- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво се иска от едно момче в днешно време
И аз харесвам болднатото, но тези примери не ги числя към него. Ясно, че са на шега, ама това с багажа ми звучи тъпичко, честно казано.
Добавям:
- Държа да е кавалер към всички жени, много държа на това. Нямам предвид крайности като да седя 10 минути да чакам, да изтича от другата страна да ми отвори вратата на колата, сакън, а цялостно отношение към срещуположния пол.
- Да умее да се смее и надсмива над себе си, няма да сме на една честота, ако не го може и ще се чувствам 'рамкирана' в разговорите, в изказа си и т.н.
П.П. Споделям и аз впечатления по едно горно изказване, мисля на Пантерата, за добрите момчета. В случая според мен става дума по- скоро за превъзпитана праволинейност, която с маниакалния си стремеж да си добър и свестен се изражда в досадно поведение. И аз имам няколко такива индивиди около себе си, от които да черпя впечатления.
Само не бъди наивен, защото един ден ще съжаляваш горчиво!
Ето това е едно момиче, което заслужава уважение! Аз предполагам че тя има и други положителни качества, но заслужава уважение, дори и само заради това, че не е лицемерна!
И как само според външния вид прецени, че можеш да разговаряш с него на много теми?! Ясно, външният вид те е привлякъл с нещо (ръст, мускули, скъпи дрешки), кажи си го направо!
Мислех те за по-сложна личност, а ти се оказа съвсем... елементарна.
Брада не ми е комфортно да нося постоянно - почва да ме дразни. Подбрал съм си прилични дрехи (но не скъпи) и резултатът е нулев.
Животни харесвам само в чинията, но имам добро отношение и държане към жени и деца.
Говоря отличен български и не се държа просташки на масата като твоя познат! И какво от това?! Може би там е една от многото ми грешки, след като това не помага.
На теория покривам тези изисквания и "само" ръста, лицето и парите ми не са наред.
Това се нарича лицемерие!
Единственото което очаквах от теб, беше да отговориш на въпросите ми конкретно и по същество. Ти не успя
!
Да кажем, че имам "някакви умения", "читав английски", но намирането на "приемлива" работа с "нелоша" заплата, не е толкова лесно колкото си мислиш, защото съм пробвал! Освен ако за теб "приемливата работа с нелоша заплата" е да си работник/чка в хипермаркет.
Статистиката не е доказателство сама по себе си. Въпреки това, тя е способна да даде доста точна представа за неща които няма как да изучим напълно (като да се запозная лично със всички жени например). Без да съм се запознал със всички жени, очевидно е че процентът на тези харесващи "нацепените батки с дебел портфейл" е огромен и доста над 50%!
Със сигурност има, даже съм се срещал и запознавал с някои, които изглеждат такива, но едва ли ще можеш да намериш и 10 такива в София, затова по-добре не ми води никой!
След всичко казано дотук, ето това е едно подходящо заключение:
![]()
Ина е права, баси мрънкалото си!
Казах неслучайно 10 момичета, защото за 10 се сещам веднага - приятелките ми, за които гарантирам, че са стойностни хора и имат много по-важни неща от мускулите или дебелия портфейл.
На мен не обяснявай как се търси работа, защото всичко, което съм работила до сега съм си го намерила сама, в интернет по обяви. Не е невъзможно, просто трябва търсене и ходене по интервюта.
С тоя начин на мислене и поведение няма да си намериш жена скоро.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
?
саншът жена от подобна класа да заживее с мъж от средната класа е много много малък.
за съжаление, както съм казал, всеки има цена.
неоценяващите, негледащите и неинтересуващи се от парите (или поне способноста и желанието) на партньора да изкарва материални блага в определени граници ( на изградената представа за съществуване) са два типа.
хора незапознати с действителното печелене (богати родители, готованци)
Хора, религиозно и духовно извисени над битовите проблеми.
Сами се досещате, че вторите са под 1%.
И щото не е тесен света ще назова още разнообразие:
3 - отчаените от живота.
Разбира се всичко е относително. Някои са съгласни на по-малко, други на повече. Всеки както е свикнал.
Принципно обаче в днешния свят, и по-точно в държава като нашата, на пост капиталистичен строй - оцеляването е най-силния инстинкт. А оцеляването е? Пари и власт разбира се.
Всеки осъзнава, че да си обикновен човек у нас в повечето случаи си изтривалка. Не можеш нито семейство, нито себе си гледаш като хората, спокойно и здравословно. Няма сила, която да те защити, а ти самия не си способен да се опазиш.
Хората спряха да се интересуват от собствените си родители, от природата, от себе си, за да излязат от мизерията.
Та, не че няма доволно щастливи бедни, но ВИНАГИ с повече са ПО-ЩАСТЛИВИ.
Нормално е авторът, който е на 26 години да му бъде страшно трудно да направи връзка, ако работи като общ работник..
Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 10-06-2015 на 17:43
Нямам идея какво искат тия смотани момичета мамка му
Ето мен- умен, яг,интилигентен, забавен, лош, мил, с не особено голяма банкова сметка и пак не се получава
Един реален факт от шибания ми живот- никога ама никога не съм бил с момичето което съм харесвал а винаги съм се принуждавал да бъда с тези които са харесали мен. Имам чувството че жените контролират света и вселената,те колят и бесят, наскоро се убедих окончателно в това.
Кои са тия по-важни неща?!
Ето това питам от 3 дена и ти за пореден път не успяваш (не можеш) да отговориш. И моля ти се без "характер", "излъчване", "харизма" и всякакви други такива субективни простотии! Кажи конкретно - търся/търсим мъж, който може да прави това и това, в тая и тая ситуация постъпва така и така.
Нали се сещаш, че ако е работа с клиенти, грозен човек няма да наемат никога?! Може да ти се струва невероятно, но е факт!
Тук си права донякъде и отчасти - за това че няма да е скоро (вероятно никога), но бъркаш причините за това.
То е ясно какво искат, аз отдавна съм го разбрал, на път си да го разбереш и ти
.
Една жена винаги има възможности за избор на партньор, дори и да е доста грозна. Ние мъжете не можем да избираме, освен ако нямаме много пари и донякъде външен вид. Поне си успял да прилъжеш някоя, колкото да не си съсем капо!
.................................................. ................
?!?!?!Една жена винаги има възможности за избор на партньор, дори и да е доста грозна. Ние мъжете не можем да избираме, освен ако нямаме много пари и донякъде външен вид. Поне си успял да прилъжеш някоя, колкото да не си съсем капо![]()
Мда, после мрънкай колко е скапан светът, как жените не струват, понеже са меркантилни идиотки и блабла. Защото пък е адски джентълменско/достойно/адекватно да "прилъгваш", вместо да си искрен, да не се задоволяваш с първата изпречила се пред погледа ти и да стоиш далеч от използването на момичета (в случая си е буквално използване) като повдигащ липсващото ти самочувствие фактор :х.
Не са ти парите проблемът, вярвай ми. Външен вид се оправя, стига да не си брутален случай, в което силно се съмнявам.
Остави, той си повтаря "Пари, мускули, кофти държание" като мантра що се отнася до женската част и това е.
дримоко не ми е много до тебе
имам си душевни болки
лошото е че се задълбочават всеки следващ месец
Никой мъж не е ебал с искреност, дори най-вървежния! Ако мислиш обратното - заблудили са те
!
Защо го наричаш "използване"? Защото мъжът, който те е свалил, после не е оправдал очакванията ти ли? Можеш да си сигурна, че и ти не си оправдала очакванията му на 100%, без значение какво си правила или правиш! Но си права за това, че сексът качва самочувствието.
Оправя се с много пари естествено! И за съжаление съм доста брутален случай или почти.
Защото това би означавало да признае, това което най-яростно отрича.
Доволен съм, благодаря за отговора - кокретен и без празни, субективни глупости! Оценявам го. Отговарям на доста от критериите, но явно това не е било и няма да е достатъчно
.
Грозния, разбирам, че искаш да ти изредя определени качества или преимущества, които жените харесват. Няма да се наемам да ти обяснявам за "повечето жени", ще ти кажа какво аз харесвам и изисквам.
Стабилност. Това означава един мъж да е работлив, да вдъхва доверие, да знам, че с него съм сигурна, че го е грижа за мен, че иска да ме пази, да ме кара да се чувствам защитена. Тук влиза и това с финансите, което ти е толкова важно. Но не това, което ти си представяш за дебелия портфейл, а идеята, че той има капацитет да се труди и да изкарва пари. Момченца с мангизите на мама и тати не са ми по вкуса. Не харесвам мъже, които не са се потрудили да изкарат един лев през живота си.
Да има чувство за хумор. Това ми е много важно, ужасно ме дразнят хора, които не могат един лаф да вържат. Трябва постоянно да ме разсмива и да носи на майтап, защото и аз много се бъзикам.
Да умее да общува и да има приятели. Когато видя, че един човек има готини приятели, прави добро впечатление. Изключително важно е за мен, това доказва, че общува със стойностни хора. Неслучайно се сближих много с приятелите на гаджето ми и излизам постоянно с тях, дори когато той е на работа и няма как да дойде с нас.
Да бъде кавалер (не само с мен, с жените като цяло). Това ми прави впечатление още на първата среща. Ако ми пусне вратата под носа или не ми направи място да мина, не ми подаде ръка - черна точка.
Да е умен, образован и интелигентен. С необразован мъж не мога да бъда. Ужасно ме дразни незнанието у хората, особено на елементарни неща. Трябва да е остроумен, да е досетлив, адаптируем.
Да има добро отношение към майка си. Това е относително, защото семейства всякакви има. Но когато видиш, че едно момче се държи супер мило и уважително към майка си, определено прави добро впечатление. Видя ли грубост, обиди и лошо отношение, значи нещо не е наред за мен.
Да ме кара да се чувствам специална, да не изневерява. Не си падам по тип "лошо момче", нито по "гларуси". Ако ще имам сериозна връзка, тя наистина е сериозна. Това означава без изневери и с пълна отдаденост. Трябва постоянно да ми напомня, че аз съм неговата жена и никоя друга няма да заеме моето място.
Да има желание за приключения. Да иска да прави нови неща, да се развива, да пътуваме, да живеем на други места по света.
Да си пасваме в кревата. Това е много важно, защото ако сексът куца, цялата връзка не става. Разбира се, понякога отначало трябва време, за да се напаснат хората, при други става веднага. Но не върви ли сексът, значи няма как да съм с този човек. Трябва да имам тръпка, да искам да го видя, да ми липсва, да искам да го докосна, да сме заедно, да изгарям отвътре от страст.
Това са само част от важните изисквания, мързи ме да пиша повече.
мерилин затвърждаваш мнението ми че си много плосък човек и имаш много кофти пръсти и лак, не бих ти правил място и не бих си подал божествената ръка на такъв джокън, щях да кажа ръка но си е чисто джоканче :/
иначе това за леглото си е вярно
Плосък човек съм, щото ми прочете едно мнение, което не ти хареса ли?