че с него съм сигурна, че го е грижа за мен, че иска да ме пази, да ме кара да се чувствам защитена. Тук влиза и това с финансите, което ти е толкова важно. Но не това, което ти си представяш за дебелия портфейл, а идеята, че той има капацитет да се труди и да изкарва пари. Момченца с мангизите на мама и тати не са ми по вкуса. Не харесвам мъже, които не са се потрудили да изкарат един лев през живота си.

Да има чувство за хумор. Това ми е много важно, ужасно ме дразнят хора, които не могат един лаф да вържат. Трябва постоянно да ме разсмива и да носи на майтап, защото и аз много се бъзикам.

Да умее да общува и да има приятели. Когато видя, че един човек има готини приятели, прави добро впечатление. Изключително важно е за мен, това доказва, че общува със стойностни хора. Неслучайно се сближих много с приятелите на гаджето ми и излизам постоянно с тях, дори когато той е на работа и няма как да дойде с нас.

Да бъде кавалер (не само с мен, с жените като цяло). Това ми прави впечатление още на първата среща. Ако ми пусне вратата под носа или не ми направи място да мина, не ми подаде ръка - черна точка.

Да е умен, образован и интелигентен. С необразован мъж не мога да бъда. Ужасно ме дразни незнанието у хората, особено на елементарни неща. Трябва да е остроумен, да е досетлив, адаптируем.

Да има добро отношение към майка си. Това е относително, защото семейства всякакви има. Но когато видиш, че едно момче се държи супер мило и уважително към майка си, определено прави добро впечатление. Видя ли грубост, обиди и лошо отношение, значи нещо не е наред за мен.

Да ме кара да се чувствам специална, да не изневерява. Не си падам по тип "лошо момче", нито по "гларуси". Ако ще имам сериозна връзка, тя наистина е сериозна. Това означава без изневери и с пълна отдаденост. Трябва постоянно да ми напомня, че аз съм неговата жена и никоя друга няма да заеме моето място.

Да има желание за приключения. Да иска да прави нови неща, да се развива, да пътуваме, да живеем на други места по света.

Да си пасваме в кревата. Това е много важно, защото ако сексът куца, цялата връзка не става. Разбира се, понякога отначало трябва време, за да се напаснат хората, при други става веднага. Но не върви ли сексът, значи няма как да съм с този човек. Трябва да имам тръпка, да искам да го видя, да ми липсва, да искам да го докосна, да сме заедно, да изгарям отвътре от страст.

Това са само част от важните изисквания, мързи ме да пиша повече.

Град
    Dreamland
    дримоко не ми е много до тебе
    имам си душевни болки
    лошото е че се задълбочават всеки следващ месец
    Ще се оправиш.

да чувал съм го това
    но не мисля че това може да се промени
    примерно ти си стоиш или правиш нещо, или точно си си легнал и мислите ти те връхлитат като ураган
    е това как се спира не знам
    Ами... Просто трябва да махнеш образа на жените от преден план на живота ти.

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Ами... Просто трябва да махнеш образа на жените от преден план на живота ти.
    Абсолютно. Това важи и в обратна посока.

мерилин затвърждаваш мнението ми че си много плосък човек и имаш много кофти пръсти и лак, не бих ти правил място и не бих си подал божествената ръка на такъв джокън, щях да кажа ръка но си е чисто джоканче :/
    иначе това за леглото си е вярно

Плосък човек съм, щото ми прочете едно мнение, което не ти хареса ли?

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си